2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar bu gun burda hava acayip guzel gunesli dunde boyleydi sahil kenarina gittik esimle herkes sahilde cocukalr denize giriyor 21 derece idi denize girmek icin benim icin cok soguk ama bunlar gunes gorunce cildiriyo deniz kiyafetler agustos gibi hepsinde .
hava super bu gunelrde insallah hep boyle gider :)
siz nasilsiniz kizlar?

ceylan cevap yazdığımız yerde gelişmiş cevap varya tıkla oaraya ataç işareti çıkıcak tıkla yüklersin ordan ama biraz küçük oluyor resim

Çatlaklar hem artıyor hemde derinleşiyormuş canım.

Anladım canım :jeyyar: evet tabi karın ve göğüs kaşınmasında kaşıyarak nemlendirmeyi bırak doğru değilö kaşımamak lazımdır kesinlikle aklinialirimsmile ama benim kastetiğim aslında göğüs uçlarıydı. benim göğüs uçlarım dayanılmaz kaşınyo ve ben krem de suruyorum ama işte bazen kocişe kaşıtyorum dediğim gibi delikafadulden göğüs uçları çatlamaz inşallah dm?:uhm:

hihoyyyt oo gozun aydin! darisi bizim basimiza :lepi:
darısı başınıza..
gözün aydın canım...bende yarın öğreneceğim..

çok heycanlı yaa.inş öğrenirsin.bizde yinezor öğrendik bağdaş kurmuştu yan yattım sallandım falan tık yok...sonra doktor dedi çık biraz tatlı ye durmadan yürü 15dk sonra gel..
bende bi çikolata bitane karamelli kek bitane meyve suyu aldım yedim içtim yürüdüm geldim allahtan döndü durdu gördük yaa...rahatladım vallahi..%100 dedi drhihoyyythihoyyyt

bozom öğrenemedinmi cinsiyetini ?
Sahi yavaş yavaş dr.amcaları grlarını demeye başladı..

ay kaşıntıdanmı konuşuyorsunuz..saltana sizde az değilmişsiniz kız o nasıl yöntemler öyle:roflol: utandım vallaa:kedi:
neyse canım işe yarıyorsa devam:roflol:
ya biz yemeğe iniyoruz şekerler...
allahtan bende hiç kaşıntı yok..bebe yağına devam ediyorum tabi aksatmadan.2 günde sürüyorum

Kızlar benim uyku saatim geldi.
Gideyimde bebişimle tatlı rüyalara dalalım
Hepinizi öptüm kendinize iyi bakın.
ıyi sohbetleeeerrr.

selam kızlarr..doktordan geldik minişim kesin kızmış..yani busefer%100....çok sevinçliyimhihoyyyt
gelsin pembelerrrrr..değişmedi allahtan cinsiyetimiz......
300grmış ağırlık

canımmm gözün aydın bir prenses daha geliyor :)

mopsy güzelim çok şükür bebişin iyiymiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prenses kızını...

evt bebişim iyiymiş çok şükür yarabbim..çok sağolun kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…