2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlar doktordan geldim ve cinsiyetini yine ogrenemedim yaaaa neyse saglik olsun bebeklerim iyimis o bana yeter

Canım üzülme sağlıkları önemli dediğin gibi.
İnaşallah bi sonraki gidişinde öğrenirsin.

sabah sağlık ocağından geldiler yrn gel dediler tahlil falan yapıcaklarmış bilmiyorumkismile bakalım ne tahlili

Ya bu sağlık ocağı meselesi dün de konuşmuştuk,ne yapacağız yaa.
Sen kesin gidecek misin canım.Ben gitmek istemiyorum daha kapıya dayanan olmadı gerçi ama

Gunaydin kizlar doktordan geldim ve cinsiyetini yine ogrenemedim yaaaa neyse saglik olsun bebeklerim iyimis o bana yeter
bidahakine inşallah...15 haftada zaten çok yanıltıcı olduğunu söylüyorlar tahminlerin
sabah sağlık ocağından geldiler yrn gel dediler tahlil falan yapıcaklarmış bilmiyorumkismile bakalım ne tahlili

ne tahliliymiş ki canım bilmiyorumkismile

hoşbuldukkk canımm :sm_cool:kilolardan konuşuyorz sanırm ben 64 le kaldım 66 idim şimdi kaç oldum bilmiyorumm
ben 15 günde 1kg alıyorum.doktorda dedi ayda 1 kg alırsan daha iyi olur senin için dedi..ekmeği kıstık ama fark yok gibi gidişattabilmiyorumkismile

ya neden gitmek istemiyorsun cnımcım sağlık oc.kötümü ki...aşı falan vuruyorlarmış beleştenkaydirigubbakcemile3

KIZILCIK cnm giderim tansiyon kilo ölçümü yaparlar belki bebeğin kalp atışını dinletirler :ecrin_bebek:

hee bide doğum yapınca eve gelip sana ve bebeğe bakıyorlarmış iyimisiniz falan diye küçük kontroller yapıyorlarmış..bide bebeğin aşılarıda vurulur yarın birgün...

bukadar kafanıza takmayın ya sağlık ocağına ben 8. haftamda bilgilerimi vermek için gittiğimde her ya geleceksin dedi bende beni takip eden bi doktorum var ben çalışan insanım her dk iizn alıp gelemem dedim ımm dedi ozman yapılan tetkikleri telefonla bildir yada 2-3 ayda bir uğra dedi 22-23.ya 25te olabilir emin değilim tatnoz aşısı için gel dedi ozman gideceğim muayne edecekti dedim gerek yok ben az evvel doktordan geldim sadece bilgilendirmek için geldim dedim tamam dedi . Kapıyada dayanan yok 2 taramamım sonucunu açtım olumsuz bişey yok dedim tansiyonumu söyledim okadar

hee bide doğum yapınca eve gelip sana ve bebeğe bakıyorlarmış iyimisiniz falan diye küçük kontroller yapıyorlarmış..bide bebeğin aşılarıda vurulur yarın birgün...

onuda sordum ben aşılar için gideilcek sonra bebeğin kilosunu flanda teelfıonla bildirebiliyorsun zaten bebek doğduğunda bi çocuk doktorumuz olacak takibi o yapacak yani en azından ben öğle düşünüyorum aşılar için sağlık ocakları daha ii

benim komşum acıbademde hemşide 11 aylık bebeği hiç sağlık ocağına götürmedi acıbdemde yaptırdı tüm aşıları sağlık ocağıda birkere aramdı hamileliği içindede 1 kes totonoz aşısı için giiti okadar çok kafaya takılcak bişey değil

esin hakli sinrilenme bende cok is deneyimim yok ama 6 sene bir firmada dis ticaret biriminde calkistim ne gerzekler var aklima geldikce naisl canimi sikmisim gereksiz diyorum knedi kendime hic sikma canini canim rahat ol salak akli sira yer edinecek senin gitmende isine gelecek her yerde var boyle arizalar hayat boyunca afedersin bir b.olmazlar merak etme boyle yalaka ise yaramaz tipler gerek yok canini hic sikma .

merhba kızlar.. ben kasım annesiyim.. size sorum olacak... ikili test yaptırdınız mı???

bende gittim bi kaydımı yaptırmıştım 12. haftamda galiba bidaha gitmedim..ayda birkez uğrayın dediler...uğramadım....ama arada bi dolanırım eve yakın yani....ben bi sakınca görmedim..bilgi falan veriyorlar çok güzel...bebek olunca aşı falan olmaya götürebilirim mesela...ama tabi özel bi doktorumuzda olur ayrıca..ozamanlar bi gelsinde...sağlık ocağında aşı yaptırıyor anneler hep bebekleri görüyorum..bide bizim ordaki sağlık ocağı çok güzel..tertemiz bayıldım ben gittiğimde..öyle pis kokulu biryer değildi.birsürü bebek vardı hep onları izlemiştim.allah bizede göstersin ogünleri..ama aşı olurken çok ağlıyorlar insanın içi gidiyor yaa nerdeyse benimde ağlayasım gelmişti:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…