gunaydin olumunekankayizsmilecanim hsgn ya ben yazdim oraya ama yalnis yazmisim ozur 20 yazmisim 30nisan yazacaktim,kaydirigubbakcemile3benim dr,aradim sabah sabah diyor olmaz persembeye kadar bekliyecez,iyi dedim persembe buyuk testlerim var zaten hebatits hiv burda bua yda mecburi yapilan testlerdir,bakalim ne olacak onlar umrumda deilde cinsiyetini gormesem catlarim kesin dr,bogarim bu benim 3,dr,rum degistirmekten yoruldum bebek gostermemekte halen inat,,,,hahaha
gunaydin olumunekankayizsmilecanim hsgn ya ben yazdim oraya ama yalnis yazmisim ozur 20 yazmisim 30nisan yazacaktim,kaydirigubbakcemile3benim dr,aradim sabah sabah diyor olmaz persembeye kadar bekliyecez,iyi dedim persembe buyuk testlerim var zaten hebatits hiv burda bua yda mecburi yapilan testlerdir,bakalim ne olacak onlar umrumda deilde cinsiyetini gormesem catlarim kesin dr,bogarim bu benim 3,dr,rum degistirmekten yoruldum bebek gostermemekte halen inat,,,,hahaha
mrb kızlar,
yarın detaylı ultrasona gidecezzzz cok heycanlıyım
detaylı cektiren var mı aranızda yoksa ilk mi olacam
Canım erken değilmi biraz.daha 20.olmamışsın..bana doktor 20-21 de gel dedı...benımkı 1.hafta önde gıdıyor ben.20.haftada gııdeceğim...
selam kızlarrr
karnınıza ne yağı sürüyorsunuz ben tatlı badem ve kakao yağır sürüyorum 4 gündür
acayip karnım kaşınıyor çatlıycak galiba
saltanat canım en geç sen öğreneceksin ama kesin olacak seninki. tahmin falan değil yani. bir de bu açıdan düşün. hani bazı arkadaşlarımızın doktorlarının ilk tahminleri sonradan değişmişti hatırlarsan. sende o durum olmayacak. kesin ve net öğreneceksin hayırlısıyla cinsiyetini...
selam kızlarrr
karnınıza ne yağı sürüyorsunuz ben tatlı badem ve kakao yağır sürüyorum 4 gündür
acayip karnım kaşınıyor çatlıycak galiba
ben de tam öğrenemedim ay sonunda öğrenicez inşllh ilk tahmin kız dedi ama kesin bişey demedi dr
hadi hayırlısı olsun canım. demekki bu ay sonuna kadar cinsiyetleri öğrenmeyen kalmayacak. Allah bebişlerimizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?