2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım birzcık benziyor işlerimiz..çokta eğitimli değil bu aldığımız..sadece inşaat sektörünü biraz biliyor işte..aslında mimar almak istedik biz buraya ama benim hamileliğimden dolayı bunu almak zorunda kaldık 2-3 ay öğrensin diye..buda nerdeyse beni şutlayacak uyanık ...çok zor birşey gerçekten eleman çalıştırmak herkez ayrı bir tel...
işte biraz satış yapıyor allahtan yoksa hiççç....ustalar falan geliyor bu gelen müşteride devamlı gelen usta..sen benim ğzerime fiyat verirsen usta diyecek hee bak bana güzel fiyat vermemiş diye güvenmeyecek birdaha...banada eşim gelme falan diyorda canm evdede canım sıkılıyor şimdilik..biraz daha ağırlaşınca sıcaklar falan gelmem diyorum bende...

cnm sıkma canını meleğine yazık
eşini dinle bence stres önemli çünkü
evt haklısın canım....karşımda oturması bile beni sinirlendiriyor burad...ondan en uzak masaya geçtim inanki..bide kendi kendine konuşuyor falan delinin teki çıktı inanki)))))bende en uzak masaya geçtim..ay bide hamileyken kime en çok bakarsan bebek ona benzermiş..bütün gün bu adamlayım içimdende geçmiyor değil..fazla bakma yüzüne diyorum kendi kendime)))hahahaha))bide tipsiz herif)))
canımm sakin olmaya calıs. kolay değil biliyorum ama 1 ay daha dişini sık. olmayacak bir kişi yüzünden bebişinide üzme.
öyle yapıyorum 2 günde bir tartışıyoruz ..öteki tarafa gideceğim sanırım...
ayyyy ne zor ya canım...hiçbiryerde rahat yok ...sanki herşey sana bakıyor insanın içide rahat etmiyor bir saat dışarı çıksan için içini yiyor...ben 1 saat bişey bakmaya çıkıyorum mesela koştur koştur kanter içinde kalıyorum aceleden..bişeyde anlamıyorum dışarda yaptığım işten..

Canım sakin olmaya çalış,ben iş hayatını bilmiyorum hiç çalışmadım ama sitrese hiç gelemem hemen deliririm.İkinci bi seçeneğin varsa hiç düşünme kullan onu,diğer mazaya git bence
evt cnm.eşimede indim söyledim git diyor bana...ya ordaki şubemizinde bodrumunda fare varmış..bunu bi duydum .şimdi diyorum mağzaya falan çıkarsa bu fare kafayı yerim vallahikaydirigubbakcemile3
ama hiç çıkmamış şimdiye kadar...zehir falan koyuyorlar ama fare biryerden girip çıkıyor belli bi deliğini bulamadılar kaç ayddır....
ama gideceğim orda bi abimiz duruyor çok seviyorum onuz aten çok iyi anlaşıyoruz...başkada kimse yok orda sakin olur...
burası merkez olduğundan çok kalabalık yemekte burda çıkıyor...
öteki tarafta yemekte yok işte sabahları abi burdan ekmek domatez ne varsa alıp gidiyor..olmazsa evden falan götürürm artık bebiş için:lepi:

Mopsycim,canım korkma yaa mini mincik bi farecik bişeycik olmaz merak etmekaydirigubbakcemile2 (söyleyene bak,bende acayip tırsarımkaydirigubbakcemile3)
Diğer tarafla şimdiki bulunduğun yerin avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştır ona göre hareket bence daha kolay olru böyle

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok minik dimi..ay ben fareden okadar korkarım ki bilinçaltımda acayip bir yeri var hayvanın..
mesela bi mahalle görsem çingene mahallesi gibi pis falan..ayy burda bisürü fare vardır derim eşimde güler hemen))))
her hafta birgece mutlaka rüyama fareler girer..en çok rüyamda gördüğüm şey fare..ilk zamanlar bakıyordum rüya tabirine hırsız falan diyordu...tabi şimdi inanmıyorum sırf bilinçaltımda kayıtlı bu hayvankaydirigubbakcemile3

sağol canım önerin içinde öyle yapmak en mantıklısı..

İlahi mopsy çok güldüm valla:roflol::roflol:
Ben de köpekten çok korkarım da seninki bi değişikmiş.

Kızlar nerelere kayboldunuz yaaa.
Konyu okdar kişi okuyor ama niye kimse bişi yazmıyor yaaaa.
ıyi hadi bende gittim acıktım zaten
Gideyimde bi çorbo içeyim bari,

ben geldim kızlar mutfak dolaplarını sildim yoruldum ve acıktım ne yesem acaba CADIARZU A&S cnm benimde sabahları küçülüyo göbüş akşama büyüyo belki seninde öyle bişeydir telaş yapma :CüvCüv:

bende salı günü dr gidicem..4 test yaptıcam..cinsiyet tam belli olmadı ik başta erkek gibi dedi daha sonra gittiğimde buda galiba kız dedi(6 yaşında 1 kızım var)..allah hayırlısını versin herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…