selam kızlar
perşembe günü dr a gittik daha sonra şehir dışona çıktığımız için yazamadım
kızımız geliyo :)))
3lü testimizi de yaptırdık perşembe günü alıcam sonuçlarını hayırlısıyla onuda atlatırız inş...
darısı sizlerin başına şekerler...
hıı birde buaralar ben prensesimin pıt pıt larını da sanırım hissetmeye başladım bi kaç gündür :))
selam kızlar
3lü testimizi de yaptırdık perşembe günü alıcam sonuçlarını hayırlısıyla onuda atlatırız inş...
hıı birde buaralar ben prensesimin pıt pıt larını da sanırım hissetmeye başladım bi kaç gündür :))
gerçekten artık doktorlara güvenmek çok zor oldu allah yardımcımız olsun. birçoğumuz belkide normal doğum istiyoruz ama hastaneler kazanç sağlamak için bahaneler üretip sezeryana alıyorlar ama işte ne yapabiliriz ki nasıl güvenicez.
selam kızlar , cinsiyet öğrenenler hayırlı olsundoğum konusunda konuşulmuş gerçekten herkes sezeryan oluyor son dönemlerde.... ben normal istiyorum ama dediğiniz gibi doktorlar bir sürü sorun cıkartıyolar benım gittiğimn doktor duyumlarıma göre normal dogumdan yanaymış ama henüz konusmadım inş bi aksilik cıkmazda istediğimiz normal dogumu yaparız
kızlar bebek arabası otokoltuğu falan bakmaya başladınız mı ?
almak için erken belki ama önceden fikir sahibi olmak için araştırıyorum ben
siz nelere baktınız
herkese slm
selam kızlar
kızlar dr bana kan hapı değil kan kapsülü vermiş şurup gibi ben öyle içemem ki hap olsaydı daha sorun yoktu sizinkiler nasıl ??
merhaba canim hosgeldin,ya su resime bakinca icim kaynasi yiyesim geldi ay cok tatli bir resim kaydirigubbakcemile3birde bizimkiler dogsaydi yaa bazen hemen dogsun istiyorum yaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?