bebisinin cinsiyetini ogrenmeyen bi tek ben mi kaldim( insallah haftaya ogrenirim artk
ayni anda yazmisiz ya :)) olumunekankayizsmile sagol canim. biz iyiyiz Allah'a cok sukur. bebisim de ara sira tekmeledigine gore keyfi yerindedir diye dusunyom. :CüvCüv: Eylu anneleri listesinin en basinda yer almama ragmen en son ogrencem galiba ya cinsiyeti Çok üzgünüm çoook aslinda cok sabirsizlaniyorum ama olsun ya, saglikli olsun yeter diyorum :asigim: siz nasilsiniz? bebeisi tekme atyo mu?
merhaba ve iyi haftalar,
siz kıyafet alışverişlerinizi nereden yapıyorsunuz? malum, artık eski kıyafetlerin içine sığmıyorum, yeni şeyler almak gerekiyor. çalışan biri olarak şu ana kadar sadece bir adet hamile kot aldım, hani şu belinde lastik olanlardan. onu giyiyorum. onu da lcw'den aldım. ama kumaş pantolon veya havalar ısınmaya başladıkça elbise almayı düşünüyorum. bakırköyde hamile kıyafetleri satan yerler bir hayli pahalıymış. en uyduruk şey bile 80 tl diyorlar, henüz gitmedim ama gidenlerden duydum.
dün bir arkadaşım y-london firmasından bir elbise almış. ben hamile elbisesi sandım ama değilmiş, sadece büyük beden almış ve 39 milyon gibi iyi bir fiyata.
o nedenle sizler nereden alışveriş yapıyorsunuz merak ettim.
günaydın güzel anneler a.s.
a.s.gunaydin guzelim s(_) s(_) cay ne s
istersiniz:=))kaydirigubbakcemile3
bir de ayakkabı konusunu sorayım. ben havalar ısınınca babet almayı düşünüyorum. herşeyin altına güzel oluyor. fakat annem televizyonda doktorlar programını izlemiş ve orada hamileler için dümdüz ayakkabı giymek iyi değil, hafif topuklu, 3-4 cm topuklu ayakkabılar en idealidir demişler. siz bu konuda ne yapıyorsunuz?
sorma canım kahvaltı yapmadım canım hiç bir şey istemiyor eşim yok diye gece uyku düzenim bozuldu şimdi kafayı toplayamıyorum burda olsanızda hep beraber kahvaltı yapsak tek hiç olmuyor annem kardeşlerimde uzak tan ıdığımda yok buralarda kafa dengi insan çok arıyor bazen
günaydın herkse a.s.
günaydın herkse a.s.
kızlar şu tekmeleri birde ben duyabilsem hergün sabırsızlıkla bekliyorum
canım akşam yemeğinden sonra meyve ya uzan bakalım biraz o zaman hissedersin belki. benim cimcime ilk başta akşamları kıpırdıyordu şimdi dünya turu atıyo sanki içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahları ona uyanıyorum inan ki......
bebisinin cinsiyetini ogrenmeyen bi tek ben mi kaldim( insallah haftaya ogrenirim artk
Merhaba canım,Kısmetin de dediği gibi öğrenemeyen bi kaç kişiden biriyim bende.
Heralde en geçte ben öğrenecem,randevum 30 nisandaaaaa
bir de ayakkabı konusunu sorayım. ben havalar ısınınca babet almayı düşünüyorum. herşeyin altına güzel oluyor. fakat annem televizyonda doktorlar programını izlemiş ve orada hamileler için dümdüz ayakkabı giymek iyi değil, hafif topuklu, 3-4 cm topuklu ayakkabılar en idealidir demişler. siz bu konuda ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?