canım birzcık benziyor işlerimiz..çokta eğitimli değil bu aldığımız..sadece inşaat sektörünü biraz biliyor işte..aslında mimar almak istedik biz buraya ama benim hamileliğimden dolayı bunu almak zorunda kaldık 2-3 ay öğrensin diye..buda nerdeyse beni şutlayacak uyanık ...çok zor birşey gerçekten eleman çalıştırmak herkez ayrı bir tel...sakin ol canım ya.sıkma kendini bukadar gerçi elemam çalıştırmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim çıldırtırlar adamı.Bak sen bana göre daha şanslısın yani mağazada çalışan elemanın belli bir eğitimi vardır eeeee benim elemenların hepsi inşaat işçisi a diyorum cc anlıyorlar o yüzden hamileliğimde eşim pek istemiyor işe gitmemi.tek şansım kendi işimiz ve eşimle meslektaşız o yüzden çok rahatım şu anda
işte biraz satış yapıyor allahtan yoksa hiççç....ustalar falan geliyor bu gelen müşteride devamlı gelen usta..sen benim ğzerime fiyat verirsen usta diyecek hee bak bana güzel fiyat vermemiş diye güvenmeyecek birdaha...banada eşim gelme falan diyorda canm evdede canım sıkılıyor şimdilik..biraz daha ağırlaşınca sıcaklar falan gelmem diyorum bende...
evt haklısın canım....karşımda oturması bile beni sinirlendiriyor burad...ondan en uzak masaya geçtim inanki..bide kendi kendine konuşuyor falan delinin teki çıktı inanki)))))bende en uzak masaya geçtim..ay bide hamileyken kime en çok bakarsan bebek ona benzermiş..bütün gün bu adamlayım içimdende geçmiyor değil..fazla bakma yüzüne diyorum kendi kendime)))hahahaha))bide tipsiz herif)))cnm sıkma canını meleğine yazık
eşini dinle bence stres önemli çünkü
öyle yapıyorum 2 günde bir tartışıyoruz ..öteki tarafa gideceğim sanırım...canımm sakin olmaya calıs. kolay değil biliyorum ama 1 ay daha dişini sık. olmayacak bir kişi yüzünden bebişinide üzme.
ayyyy ne zor ya canım...hiçbiryerde rahat yok ...sanki herşey sana bakıyor insanın içide rahat etmiyor bir saat dışarı çıksan için içini yiyor...ben 1 saat bişey bakmaya çıkıyorum mesela koştur koştur kanter içinde kalıyorum aceleden..bişeyde anlamıyorum dışarda yaptığım işten..Mopsyciim takma kafana fazla tatlım yaaa...
Ben de neler çekiyorum bizim kızlardan ama yapacak bişey yok... Sabır sabır sabır.. Hastaydım yaa 3 gün raporum var sözde evde dinlenicem... Şöförle evrak göndermişler eve yaa akreditif gelmiş, uygunmu baksın demiş bizim müdür.. Çünkü kızlar sular seller gibi yabancı dil biliolar ama dış ticaret işlemlerini bil-mi-yor-lar....
Sabah sabah eşimi işe gönderiyorum, aa kapı çaldı, otomata bastık,merdivende bizim şöför denizbarış hanım, evraklar varmış mete bey gönderdi, bi bakacakmışsınız...laa dedim..
İnsanı rahat rahat hastalığıyla başbaşa bile bırakmıyorlar yani:))
Günaydın kızlar,
Mopsiciğim sakin ol canım bebeğine zarar vereceksin. relax relax :CüvCüv:
opuyorumnanaktan
A&S canım sende içini ferah tut herşey yolundadır inşallah. bende bazen öyle hissediyorum sonra bakıyorum düzelmişim. vücudumuz yeni haline alışmaya çalışıyor heraldekaydirigubbakcemile3
evt cnm.eşimede indim söyledim git diyor bana...ya ordaki şubemizinde bodrumunda fare varmış..bunu bi duydum .şimdi diyorum mağzaya falan çıkarsa bu fare kafayı yerim vallahikaydirigubbakcemile3Canım sakin olmaya çalış,ben iş hayatını bilmiyorum hiç çalışmadım ama sitrese hiç gelemem hemen deliririm.İkinci bi seçeneğin varsa hiç düşünme kullan onu,diğer mazaya git bence
ama hiç çıkmamış şimdiye kadar...zehir falan koyuyorlar ama fare biryerden girip çıkıyor belli bi deliğini bulamadılar kaç ayddır....
ama gideceğim orda bi abimiz duruyor çok seviyorum onuz aten çok iyi anlaşıyoruz...başkada kimse yok orda sakin olur...
burası merkez olduğundan çok kalabalık yemekte burda çıkıyor...
öteki tarafta yemekte yok işte sabahları abi burdan ekmek domatez ne varsa alıp gidiyor..olmazsa evden falan götürürm artık bebiş için:lepi: