2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar,
yarın detaylı ultrasona gidecezzzz cok heycanlıyım
detaylı cektiren var mı aranızda yoksa ilk mi olacam

ben de duz ayakkabi dogru degil diye okudum. zaten dum duz ayakkabiyla rahat edemiyorum 3-4 santim topuk olunca daha rahat oluyo. Ben artik hep hamile kiyafetleri giyiyorum zaten ikinci aydan baslayarak eski pantolonlarima sigmiyordum. hep elbise giydim. simdi de bi hamile kotu aldm, gomlekler falan sok begeniyorum fiyati da uygun ama Kazakistanda bulundugum icin nerden alisveris yaptigim pek yardimci olamicak malesef.. :icecream:

canım senin bebişinde büyük ihtimalle kız sanırım benim yaramazda göstermiyor kendini cuma günü gittiğimdede totosunu dönmüştü bize kaydirigubbakcemile3 ama doktor kız gibi dedi kesin değil yani bende kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı

Ayakkabı konusunda ben de öyle duydum...
3-4 cm dolgu topuk tercik edilmeliymiş...
Ben şimdilik eski ayakkaılarımı giyiyorum.. 1-2 ay sonra da terlikleri giymeye başlarız. bence babet falan almayın...
Yazın zaten sıcak bir de hamilelik nedeniyle şişmeler olacak. Terlik en rahatı olur gibi geliyor...
Ben polaristen 5 noktelardan almayı planlıyorum, hem şık hem rahat...
Evde giymek için de ceyo alıcam, ortopedik...

denizbarış doru söylüyosun canım babet almaya gerek yok havalar birden ısınacak zaten ..en iyisi terlikler

Günaydın canımolumunekankayizsmile
Önemli değil canım,belkide içine doğmuştur çünkü okadar beklemiyeceğimi söylemiştim.
20 nisanda da gidebilirim yanikaydirigubbakcemile2

Buarada biseklete bindim demişsin çok kıskandım valla.
Yaşadığım yer bakımından benim bu yaşta bisiklete binmem nasıl bi tepki alır düşünmek bile istemiyorum.
Bir de bende görme problemide var.Eskiden Konya baya sakin bi şehirdi,hani diyorum -aman kim ne derse desin ben bisiklete binmeyi özledim-desem heryer araba kaynıyor.
Benim için bi hayal yani anlayacağın

mrb kızlar,
yarın detaylı ultrasona gidecezzzz cok heycanlıyım
detaylı cektiren var mı aranızda yoksa ilk mi olacam

Canım erken değilmi biraz.daha 20.olmamışsın..bana doktor 20-21 de gel dedı...benımkı 1.hafta önde gıdıyor ben.20.haftada gııdeceğim...

saltanat canım en geç sen öğreneceksin ama kesin olacak seninki. tahmin falan değil yani. bir de bu açıdan düşün. hani bazı arkadaşlarımızın doktorlarının ilk tahminleri sonradan değişmişti hatırlarsan. sende o durum olmayacak. kesin ve net öğreneceksin hayırlısıyla cinsiyetini...

selam kızlarrr
karnınıza ne yağı sürüyorsunuz ben tatlı badem ve kakao yağır sürüyorum 4 gündür
acayip karnım kaşınıyor çatlıycak galiba

Canım erken değilmi biraz.daha 20.olmamışsın..bana doktor 20-21 de gel dedı...benımkı 1.hafta önde gıdıyor ben.20.haftada gııdeceğim...

canım en iyi 18-23 arasında ölcülürmüş. benimde 3 gün sonra 20 olacak. aslında ideal zaman diye biliyorum.

selam kızlarrr
karnınıza ne yağı sürüyorsunuz ben tatlı badem ve kakao yağır sürüyorum 4 gündür

kasınma bende de var. bende yag sürmeme ragmen pul pul dökülüyor bazı yerler.

ben de tam öğrenemedim ay sonunda öğrenicez inşllh ilk tahmin kız dedi ama kesin bişey demedi dr

selam kızlarrr

Kaşınma çatlıyor anlamına geliyor canım.
ben vazelin ve bebe yağı kullanıyorum iki gündür ama kakao yağının çok metini duydum
onuda kullanacam.

ama nasıl kaşınma acayip tatlı kaşınma oluyor
elim hep karnım geziyorum
karnımda şimdilik çatlak yokta belimin kenarlarında hafif olmuş
bide susam yağını duydum onu alıcam bacaklarıma da portakal yağı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…