Dün gece çok kötü kabuslar gördüm uyumak istemiyorum..
ben de hiç iyi şeyler görmedim, ALLAH hayıra çıkarsın
Dün gece çok kötü kabuslar gördüm uyumak istemiyorum..
Kabus deyince aklıma geldi. Benim de bugün çok uykum var... Bu gece çok komik oldu ya :roflol: Gece burnuma gelen darbeden uyandım. Baktım, ben kalkmışım oturmusum ve kocamı ısıryormuşum. cokacimcoook o da korkmus ve elimi çekim derken burnuma darbe gelmiş :roflol:
ruyamda kociş işte beni ısır diyordu ben de onun dediğinğ yaptım aslında. sırnaşık şey bi sabah kalktığımda kocişimi yemiş olmim ya kızlaar :CüvCüv:
Kabus deyince aklıma geldi. Benim de bugün çok uykum var... Bu gece çok komik oldu ya :roflol: Gece burnuma gelen darbeden uyandım. Baktım, ben kalkmışım oturmusum ve kocamı ısıryormuşum. cokacimcoook o da korkmus ve elimi çekim derken burnuma darbe gelmiş :roflol:
ruyamda kociş işte beni ısır diyordu ben de onun dediğinğ yaptım aslında. sırnaşık şey bi sabah kalktığımda kocişimi yemiş olmim ya kızlaar :CüvCüv:
Amin Allaha sğınyoruz hayırlısıyla 3lü taramamız çıksaydı
Bende sabah uyandım beni neden kabustan uyandırmadın dedim O da ne biliyim kabus gördüğünü diyince hissedeceksin dedim zavallı kocişim
iyi çıkar inşaallah merak etme, ben de haftaya yaptıracağım. ikili de yaptırdın değil mi?
Bende sabah uyandım beni neden kabustan uyandırmadın dedim O da ne biliyim kabus gördüğünü diyince hissedeceksin dedim zavallı kocişim
bende artık geceleri uyanıyorum sizede oluyor mu? sonra 6 gibi uyku bastırıyor ama işe gitmek için kalkmam gerektiği için yatamıyorum
bende artık geceleri uyanıyorum sizede oluyor mu? sonra 6 gibi uyku bastırıyor ama işe gitmek için kalkmam gerektiği için yatamıyorum
yaptırmadım ense buruna baktı üçlü yakın dedi onu yaptıralım dedi dr.umuxz
ay ama bugunku boyle komık oldu yoksa ben de cok sık kabus göryorum. gecen kendi ağlama sesimden uyandım. :1no2: hıckıra hıckıra aglıyordum. kociş te uyandı canım bu rüya ki korkma diye sakinleştirmeye çalıştı ama uyanık olmama rağmen rüyanın etkisiyle 2-3 dk daha ağladım ve zor uydum :bbo: ne oluyo bize?? kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?