2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kaşınva ve dökülme yoksa çatlama olmuyormu benim karnımda değil ama yan taraflarımda hafif çatlaklar vardı onlar belirgenleşmiş sanırım klo alıp vermiştim ondan olmuştu inş. çok kötü hale gelmez eyvahedigeldismile

Kaşınma çatlıyor anlamına geliyor canım.
ben vazelin ve bebe yağı kullanıyorum iki gündür ama kakao yağının çok metini duydum
onuda kullanacam.

bende henüz kaşıntı namına bir şey yok. çatlak da görmüyorum ama sanırım başlamak üzere, herkes bu haftalarda başlar diyor çünkü.
ben doktora gittiğimde sormuştum ve mustela adında bir krem verdi. bu haftasonu aldım. 79 milyon, tabi ki ssk karşılamıyor :) henüz kullanmaya başlamadım. eczacıya "henüz çatlaklar oluşmadı, başlayınca kullanacağım değil mi" dedim.
o da siz şimdiden başlayın. oluşmadan önce başlamak daha iyi olur dedi. acaba haklı mı? yoksa biraz daha beklemeli miyim başlamak için?

Insallah canim insallah! :Saruboceq: bu sefer gittigimde de gostermezse napcagimi bilmiyorum. o zaman gosterene kadar hergun gitcem

Canım sakın kaşıma biliyorum dayanılmaz bişi ama eğer kaşırsan çok fena oluyormuş kaşındıkça yağla kendini,yeterki nemli dursun,nemli olunca rahatlıyor zaten.

Hemen başla canım,o krem için çok iyi diyorlar ama bana açıkcası pahalı geldi biraz.
Sen şimdiden önlemini al sonra geri dönüşü yok biliyorsun.

kızlar merhaba. nasılsınız? bir süre gelemedim.
birkaç gündür pek hoş olmayan durumlar oldu. bende stres yaptıgımdan dolayı gecenin yarısı sancılandım. belimden kasıklarımdan her 3-4 dk da bir sancı girdi.2 gündür de bebegimi hissedemiyordum.
bir telaşla doktora gittik.doktor uzun uzun baktı. bebişim çok iyiymiş.bir sıkıntı yokmuş. stres yaptıgımdan dolayı kasılmalar olmuş.
çok iyi beslenemediğimden de bebeğimin hareketlerini az hissetmişim.
aman siz siz olun kafanıza bişey takmayın. önemli olan bebegimiz.
stres çok zararlı birşeymiş lmaz:

bence catlaklar baslamadan kreme baslamak daha etkili olacak. en onemlisi cildi surekli nemlendirerek kurumadan korumak catlagi onliyo diye bilyom. bi catlamaya baslayinca durdurmak zormusss eyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım sende dikkat et kendine ve bebişe inş. her ne sıkıntın varsa düzelir canım

Canım çok geçmiş olsun,dakkat kendine
Kafama bişey takmamaya çalışıyorum ama elde değil işte bazen sigortalar atıveriyor :)

Canim gecmis olsun ya!! Gectigine ve bebeginin iyi olmasina cok sevindim. hihoyyyt bu donem cok hassasiz ve skntidan, stresten tamamen uzak durmamiz mumkun degil cunku en ufak seyler dokunabilir. ama karnimizdaki mucizemizi dusunerek mumkun oldukca sakin ve olumlu olmaya calismaliyiz. :CüvCüv: insallah bi daha strese girmezsin canim. kendine ve bebisine cok iyi bak

kızlar kaşıntı demeyin. valla benim de hem karnım hem de göğüslerim nasıl kaşınıyor anlatamam. karnımı yavaş yavaş kaşıyorum ama göğüslerimin kaşınmasına dayanamıyorum. geçenlerde nasıl kaşımışsam kıpkırmızı olmuştu özellikle sağ göğsüm. sonra göğüs ucunun etrafındaki kahverengi bölgenin bittiği yerler yara oldu kabardı resmen. böyle olduğunu görünce ne kadar kaşınsa da kaşımamaya çalışıyorum. ama dayanabilmek çok zor...

tubilosh geçmiş olsun canım. sters direk bebişlerimizi etkiliyor. çok dikkat etmemiz lazım..

sırnaşık şey su gogus kasima sorunu bende de var delikafadulden ama oyle bir tatli kasinti ki kasiyinca oyle bi zevk ki anlatamam.. :roflol: ama kocisle o kasintilari kasimanin bi cok etkili ve zevkli yollarini bulduk haha sempatiksalakcinni valla ikimiz de zevkl alyoz

kızlar teşekkür ederim..
evet çok hassas dönem oldugu için nekadar olsa kafaya takıyor insan.
eşim bana yansıtmamaya çalıştı rahatsız olurum diye.
ama ben duramadım işte. anlattırdım kendisine. sonrada olan oldu.
ama şimdi dahada dikkatli. beni ne zaman görse sarılıyor göbeğimi seviyor...
rabbim mucizelerimizi korusun. para pul boş...

kaydirigubbakcemile3
len kaşımaya kaşıyoz da arkasından acıyor.
tatlı tatlı kaşımanın acı acı sızlaması var :roflol:

Canım sakın kaşıma biliyorum dayanılmaz bişi ama eğer kaşırsan çok fena oluyormuş kaşındıkça yağla kendini,yeterki nemli dursun,nemli olunca rahatlıyor zaten.
bazen dayanıyım diyorum ama dayanılmıyor
herkes kaşıma diyor ama elimde değil eyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun

saltanat yaaa bize de öğretsene şu işi. ben bazen çok kaşınıyor deyince getir ben kaşıyım diyor. ona kaşıttırıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…