2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün gece çok kötü kabuslar gördüm uyumak istemiyorum..

Kabus deyince aklıma geldi. Benim de bugün çok uykum var... Bu gece çok komik oldu ya :roflol: Gece burnuma gelen darbeden uyandım. Baktım, ben kalkmışım oturmusum ve kocamı ısıryormuşum. cokacimcoook o da korkmus ve elimi çekim derken burnuma darbe gelmiş :roflol:
ruyamda kociş işte beni ısır diyordu ben de onun dediğinğ yaptım aslında. sırnaşık şey bi sabah kalktığımda kocişimi yemiş olmim ya kızlaar :CüvCüv:

Allah iyiliğini versin ne güldüm yaa :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bende sabah uyandım beni neden kabustan uyandırmadın dedim O da ne biliyim kabus gördüğünü diyince hissedeceksin dedim zavallı kocişim

bende oğluşuma bikaç bişey aldım hepsi buradan da sipariş verdim inş.göründükleri gibi gelirler

ha haaa bende cok güldüm :))

bende artık geceleri uyanıyorum sizede oluyor mu? sonra 6 gibi uyku bastırıyor ama işe gitmek için kalkmam gerektiği için yatamıyorum

Bende sabah uyandım beni neden kabustan uyandırmadın dedim O da ne biliyim kabus gördüğünü diyince hissedeceksin dedim zavallı kocişim

ay ama bugunku boyle komık oldu yoksa ben de cok sık kabus göryorum. gecen kendi ağlama sesimden uyandım. :1no2: hıckıra hıckıra aglıyordum. kociş te uyandı canım bu rüya ki korkma diye sakinleştirmeye çalıştı ama uyanık olmama rağmen rüyanın etkisiyle 2-3 dk daha ağladım ve zor uydum :bbo: ne oluyo bize?? kafamçokkarıştı

bende artık geceleri uyanıyorum sizede oluyor mu? sonra 6 gibi uyku bastırıyor ama işe gitmek için kalkmam gerektiği için yatamıyorum

kimi geceler hiç uyuyamıyorum Bi şansım var işe gidemiyorum Dr.işe başlayabilirsin henüz demedi sabahları uyuyorum

Sanırım hamilelik psikolojisi

ben geceleri çok rahat uyuyorum şükür uyuyun kızlar bebekler gelince uykuya hasret kalıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…