esin hakli sinrilenme bende cok is deneyimim yok ama 6 sene bir firmada dis ticaret biriminde calkistim ne gerzekler var aklima geldikce naisl canimi sikmisim gereksiz diyorum knedi kendime hic sikma canini canim rahat ol salak akli sira yer edinecek senin gitmende isine gelecek her yerde var boyle arizalar hayat boyunca afedersin bir b.olmazlar merak etme boyle yalaka ise yaramaz tipler gerek yok canini hic sikma .
ben 15 günde 1kg alıyorum.doktorda dedi ayda 1 kg alırsan daha iyi olur senin için dedi..ekmeği kıstık ama fark yok gibi gidişattabilmiyorumkismile
ya neden gitmek istemiyorsun cnımcım sağlık oc.kötümü ki...aşı falan vuruyorlarmış beleştenkaydirigubbakcemile3
evt canım haklısın zaten bi b... olamıyorlar..okadar çok iş değiştirmiş ki bide aptal övünerek anlatıyor yani çok tecrübesi var hesabında manyak...
salak sen birkere nekadar istikrarsız olduğunu gösteriyorsun...
takmıyorum ya şimdide konuşup duruyo hiç bakmıyorum yüzüne hala kendi kendine konuşuyor kaçık:hulya::hulya::hulya:
en ufak bi yanlışında gider zaten...müşteriye karşı yani..b,i yer edineceğini sanmıyorum bende..ama şimdilik işimize yarıyor işte...
çok sağol canım moral verdin
kizlar dun gece canim cok sikildi cok agladim hala gozlerim aciyo esim arkadaslari ile disari cikti bana 11 gibi gelirim dedi 2.30 da geldi ne mesaj cekti ne aradi bende bekledim .
ama cok canim sikildi hamileliktenmidir nedir dahada hassas oldum dedimki bir mesaj cekmek bile aklina gelmedimi ozur diledi falan ama dedimki ben ailemi isimi biraktim geldim bunumu yapicaksin hep bana ozur diledi birde kizlar ne biliyim esim iyi ama kultur farkliya dedimki kimle gittin sadece erkekmi vardi kiz erkek grupmu kiz yoktu kesinlikle dedi gerci normal bunalrda inanmiyorum sana ben turkiyeyi biraktim hayatimi biraktim sen ufacik kendinden aliskanliklarindan taviz vermiyosun dedim gitti gece arkadasini aldi eve getirdi cocuk vallahi kiz yoktu diyo dedimki konusma benle tum gece ozur diledi ama cok uzuldum aklima hep sacma sacma seyler geliyo bebegimle ortada kalicam senin kulturune alisamicam galiba falan ailemi ozledim agladim agladim hala gozlerim aciyo
merhba kızlar.. ben kasım annesiyim.. size sorum olacak... ikili test yaptırdınız mı???
kizlar dun gece canim cok sikildi cok agladim hala gozlerim aciyo esim arkadaslari ile disari cikti bana 11 gibi gelirim dedi 2.30 da geldi ne mesaj cekti ne aradi bende bekledim .
ama cok canim sikildi hamileliktenmidir nedir dahada hassas oldum dedimki bir mesaj cekmek bile aklina gelmedimi ozur diledi falan ama dedimki ben ailemi isimi biraktim geldim bunumu yapicaksin hep bana ozur diledi birde kizlar ne biliyim esim iyi ama kultur farkliya dedimki kimle gittin sadece erkekmi vardi kiz erkek grupmu kiz yoktu kesinlikle dedi gerci normal bunalrda inanmiyorum sana ben turkiyeyi biraktim hayatimi biraktim sen ufacik kendinden aliskanliklarindan taviz vermiyosun dedim gitti gece arkadasini aldi eve getirdi cocuk vallahi kiz yoktu diyo dedimki konusma benle tum gece ozur diledi ama cok uzuldum aklima hep sacma sacma seyler geliyo bebegimle ortada kalicam senin kulturune alisamicam galiba falan ailemi ozledim agladim agladim hala gozlerim aciyo
slm kızlar yürüyüşe başladım her sabah inş devam ederim 4 ayda 7 kilo aydım böyle gidrse halim nice sabah 45 dak yürüdüm ama çok yorulmuşum
Doğru düzgün bi ilgi yok,zaten orada çalışan biriyle aramız limoni onun falan karşılaşmak istemiyorum.Ayrıca kullanılan alet edevat ne kadar siteril.
Dedğim gibi lllede gelceksin derlerse gidecez el mahkum.
maşallah inş dvm ettirirsin benimde yürümem lazım boyum da kısa çok kilo alırsam eşim beni yolda top gibi oynar heralde delikafadulden ama yürüyüş beni de yoruyo :bbo:
slm kızlar yürüyüşe başladım her sabah inş devam ederim 4 ayda 7 kilo aydım böyle gidrse halim nice sabah 45 dak yürüdüm ama çok yorulmuşum
canım gitmek zorunda değilsin...
şimdi sağlık ocakları seni kayda almak zorunda aslında onlar bizim peşimizde koşacak..çünkü yasa çıktı sağlık ocaklarını sağlık bakanlıkları denetliyor eğer kayıtşlı olmazsa ciddi ceza alıyorlarmış....
sen bikere kaydını yaptır tamam...hangi hastahaneye devam ettiğinide yaz okadar canımcım
ben doktoruma dedim yürümelimiyim dedim oda dedi sen çalışmıyormusn evet çalışıyorum dedim ozamn yürümene gerek yok dedi ama ilerleyen aylarda bakarız duruma dedi biz evde oturan bayanlara öneriyoruz genellikle dedi bend edoğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum dedim bebeği yormaya gerek yok dedi şu aşamada tamamdedim zaten çalışıtıım yerde bankaya filan sürekli çıkıyorum ne 45 dk ne 1 saati dün saat 10 çıktım 1,5 ta geldim sonra bidaha çıktım yani doktorda haklı zaten yürüyüşü yapıyorumm kafamçokkarıştı
ben doktoruma dedim yürümelimiyim dedim oda dedi sen çalışmıyormusn evet çalışıyorum dedim ozamn yürümene gerek yok dedi ama ilerleyen aylarda bakarız duruma dedi biz evde oturan bayanlara öneriyoruz genellikle dedi bend edoğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum dedim bebeği yormaya gerek yok dedi şu aşamada tamamdedim zaten çalışıtıım yerde bankaya filan sürekli çıkıyorum ne 45 dk ne 1 saati dün saat 10 çıktım 1,5 ta geldim sonra bidaha çıktım yani doktorda haklı zaten yürüyüşü yapıyorumm kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?