2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt canım haklısın zaten bi b... olamıyorlar..okadar çok iş değiştirmiş ki bide aptal övünerek anlatıyor yani çok tecrübesi var hesabında manyak...
salak sen birkere nekadar istikrarsız olduğunu gösteriyorsun...
takmıyorum ya şimdide konuşup duruyo hiç bakmıyorum yüzüne hala kendi kendine konuşuyor kaçık:hulya::hulya::hulya:
en ufak bi yanlışında gider zaten...müşteriye karşı yani..b,i yer edineceğini sanmıyorum bende..ama şimdilik işimize yarıyor işte...
çok sağol canım moral verdin

Doğru düzgün bi ilgi yok,zaten orada çalışan biriyle aramız limoni onun falan karşılaşmak istemiyorum.Ayrıca kullanılan alet edevat ne kadar siteril.
Dedğim gibi lllede gelceksin derlerse gidecez el mahkum.

kizlar dun gece canim cok sikildi cok agladim hala gozlerim aciyo esim arkadaslari ile disari cikti bana 11 gibi gelirim dedi 2.30 da geldi ne mesaj cekti ne aradi bende bekledim .
ama cok canim sikildi hamileliktenmidir nedir dahada hassas oldum dedimki bir mesaj cekmek bile aklina gelmedimi ozur diledi falan ama dedimki ben ailemi isimi biraktim geldim bunumu yapicaksin hep bana ozur diledi birde kizlar ne biliyim esim iyi ama kultur farkliya dedimki kimle gittin sadece erkekmi vardi kiz erkek grupmu kiz yoktu kesinlikle dedi gerci normal bunalrda inanmiyorum sana ben turkiyeyi biraktim hayatimi biraktim sen ufacik kendinden aliskanliklarindan taviz vermiyosun dedim gitti gece arkadasini aldi eve getirdi cocuk vallahi kiz yoktu diyo dedimki konusma benle tum gece ozur diledi ama cok uzuldum aklima hep sacma sacma seyler geliyo bebegimle ortada kalicam senin kulturune alisamicam galiba falan ailemi ozledim agladim agladim hala gozlerim aciyo

günler hızlı geçiyo arkadaşlar daha dün çift çizgiye sevinmiştik hayırlısıyla bi de sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alsak

canim isine yariyosa dedigin gibi calisir adam olur olmazsa sen isine donunce yolcu olur hicccccccc canini sikma boyle tipler anlamaz olan senin canini siktigina olur gul gec:)
dil disinda bir sye yoktur yakinda fos oldugunuda anlarsin zaten boyle tiplerin o arada isin yurur sonrada sen donersin bos ver.

canım benim yaa aileden uzakta olmak çok zor bende öğleyim hep ağlıyorum çok özlüyorum :a015:ama eşin özür dilemiş bak erkek arkadaşları ile takılmış aklına kötü şeyler getirme lmaz:

slm kızlar yürüyüşe başladım her sabah inş devam ederim 4 ayda 7 kilo aydım böyle gidrse halim nice sabah 45 dak yürüdüm ama çok yorulmuşum

merhba kızlar.. ben kasım annesiyim.. size sorum olacak... ikili test yaptırdınız mı???

evt canım bi çoğumuz yaptırdık...
bide ikili test üçlüye oranla daha güvenilirmiş demişti bi arkadaş...ama ben 3lüyüde yaptırdım..birde 20. haftada ayrıntılı ultrasona gireceğiz..bu çok çok önemli...
ayrıntılıda güzel çıkarsa zaten yüzde 95 bebek iyi demek....
bazı rahatsızlıklara anne karnındada müğdahale edilebilebiliyormuş.....tabi anomali hariçç.yani kalp falan gibi rahatsızlıklara sanırım..ben herşeye hazırlıklı olmak için hepsini yaptırıyorum.bilmek istiyorum evladım nasıl diye:ecrin_bebek:

Saadetçim hamilelik hormonları sana da yunlar oynamaya başlamış tatlım....
Eşin tabiiki de hata etmiş geç kalacağını arayıp söyleyebilirdi...
Ama arkadaşlarıyla çıkmış grupta kız olsa ne olur sırf erkek olsa ne olur, yani niye bu kadar büyüttün bu konuyu, milleti gece yarısı evinden çıkarıp şahitlik yaptırtacak kadar büyütmeye gerek yokmuş bence....

Bu arada belki seni bu söylediklerimle üzücem ama benim eşim bana ben senin için yerimi yurdumu bıraktım geldim, sen ufacıkalışkanlıklarından taviz vermiyosun dese ben tepki gösterirdim... Sırf benim içinmi yaptın, sevdin benle evlenmek istediğin için yaptın, ve ben severken de alışkanlıklarımla beraber sevdin, şimdi neden onlardan vazgeçmemei istiyosun derdim...
O yüzden bence bu senin için tr yi bıraktım buraya geldim muhabbeti iyi olmamış... Sonuçta eşini sevdin ve hayatının kalanını onla geçirmek istediğin, onunla mutlu olduğun için onun yanına gittin, yani sadece onun için değil aynı zamanda kendi mutluluğun için gittin....
Umarım bana kırılmazsın....

slm kızlar yürüyüşe başladım her sabah inş devam ederim 4 ayda 7 kilo aydım böyle gidrse halim nice sabah 45 dak yürüdüm ama çok yorulmuşum

maşallah inş dvm ettirirsin benimde yürümem lazım boyum da kısa çok kilo alırsam eşim beni yolda top gibi oynar heralde delikafadulden ama yürüyüş beni de yoruyo :bbo:

Doğru düzgün bi ilgi yok,zaten orada çalışan biriyle aramız limoni onun falan karşılaşmak istemiyorum.Ayrıca kullanılan alet edevat ne kadar siteril.
Dedğim gibi lllede gelceksin derlerse gidecez el mahkum.

canım gitmek zorunda değilsin...
şimdi sağlık ocakları seni kayda almak zorunda aslında onlar bizim peşimizde koşacak..çünkü yasa çıktı sağlık ocaklarını sağlık bakanlıkları denetliyor eğer kayıtşlı olmazsa ciddi ceza alıyorlarmış....
sen bikere kaydını yaptır tamam...hangi hastahaneye devam ettiğinide yaz okadar canımcım

canım üzülme o bendede var eşimi sanırım eşimi çok seviyorum paylaşamıyorum adam maç izlemeye bile gidince geldiğinde surat yapıyordum ben bütün gün seni bekledim evde sen benle oturmadın 2 saat dışarda kaldın yalnız bıratın yazık onlarada ev iş arasındalar bizi sevip değer vermeseler hiç umurlarında olmaz benim kocişte hala maça gideceği zaman kararsız kalıyor üzüldü bir kere ağladığıma zaten ayda 1 dışarı çıkıyor bence biraz hakları ayda yılda bir arkadaşlarıyla olmak üzülme sen zaten çok üzülmüş eşin seni çok seviyor belli

haa bu arada sana diyorum da ben yapıomuyum hayır....
Dün benim eşim de "yarın ben taksime incem, içicem" dedi... Kimlerle gitcen dedim, yanlız dedi.. Dedim asla asla asla... Arkadaşlarınla gitsen eyvallah ama yanlız ne işin var tek başına sap gibi bir adamın taksimde içmekte dedim çok kızdım... Ben de gelirim o zaman dedim..
Gülmeye başladı, sen eksk kal zaten dedi.. Ne eksik kalcam, eksiğim yok fazlam var gelirim ben soda limon içerim sen de biranı içersin kızımıza da bi fişne suyu ısmarlarsın dedim:))
Ne tepki vereceğimi merak etmiş beyfendi :))

Canım sıkma canını eşin hatasını anladıysa bir daha seni üzmez bak adam defalarca özür dilemiş.Benim bi arkadaşım var,kocasına nerdeydin bile diyemiyor,adam özür dilemeyi bırak cevap biel vermez.

maşallah inş dvm ettirirsin benimde yürümem lazım boyum da kısa çok kilo alırsam eşim beni yolda top gibi oynar heralde delikafadulden ama yürüyüş beni de yoruyo :bbo:

ben doktoruma dedim yürümelimiyim dedim oda dedi sen çalışmıyormusn evet çalışıyorum dedim ozamn yürümene gerek yok dedi ama ilerleyen aylarda bakarız duruma dedi biz evde oturan bayanlara öneriyoruz genellikle dedi bend edoğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum dedim bebeği yormaya gerek yok dedi şu aşamada tamamdedim zaten çalışıtıım yerde bankaya filan sürekli çıkıyorum ne 45 dk ne 1 saati dün saat 10 çıktım 1,5 ta geldim sonra bidaha çıktım yani doktorda haklı zaten yürüyüşü yapıyorumm kafamçokkarıştı

maşaallah 4 ayda yedi kiloya. bense 4 ayda - kilodayım top gibi öne doğru fırtlamış kocaman br göbeğim var.

herkese selam

Tamam canım bikere bi uğrayalım bakalım,eksilmem ya dimikaydirigubbakcemile2

kaç kilo aldın canım sen şimdiye kadar fazla almamış olman lazım maş. koşturmacadasın ben evde otur hep kilo çalışmak hamilelikte zor ama bir yandan da faydalı hareket halindesin

o zaman çok yorma bebeği ben hep evdeyim yürümem lazım havalar bi rayına girsin düzenli yürücem bende inş.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…