Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lilacım normal doğuma uygun pozisyondaysalr, yani kafa gelişliyseler evet tepetaklak duruyorlar.... Kafa aşşağıda popo yukarıda....
Ayaklar muallak canım... Benimki ayaklarıyla kafasını kaşıyordu son gittiğimizde...
lila canim benim benim bildim ve doktorumdan ogrendim (misal denizin kalbi hep solumdaydi ctgtda cikmayinca sagima baktilar sonra dr,aciklama yapti aynen )
sunlari dedi bebekleirmiz tam anarahimimizde ve genelde kafa sallarlar en cok bu hareket yaparlar dogumdada direk yuz yukarida dielde yan dogarlar ebe yardimiyla
cunki rahimde kafa sabitlesti ya vucudunu ceviriyor yani sagindan soluna gece biliyor ama rahimde kafasi sabitir,sadece sallama hareketi yapar,ayakalri yani gobek delimizin ustunde yada heemncik cevresindedir, cok guzel demi yaa,,,,
durup duruken yine kustum ya ben niye arada boyle oluyorum anlamiyorumki![]()
melekcim hiç üzülme benimde ilk hamileliğimi burnumdan getirdiler şimdi bütün ipler elimde zamana bırak bende sinir olurdum şimdi keşke üzülmeseydim diyorum şimdi ne derlerse anında cevabını veriyorum onlar utanmıtorsa benim hayatıma karışmaya ben neden utanım cevap vermekten sende üzülme bebeğin için :ecrin_bebek:
Kızlar dün eşime dedim ki üye olduğum kadınlar sitesi var ya; ordan biri doğurdu. Züleyhanın bilgilerini söyledim. Nasıl korktu anlatamam. Ama o beklesin daha ben ona korkunun büyüğünü yaşatıcam. Saadetin melek kocasına yaptığı herşeyin aynısını yapıcam. Hapşursun kafasında oklava kırıcam. Sadoşum şaka, biraz gülmeye ihtiyacım var da bitanem...
Kızlar dün eşime dedim ki üye olduğum kadınlar sitesi var ya; ordan biri doğurdu. Züleyhanın bilgilerini söyledim. Nasıl korktu anlatamam. Ama o beklesin daha ben ona korkunun büyüğünü yaşatıcam. Saadetin melek kocasına yaptığı herşeyin aynısını yapıcam. Hapşursun kafasında oklava kırıcam. Sadoşum şaka, biraz gülmeye ihtiyacım var da bitanem...
kaydirigubbakcemile3ayy gulmekten oldum hahahahahakaydirigubbakcemile3katiliyorum canim bence burnundan getir bol bol naz yap,ah de vah de uh de burnundan gelsin onlarin,
oylede boylede asik suratlar ,,ya o dielde aklima takil keske soyl eguzel bir hamileler icin gece elbisesi abi s,bula bilsen ama g,antepde normal maza adi aklimda deil sadece abiye satiyor en buyuk bedenlerden bulsan giyersin sade ama abiye ins gonlune gore bulursun,
Valla yaa haketti bunlar, doktor dediklerini de sayarsa değme keyfime. Bi de gerçekten sancım tutarmış. Hakiki sancı olmazsa pazartesi burda anlatırım güleriz, söz yapıcam iyi getirdin aklıma. :lepi: