Kaşınma çatlıyor anlamına geliyor canım.
ben vazelin ve bebe yağı kullanıyorum iki gündür ama kakao yağının çok metini duydum
onuda kullanacam.
saltanat canım en geç sen öğreneceksin ama kesin olacak seninki. tahmin falan değil yani. bir de bu açıdan düşün. hani bazı arkadaşlarımızın doktorlarının ilk tahminleri sonradan değişmişti hatırlarsan. sende o durum olmayacak. kesin ve net öğreneceksin hayırlısıyla cinsiyetini...
ama nasıl kaşınma acayip tatlı kaşınma oluyor
elim hep karnım geziyorum
karnımda şimdilik çatlak yokta belimin kenarlarında hafif olmuş
bide susam yağını duydum onu alıcam bacaklarıma da portakal yağı alıcam
bende henüz kaşıntı namına bir şey yok. çatlak da görmüyorum ama sanırım başlamak üzere, herkes bu haftalarda başlar diyor çünkü.
ben doktora gittiğimde sormuştum ve mustela adında bir krem verdi. bu haftasonu aldım. 79 milyon, tabi ki ssk karşılamıyor :) henüz kullanmaya başlamadım. eczacıya "henüz çatlaklar oluşmadı, başlayınca kullanacağım değil mi" dedim.
o da siz şimdiden başlayın. oluşmadan önce başlamak daha iyi olur dedi. acaba haklı mı? yoksa biraz daha beklemeli miyim başlamak için?
bende henüz kaşıntı namına bir şey yok. çatlak da görmüyorum ama sanırım başlamak üzere, herkes bu haftalarda başlar diyor çünkü.
ben doktora gittiğimde sormuştum ve mustela adında bir krem verdi. bu haftasonu aldım. 79 milyon, tabi ki ssk karşılamıyor :) henüz kullanmaya başlamadım. eczacıya "henüz çatlaklar oluşmadı, başlayınca kullanacağım değil mi" dedim.
o da siz şimdiden başlayın. oluşmadan önce başlamak daha iyi olur dedi. acaba haklı mı? yoksa biraz daha beklemeli miyim başlamak için?
kızlar bende yarın öğreneceğim cinsiyeti..
kızlar merhaba. nasılsınız? bir süre gelemedim.
birkaç gündür pek hoş olmayan durumlar oldu. bende stres yaptıgımdan dolayı gecenin yarısı sancılandım. belimden kasıklarımdan her 3-4 dk da bir sancı girdi.2 gündür de bebegimi hissedemiyordum.
bir telaşla doktora gittik.doktor uzun uzun baktı. bebişim çok iyiymiş.bir sıkıntı yokmuş. stres yaptıgımdan dolayı kasılmalar olmuş.
çok iyi beslenemediğimden de bebeğimin hareketlerini az hissetmişim.
aman siz siz olun kafanıza bişey takmayın. önemli olan bebegimiz.
stres çok zararlı birşeymişlmaz:
birkaç gündür pek hoş olmayan durumlar oldu. bende stres yaptıgımdan dolayı gecenin yarısı sancılandım. belimden kasıklarımdan her 3-4 dk da bir sancı girdi.2 gündür de bebegimi hissedemiyordum.
bir telaşla doktora gittik.doktor uzun uzun baktı. bebişim çok iyiymiş.bir sıkıntı yokmuş. stres yaptıgımdan dolayı kasılmalar olmuş.
hayırlısı canım. kaç haftalıksın.
kızlar kaşıntı demeyin. valla benim de hem karnım hem de göğüslerim nasıl kaşınıyor anlatamam. karnımı yavaş yavaş kaşıyorum ama göğüslerimin kaşınmasına dayanamıyorum. geçenlerde nasıl kaşımışsam kıpkırmızı olmuştu özellikle sağ göğsüm. sonra göğüs ucunun etrafındaki kahverengi bölgenin bittiği yerler yara oldu kabardı resmen. böyle olduğunu görünce ne kadar kaşınsa da kaşımamaya çalışıyorum. ama dayanabilmek çok zor...
sırnaşık şey su gogus kasima sorunu bende de var delikafadulden ama oyle bir tatli kasinti ki kasiyinca oyle bi zevk ki anlatamam.. :roflol: ama kocisle o kasintilari kasimanin bi cok etkili ve zevkli yollarini buldukhaha sempatiksalakcinni valla ikimiz de zevkl alyoz
bazen dayanıyım diyorum ama dayanılmıyorCanım sakın kaşıma biliyorum dayanılmaz bişi ama eğer kaşırsan çok fena oluyormuş kaşındıkça yağla kendini,yeterki nemli dursun,nemli olunca rahatlıyor zaten.
sırnaşık şey su gogus kasima sorunu bende de var delikafadulden ama oyle bir tatli kasinti ki kasiyinca oyle bi zevk ki anlatamam.. :roflol: ama kocisle o kasintilari kasimanin bi cok etkili ve zevkli yollarini buldukhaha sempatiksalakcinni valla ikimiz de zevkl alyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?