2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

geceleri kabus görme olayı bende de var
hep bebeğimle ilgili rüyalar görüyorum
birinde parmak çocuk gibi doğmuş gördüm
geçen gece de hastanede değiştirmişler bebeğimi
bana 2 yaşında bebek vermişler gördüm

çarşamba ya da perşembe doktora gidip 3lü olacağım bakalım cinsiyeti öğrenecek miyiz ?

2009 Eylül annelerinin doğum öykülerini okudum da sanırım 1 tanesi dışında diğerleri sezeryanla olmuş anlatanların.. tamam bazıları kendileri sezeryan istemiş, ama normal doğum isteyen ve bekleyenlere de dr ların yok suyun azalmış yok şekerin artmış, yok bebeğin kalp atışları yavaşlamış, yok kasılmalar falan filan diyip sezeryana alıvermişler günleri bile gelmeden..Bu ne böyle ya..Doktorlara da güvenmiyorum artık..
Burnumda kemik eğriliği vardı tomografi çektirdik 4 doktora gittik, biri kemik eğriliği var sen hiç nefes alamıyorsun burnundan, ameliyat yapalım, bir de yanağında kist var o önemli değil dedi halbuki ben iki tarafından da nefes alabiliyorum..
ikinci gittiğimiz doktor tomografiye baktı sende geniz eti de var onu da alalım dedi, burnunda da et var onu da alalım kemik eğriliğini de düzeltelim dedi, yanağındaki kist önemsiz dedi....3. doktor tomografiye baktı senin yanağında kist var ameliyat olacan dedi senin başın çok ağrıyordur dedi halbuki başım pek ağrımaz..asıl sorunum kemik eğriliği olduğu için kemik eğriliği var mı dedim bir daha baktı tomografiye evet var istersen onu da düzeltiriz dedi, bu arada geniz eti yok dedi....Bizim iyice sinirler bozuldu sorduk soruşturduk falan doktor iyi dediler ona güvenin dediler..ona gittik..4. doktorumuz oldu burnunun tek tarafında hafif bir kemik eğriliği var dedi ama ben olsam kendi kardeşimi ameliyat ettirmezdim bu yüzden dedi, önemsiz dedi..geniz eti zaten yokmuş..ikinci dr neresinden uydurduysa..yanağımdaki kist de önemsizmiş..neyse son doktorumuz çok iyi adamdı, diğerleri gibi paragöz değildi..
Neyse doktorlar paragöz olmuş kasap olmuş hepsi değil tabi ama..En ufak bir şeye ameliyat diyorlar..
Ben de bundan korkuyorum doktorunla normal doğumda anlaşıyorsun sonra yok şu yok bu diye diye sezeryana alıyorlar, özelde de devlette de ama özelde bariz daha fazla....

gerçekten artık doktorlara güvenmek çok zor oldu allah yardımcımız olsun. birçoğumuz belkide normal doğum istiyoruz ama hastaneler kazanç sağlamak için bahaneler üretip sezeryana alıyorlar ama işte ne yapabiliriz ki nasıl güvenicez.

selam kızlar
perşembe günü dr a gittik daha sonra şehir dışona çıktığımız için yazamadım
kızımız geliyo :)))
3lü testimizi de yaptırdık perşembe günü alıcam sonuçlarını hayırlısıyla onuda atlatırız inş...
darısı sizlerin başına şekerler...
hıı birde buaralar ben prensesimin pıt pıt larını da sanırım hissetmeye başladım bi kaç gündür :))

bir kaç gündür dişim ağrıyordu c.tesi dişçime gittim kanal tedavisi dedi bgn doktorumla görüşüp başladık lokal aneztezi yapıldı doktorum bi sakıncası yok dedi ama ben korkmaya başladım inşşallah bebğime bişey olmaz

hadi gözün aydın canım..
Cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar da gözünüz aydın caycay, bnck...

gözün aydın canım :)
gelsin pembeler fırfırlar şimdi
ne harika !
darısı başımaaaa

selam kızlar , cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun doğum konusunda konuşulmuş gerçekten herkes sezeryan oluyor son dönemlerde.... ben normal istiyorum ama dediğiniz gibi doktorlar bir sürü sorun cıkartıyolar benım gittiğimn doktor duyumlarıma göre normal dogumdan yanaymış ama henüz konusmadım inş bi aksilik cıkmazda istediğimiz normal dogumu yaparız

saolun kızlar allahh herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inş....

merhaba canim haklisin bence turkiyede maddiyat konusuyor malesef:=(ayni olayi ablam yasadi cunki turkiyede yasiyor ve sezaryanla dogum yapti iki cocugunuda.=( burda almanyada ise ille normal dogum son ana kadar bekliyorlar sezeryan sonda kullaniliyor keske bu kendi ulkemdede emvcut olsaydibilmiyorumkismile

kizlar benim ikiz im var benden 15dakika buyuk,ve onunla ayni anlarda dogumumuz benimkisi 17,09 onunkiside 30,09 simdik 15,+3ve bugun dr,oglu olacani soylemis ah birde ben ogrensem ayrica teyze olmak cok guzel ama ikizimin 4,bebegi darisi isteyenlerin basina ,ah birde ben ogrenseydim:=((

kızlar bebek arabası otokoltuğu falan bakmaya başladınız mı ?
almak için erken belki ama önceden fikir sahibi olmak için araştırıyorum ben
siz nelere baktınız

evet ben de normal istiyorum inş. iyi doktorlarla karşılaşırız...Şaşkınlık içindeyim ya hadi diyelim ki bebekte bir sorun çıktı kalp atışlarında vs. Allah korusun o zaman sunni sancıyla normal doğum da yaptırabilirler ille de sezeryan şart mı?
bebek yan duruyorsa bir de doğum kanalını tıkayan kist vs. varsa o zaman sezeryan mecbur ama onun dışındaki durumlar biraz inisiyatife bağlı galiba..

kızlar bebek arabası otokoltuğu falan bakmaya başladınız mı ?
almak için erken belki ama önceden fikir sahibi olmak için araştırıyorum ben
siz nelere baktınız

merhaba canim ben simdikten aldim bebege arabaisni kombi set diyoruz burda hepsi icinde aldim ben ilk 4ayina kadar maxi cosa arabayi kulancam ve ayri yatagi var icinde birde araba icin ayri maxi cosa si ar ben sahsen simdikten aldim rengi hem erkege hemde kiza uyuyor:=)bebek odasinida aldim mobilyama uygun olsun dedim sade beyaz ama erkek olsa erkek dekor kiz olursa kiz dekor cinsiyetini ogrenincede odayi ona gore boyuyacaz,elbise henuz almadim ayista ic giym alacam sadece:=) zemuszemussevgilerle

aman da aman hayırlısı olsun prensesin geliyormuş hayırlısıyla gelsin inşallah..

doğumdan konuşuyorsunuz bende dr sordum ameliyat geçirdiğim için normal yapabilirmiyim diye aslnda normal yapacağımı biliyordum dr ağzını aradım
bana evet yaparsın ama biz bebek kilolu olursa kafası büyük olursa bide böyle senelerce çocuk bekleyen anneleri riks almıyoruz sezeryana alıyoruz dedi ama ben normalden yanayım kesinlikle aksilik çıkmssa sezeryanın zorluğunu çok iyi bildiğim için normalden yanayım

merhaba canim hosgeldin,ya su resime bakinca icim kaynasi yiyesim geldi ay cok tatli bir resim kaydirigubbakcemile3birde bizimkiler dogsaydi yaa bazen hemen dogsun istiyorum yaaopuyorumnanaktan

aynen canım bebeklerimiz doğsada elimize alsak ben buresmi bilgisayarın ekranınada koydum ozaman daha tatlı net gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…