merhaba canim ben simdikten aldim bebege arabaisni kombi set diyoruz burda hepsi icinde aldim ben ilk 4ayina kadar maxi cosa arabayi kulancam ve ayri yatagi var icinde birde araba icin ayri maxi cosa si ar ben sahsen simdikten aldim rengi hem erkege hemde kiza uyuyor:=)bebek odasinida aldim mobilyama uygun olsun dedim sade beyaz ama erkek olsa erkek dekor kiz olursa kiz dekor cinsiyetini ogrenincede odayi ona gore boyuyacaz,elbise henuz almadim ayista ic giym alacam sadece:=) zemuszemussevgilerle
ben maxi cosi quinny zapp modelini düşünüyorum cabriofix araba koltuğu ile birlikte
henüz ben de bir şey almadıım bebeğe
dediğin travel sistem oluyor burda
biz de öyle düşünüyoruz oto koltuğu ile birlikte
seninki maxi cosinin hangi modeli
Selam anneler ne güzel herkes bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmiş.Ben yarın gideceğim 3'lü test için bizde belki öğrenebiliriz.Allah herkesin sağ salim bebeklerini kucaklarına almak nasip etsin.
canim model olarak en son cikanlardan gecen yil cikmsiti burda turkcesini telavuz edemem ama aldim marka espirit sana tavsiye ederim interneten gir bak cok uygun bence kaliteli ve saglikli,resimlerini cekecem ama sistemi tam bilmiyorum bilsem yuklerim,sadece arabanin ustunde maxsi cosa var 4,ayina kadar sonra degistiriyorsun icini,o tiplerden model derken telavuz edemiyecem insallah gonlune gore bulursun:=))
selam canım bende yarın 4lü testin sonucunu almaya gideceğim hem kızımı göreceğim hecanlanıyorum onu göreceğimö diye
3lü testi neden yaptırıyorsun ki ben tek 4lüyü yaptırdım onuda dr rum illa yapalım dedide yoksa onuda yaptırmayı düşünmüyordum ama sen bilirsin kafanı karıştırmayayım
canim model olarak en son cikanlardan gecen yil cikmsiti burda turkcesini telavuz edemem ama aldim marka espirit sana tavsiye ederim interneten gir bak cok uygun bence kaliteli ve saglikli,resimlerini cekecem ama sistemi tam bilmiyorum bilsem yuklerim,sadece arabanin ustunde maxsi cosa var 4,ayina kadar sonra degistiriyorsun icini,o tiplerden model derken telavuz edemiyecem insallah gonlune gore bulursun:=))
canım akşam yemeğinden sonra meyve ya uzan bakalım biraz o zaman hissedersin belki. benim cimcime ilk başta akşamları kıpırdıyordu şimdi dünya turu atıyo sanki içerde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahları ona uyanıyorum inan ki......
4lü test çok yaygın değil sanırım, bana da 3lü yapacaklar nasipsea.s
valla şu kadarını söyliyim içine doğan çıkıyor..benım hep içime erkek doğuyordu...
bu erkek istediğim için falan değil asla...daha ilk çocuğum zaten..
ama öyle bir histi..
hatta bızımkıne doktor gecen hafta emın değilim kız olabılrı dediği halde ben eşime bu bek erkek bak göreceksın dedım ve yanılmadım...
hislerinize guvenın kızlar...
gelınler coğalsın artık....
banada 4lü yaptıralım kesin dedi bişey olmuş olsada bebeğin gidişatına bakarız dedi tongaya düşürdü beni aslında onuda yaptırmayacaktı ben ama eşim dedi yaptıralım diye eşim olmasa ben gene yaptırmazdım hiçbirini yaptırmadım şimdiye kadar
allahım bişey çıkamz inşallah ta sağlıkla gelir bebeklerinmiz
...................
cnm banada tablet verdi.kapsülleri içemezdim heraldeee.midemi bulandırıyor .
evet ben de normal istiyorum inş. iyi doktorlarla karşılaşırız...Şaşkınlık içindeyim ya hadi diyelim ki bebekte bir sorun çıktı kalp atışlarında vs. Allah korusun o zaman sunni sancıyla normal doğum da yaptırabilirler ille de sezeryan şart mı?
bebek yan duruyorsa bir de doğum kanalını tıkayan kist vs. varsa o zaman sezeryan mecbur ama onun dışındaki durumlar biraz inisiyatife bağlı galiba..
bende henüz kaşıntı namına bir şey yok. çatlak da görmüyorum ama sanırım başlamak üzere, herkes bu haftalarda başlar diyor çünkü.
ben doktora gittiğimde sormuştum ve mustela adında bir krem verdi. bu haftasonu aldım. 79 milyon, tabi ki ssk karşılamıyor :) henüz kullanmaya başlamadım. eczacıya "henüz çatlaklar oluşmadı, başlayınca kullanacağım değil mi" dedim.
o da siz şimdiden başlayın. oluşmadan önce başlamak daha iyi olur dedi. acaba haklı mı? yoksa biraz daha beklemeli miyim başlamak için?
doğumdan konuşuyorsunuz bende dr sordum ameliyat geçirdiğim için normal yapabilirmiyim diye aslnda normal yapacağımı biliyordum dr ağzını aradım
bana evet yaparsın ama biz bebek kilolu olursa kafası büyük olursa bide böyle senelerce çocuk bekleyen anneleri riks almıyoruz sezeryana alıyoruz dedi ama ben normalden yanayım kesinlikle aksilik çıkmssa sezeryanın zorluğunu çok iyi bildiğim için normalden yanayım
inşaallah canım.
ferda hanımı değiştirdin mi? ben artık devlet hastanesinde yaptıracağım tüm testlerimi,3lü testi de. nasip olursa son aylarda doğum yapacağım hastaneyi seçerim.
evet canım normali herkes öneriyor .... bide böyle senelerce çocuk bekleyen anneleri riks almıyoruz sezeryana alıyoruz dedi bu cümlede de sanki duygusallığa vurmuş gibi ne sakıncası olabılırki senelerce beklemekle normal dogumun onu çözemedim sonuçta en saglıklısı normal dogum değil mi CADIARZU
evet canım değiştirdim iyikide değiştirmişim ben hep devlette yaptırdım testimi ama bikere vaktim yoktu özelde yaptırdım 4lü testimi
çok güzel gösterdi bebeğimi bu dr şimdilik iyi bakalım uzun süre baktı bebeğime
ferda hanım 40 gün sonraya randevu vermişti neymiş ciniyeti gözükmüyormuş halada göstermezmiş bu dr nasıl gördü bebeğimi
çok kızgınım hala o ferdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?