Gunaydin kizlar doktordan geldim ve cinsiyetini yine ogrenemedim yaaaa neyse saglik olsun bebeklerim iyimis o bana yeter
sabah sağlık ocağından geldiler yrn gel dediler tahlil falan yapıcaklarmış bilmiyorumkismile bakalım ne tahlili
bidahakine inşallah...15 haftada zaten çok yanıltıcı olduğunu söylüyorlar tahminlerinGunaydin kizlar doktordan geldim ve cinsiyetini yine ogrenemedim yaaaa neyse saglik olsun bebeklerim iyimis o bana yeter
sabah sağlık ocağından geldiler yrn gel dediler tahlil falan yapıcaklarmış bilmiyorumkismile bakalım ne tahlili
ben 15 günde 1kg alıyorum.doktorda dedi ayda 1 kg alırsan daha iyi olur senin için dedi..ekmeği kıstık ama fark yok gibi gidişattabilmiyorumkismilehoşbuldukkk canımm :sm_cool:kilolardan konuşuyorz sanırm ben 64 le kaldım 66 idim şimdi kaç oldum bilmiyorumm
Canım üzülme sağlıkları önemli dediğin gibi.
İnaşallah bi sonraki gidişinde öğrenirsin.
Ya bu sağlık ocağı meselesi dün de konuşmuştuk,ne yapacağız yaa.
Sen kesin gidecek misin canım.Ben gitmek istemiyorum daha kapıya dayanan olmadı gerçi ama
Canım üzülme sağlıkları önemli dediğin gibi.
İnaşallah bi sonraki gidişinde öğrenirsin.
Ya bu sağlık ocağı meselesi dün de konuşmuştuk,ne yapacağız yaa.
Sen kesin gidecek misin canım.Ben gitmek istemiyorum daha kapıya dayanan olmadı gerçi ama
bidahakine inşallah...15 haftada zaten çok yanıltıcı olduğunu söylüyorlar tahminlerin
ne tahliliymiş ki canım bilmiyorumkismile
hee bide doğum yapınca eve gelip sana ve bebeğe bakıyorlarmış iyimisiniz falan diye küçük kontroller yapıyorlarmış..bide bebeğin aşılarıda vurulur yarın birgün...
günaydın kızlar..ay çok sinirliyim...ben birkaç ay sonra işe gelemem diye mağzaya 2 ay önce bi salak aldık öldürecem katil yapacak beni deli oluyorum bu adama..yine cinlerimi tepeme çıkardı.....
2 aydır burda 2 aydır beni sırf strese sokan adam bu ya delirtiyor...bi bilmiş hareketler bi ukalalık...gerzeğin tekiii....
ya allahtan biraz işe güce hakim olabiliyor yoksa bu çoktan şut olurdu hiç geçinemiyorum bela yaaa....
1 ay sonra falan bırakırım diye bu herife ihtiyacımızda var ama 2 günde bir tartışıyoruz bu dallamayla çok gıcık oluyorum...şuanda çıldırdım yaa sabah sabah...
dün akşamüzeri gelen teklif çıkardığım müşterime ben çıktıktan sonra telefonda yine fiyat vermiş..şimdi müşteri bi geldi benim bi halttan haberim yok banada bilgi vermedi...deli oldum ya..sen nasıl fiyat verirsin benim üzerime gerzekkkkkkkkkk.....bide bana laf yetiştiriyor..iş öğretmeyin bana dedim yaw..bi sizle anlaşamadık şurda dedim..
yüzünede dedim aamaa bi bilmiş bilmiş hareketleriniz var yanlış yapıyorsunuz müdahale edemezsiniz bu şekilde dedim.benim üzerime nasıl fiyat verirsiniz siz yaa dedim...benmi öğreticem size işi diyeceksiniz ki buyrun gelin benim yapamadığım şeyi nil hanım yapar size kendisi daha yetkilidir mutlaka yardımcı olacaktır diyip çağırın ya manyak...adam bide yüzsüzün teki 2 dk sonra başka bişeyden konu açıyor dahada çıldırtıyor beni...
eşimde diyor sinirlenme bu salak yüzünden bebeği erken doğurcaksın öteki şubeye git diyor...bi mağza daha var satışta oraya git diyor 1-2 ay..aslında evimede daha yakın..yoksa katil olcam hamile hamile burda....
gunaydin anneler ::)
gunaydin anneler ::)
merhba kızlar.. ben kasım annesiyim.. size sorum olacak... ikili test yaptırdınız mı???
merhba kızlar.. ben kasım annesiyim.. size sorum olacak... ikili test yaptırdınız mı???
günaydııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba hoşgeldin vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?