2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebisinin cinsiyetini ogrenmeyen bi tek ben mi kaldim ( insallah haftaya ogrenirim artk

canim birde ben varim burda iki bayan arkadasimiz daha var ogrenemeyen benimde persem be randevum:=((( bir bayan arkadasimizin da 20nisanda:=(( ksimet bakalim ne olacak kendini yalniz hisetme bizlerde ogrenemedik hahahahaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba ve iyi haftalar,

siz kıyafet alışverişlerinizi nereden yapıyorsunuz? malum, artık eski kıyafetlerin içine sığmıyorum, yeni şeyler almak gerekiyor. çalışan biri olarak şu ana kadar sadece bir adet hamile kot aldım, hani şu belinde lastik olanlardan. onu giyiyorum. onu da lcw'den aldım. ama kumaş pantolon veya havalar ısınmaya başladıkça elbise almayı düşünüyorum. bakırköyde hamile kıyafetleri satan yerler bir hayli pahalıymış. en uyduruk şey bile 80 tl diyorlar, henüz gitmedim ama gidenlerden duydum.
dün bir arkadaşım y-london firmasından bir elbise almış. ben hamile elbisesi sandım ama değilmiş, sadece büyük beden almış ve 39 milyon gibi iyi bir fiyata.

o nedenle sizler nereden alışveriş yapıyorsunuz merak ettim.

opuyorumnanaktancanim benim bebek cok hareketli gorsen durmuyor dr,cok aktif diye guluyor hahah ama oyle sert tekmesi daha yok sanirsam erkende yada bilmiyorumkismilearasira hisediyorum ama cok deil sert deil,neguzel sevindim senin adina,saglicakla kucakla bebegini insallah.

bir de ayakkabı konusunu sorayım. ben havalar ısınınca babet almayı düşünüyorum. herşeyin altına güzel oluyor. fakat annem televizyonda doktorlar programını izlemiş ve orada hamileler için dümdüz ayakkabı giymek iyi değil, hafif topuklu, 3-4 cm topuklu ayakkabılar en idealidir demişler. siz bu konuda ne yapıyorsunuz?

a.s.gunaydin guzelim s(_) s(_) cay ne s
istersiniz:=))kaydirigubbakcemile3

sorma canım kahvaltı yapmadım canım hiç bir şey istemiyor eşim yok diye gece uyku düzenim bozuldu şimdi kafayı toplayamıyorum burda olsanızda hep beraber kahvaltı yapsak tek hiç olmuyor annem kardeşlerimde uzak tan ıdığımda yok buralarda kafa dengi insan çok arıyor bazen

gunaydin canim, ben dogru buluyorum tam duz taban ayakta bulunan kirli kanin geriye gonderilmesini zorlastiriyor bende kaldimdan beri hep topuklu ama az topuklu giiyiyorum,ilk hamilelimdede oyle giyindim aslinda en guzel ayak kabi hafif topuklu ayak kabi bence ilgine duyurulur ISTERSENIZ BIRDE DR; SORUNUZ ben sahsima ylanis bilgi vermek istemem sevgilerle

Ben şu anda eskı kıyafetlere devam edıyorum...daha önce bol gelen şeyleri gıyıyorum..
ayakkabıda aynen devam eskilere...
ama bır adet convers alacağım bıde alttan dolgu tabanlı ayakkabı alacağım...işe gıdıp gelırken gıymek için...
bende tamamen duz ayakkabının bıze ıyı gelmeyeceğini düşünüyorum..ama tabıkı bakıcaz durumumuz ne gösterecek
Çünkü yaz sıcağında çok ağırlaşacağız...şimdiki gibi olamayacğız...

:1hug:canim bende munihte yapa yalnizim ailem uzakta bana her an gidemiyorum esimde surekli calisiyor geceleri genelde daha cok calisiyor ve alistim gibi yada mecburiyet diyelim,ama annesi uzulme bak :ecrin_bebek:bebisin hisediyor oy oy moralini yuksek tutki bebisinde dogana kadar hayirlisiyla neseyle dogdu lmaz:sakin stres yapma,canim alisirsin inakine,opuyorumnanaktan

benim pantolonlar yavaş yavaş olmamaya başladı bu aya kadar normal pantolonumu giyebiliyordum kilo almadığım için ama artık yanlardan etlerim çıkmaya başladı kaydirigubbakcemile3 hamile pantolonumu giyiyorum sürekli hafif dolgu topuk ayakkabım var antalyaya giderken onu götürücem babet giyince kendimi tuhaf hissediyorum alışkınım topuklularla gezmeye :)) elbise falan almak istiyorum bakalım bulurum inş

kızlar şu tekmeleri birde ben duyabilsem hergün sabırsızlıkla bekliyorum

canım akşam yemeğinden sonra meyve ya uzan bakalım biraz o zaman hissedersin belki. benim cimcime ilk başta akşamları kıpırdıyordu şimdi dünya turu atıyo sanki içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahları ona uyanıyorum inan ki......

inş. canım bir başlasa benimkide tur atmaya hergün bekliyorum sanki 1-2 here hisseder gibi oldum ama yanılma olabilir uyurken bile onu dinliyorum delikafaduldenannesiyle oyun oynuyo sessiz duruyo

Merhaba canım,Kısmetin de dediği gibi öğrenemeyen bi kaç kişiden biriyim bende.
Heralde en geçte ben öğrenecem,randevum 30 nisandaaaaa

gunaydin olumunekankayizsmilecanim hsgn ya ben yazdim oraya ama yalnis yazmisim ozur 20 yazmisim 30nisan yazacaktim,kaydirigubbakcemile3benim dr,aradim sabah sabah diyor olmaz persembeye kadar bekliyecez,iyi dedim persembe buyuk testlerim var zaten hebatits hiv burda bua yda mecburi yapilan testlerdir,bakalim ne olacak onlar umrumda deilde cinsiyetini gormesem catlarim kesin dr,bogarim bu benim 3,dr,rum degistirmekten yoruldum bebek gostermemekte halen inat,,,,hahaha

Evet canım o programı bende izlemiştim.
Karın büyüdükçe bele çok fazla yük bineceği için,hafif topuklu ve rahat ayakkabıları tercih edin demişti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…