2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben maxi cosi quinny zapp modelini düşünüyorum cabriofix araba koltuğu ile birlikte
henüz ben de bir şey almadıım bebeğe

dediğin travel sistem oluyor burda
biz de öyle düşünüyoruz oto koltuğu ile birlikte

seninki maxi cosinin hangi modeli

Selam anneler ne güzel herkes bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmiş.Ben yarın gideceğim 3'lü test için bizde belki öğrenebiliriz.Allah herkesin sağ salim bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin.

canim model olarak en son cikanlardan gecen yil cikmsiti burda turkcesini telavuz edemem ama aldim marka espirit sana tavsiye ederim interneten gir bak cok uygun bence kaliteli ve saglikli,resimlerini cekecem ama sistemi tam bilmiyorum bilsem yuklerim,sadece arabanin ustunde maxsi cosa var 4,ayina kadar sonra degistiriyorsun icini,o tiplerden model derken telavuz edemiyecem insallah gonlune gore bulursun:=))

Selam anneler ne güzel herkes bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmiş.Ben yarın gideceğim 3'lü test için bizde belki öğrenebiliriz.Allah herkesin sağ salim bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin.

selam canım bende yarın 4lü testin sonucunu almaya gideceğim hem kızımı göreceğim hecanlanıyorum onu göreceğimö diye
3lü testi neden yaptırıyorsun ki ben tek 4lüyü yaptırdım onuda dr rum illa yapalım dedide yoksa onuda yaptırmayı düşünmüyordum ama sen bilirsin kafanı karıştırmayayım

teşekkür ederim :)

4lü test çok yaygın değil sanırım, bana da 3lü yapacaklar nasipsea.s

bayağı hızlı giriş yapmışsınız. ben böyle şeylere bakmak için çok erken olduğunu düşünen bir anne adayıyım ama 7,5 aylık hamile arkadaşımdan duyduğum kadarıyla chicco markasının bebek arabası varmış, 1500 TL. birkaç parçadan oluşuyormuş, araba koltuğu ve elde taşımak için gerekli olan koltuğu da dahilmiş. biraz kapsamlı bir araba olduğu için fiyatı bu kadarmış. haşim işcan geçidinden bakmışlar. bilginize.

az tecrübelerime dayanırsam kızımla hamileyken hiç kıpırtı yoktu çok nadirdi.şimdi oğluşumla
ne kıpırtısı resmen çıkmak istercesine hareketler.burdanda anladığım kadarıyl kızlar uslu oluyor.....bende bölee araştırdıklarım arkadaşlardada tuttu...

4lü test çok yaygın değil sanırım, bana da 3lü yapacaklar nasipsea.s

banada 4lü yaptıralım kesin dedi bişey olmuş olsada bebeğin gidişatına bakarız dedi tongaya düşürdü beni aslında onuda yaptırmayacaktı ben ama eşim dedi yaptıralım diye eşim olmasa ben gene yaptırmazdım hiçbirini yaptırmadım şimdiye kadar
allahım bişey çıkamz inşallah ta sağlıkla gelir bebeklerinmiz

evet canım katılıyorum bende hep erkek olduğunu hissetmiştim.kilo verişimden memişlerimin büyümemesinden.saçlarımın uzamasından.güzel oluşumdan.aksi oluşumdan herşeyden anlamıştım ama ilk hamile kalışımdan oğluşum olcağını hissetmiştim.kısmetse adını EGE koymak istiyoruz nasıl güzelmiii..fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

inşaallah canım.
ferda hanımı değiştirdin mi? ben artık devlet hastanesinde yaptıracağım tüm testlerimi,3lü testi de. nasip olursa son aylarda doğum yapacağım hastaneyi seçerim.

aynen canım yurt dışında böyle değil ne güzel sezeryan cok zorunlu oldukça uygulanıyor CADIARZU önceden sezeryan pek yaygın değilken... herkes tarafından pek bilinmıyoken... normaldi herşey cevremdekı bütün orta yaşlı kadınlar normal dogum yapmışlar annelerimiz filan neden günümüzde böyle oldu tamam ölü dogumlarda bugun azaldı ama sezeryanın bunun üstünde pek etkisi oldugunu sanmıyorum

Erkenden sürmelisin derimizin neme ihtiyacı var.çatladıktan sonra sürmenin anlamı yok.ilk günden beriii cildimi nemlendiriyorum.geçenlerde ayvalığa gittim hakiki zeytin yağı aldım.süperr duşdan sonra heryere sürüyorum yumuşacık.

evet canım normali herkes öneriyor .... bide böyle senelerce çocuk bekleyen anneleri riks almıyoruz sezeryana alıyoruz dedi bu cümlede de sanki duygusallığa vurmuş gibi ne sakıncası olabılırki senelerce beklemekle normal dogumun onu çözemedim sonuçta en saglıklısı normal dogum değil mi CADIARZU

inşaallah canım.
ferda hanımı değiştirdin mi? ben artık devlet hastanesinde yaptıracağım tüm testlerimi,3lü testi de. nasip olursa son aylarda doğum yapacağım hastaneyi seçerim.

evet canım değiştirdim iyikide değiştirmişim ben hep devlette yaptırdım testimi ama bikere vaktim yoktu özelde yaptırdım 4lü testimi

çok güzel gösterdi bebeğimi bu dr şimdilik iyi bakalım uzun süre baktı bebeğime
ferda hanım 40 gün sonraya randevu vermişti neymiş ciniyeti gözükmüyormuş halada göstermezmiş bu dr nasıl gördü bebeğimi
çok kızgınım hala o ferdaya

nasıl insanları sömürecekler normal doğum en sağlıklısı hem anne hem bebek için ama bebeğin sağlığı yerinde oldukca direneceğim geldesede gitmeyi düşünmüyorum

arkadaşıma suyun kalmamış diyerek sezeryana aldılar kız 1hafta önce dr gidiyor iyi bişey yok konturola gidiyor suyunyok deyip kadını 10günden fazla varken sezeryana aldılar

ben de gitmiyorum artık ferda hanıma. oturduğumuz yerde evimin 100 m. ilerisine pendik devlet hastanesine bağlı küçük bir poliklinik açıldı. kadın doğum da varmış, bir gidip muayene olayım dedim. çok memnun kaldım,doktor kızım olacağını söyledi ve 2 hafta sonra gel 3lü testini de yapalım dedi. burada yapılıyor mu dedim şaşırdım ve sevindim tabi.
hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…