2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben herhalde doguma kadar 10 kilo daha alırım
neyse kızım saglıklı olsunda veririm kiloları

hım sız n bebısler benden buyuk :) bende sızın gbı kılo alırmıyım kı

ya ben cok kılo almak ıstemıyrm o yuzden soruyrm

Gunaydin kizlar doktordan geldim ve cinsiyetini yine ogrenemedim yaaaa neyse saglik olsun bebeklerim iyimis o bana yeter

Ben 63 le hamile kaldım. Şimdi 70 kiloyum. Çok hızlı gidiyorum.

ben senden de hızlıyım. seninde pek bulantın olmadı galiba.
sana bi kac sey sormusutum ama görmedin galiba.

aynı dönemdeyiz. Detaylı ultrasona gittin mi? bebek ne kadar olmus. cinsiyet belli mi canım

bende 60 kıloyla hamıle kaldım 64 cıkmıştım mide bulantım çok olunca 1 haftada 2 kılo verdım.şimdi tekrar 63 çıktım..

sabah sağlık ocağından geldiler yrn gel dediler tahlil falan yapıcaklarmış bilmiyorumkismile bakalım ne tahlili

benım de bulantım olmadı...

sukurler olsun kı... hanı sadece gobeklı bır hamıleler olur ya oyle olmak ıstyrm top yutmus gbı olsam keske:)

ben senden de hızlıyım. seninde pek bulantın olmadı galiba.
sana bi kac sey sormusutum ama görmedin galiba.

aynı dönemdeyiz. Detaylı ultrasona gittin mi? bebek ne kadar olmus. cinsiyet belli mi canım

Görmedim canım. İşyerinde sürekli açık duruyor ama ben hep bakamıyorum, o zaman kaçırıyorum işte. Bulantım oldu ama ekmek bastırdığı için sürekli ekmek yedim. Bazen günde 2 ekmek yediğim oluyordu o kadar yani. Bir de ben müsaitim kilo almaya. İlk oğlumda 30 kg almıştım. 16. haftada gittim en son doktora bebek 180 gr olmuştu. Cinsiyeti erkek canım. Ayrıntılı usg ye Ankaraya Lütfü hocaya gidecektim doktorumda onu önermişti ama yolculuk yasak bana nasıl yapacağımızı haftaya kontrolüm var konuşacağız bakalım. Sen yaptırdınmı?

47 kilodaydım simdi 57 oldum. herhalde en cok kilo alan benim. cok az mide bulantım oldu ve sürekli iştahım acıktı.

canım sen ayrıntılıya nezaman gireceksin???ben dün doktorumla konuştum ayın19unda ayrıntılıya gönderecekmiş beni..
o tarihte 19+5 oluyorum tam olarak...yani 20 haftanın içinde oluyorum..sana nezaman dedi acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…