2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lilacım normal doğuma uygun pozisyondaysalr, yani kafa gelişliyseler evet tepetaklak duruyorlar.... Kafa aşşağıda popo yukarıda....
Ayaklar muallak canım... Benimki ayaklarıyla kafasını kaşıyordu son gittiğimizde...

:1shok:akannehir çok ilginç canım demekki çok esnek oluyorlar bebekler .:emir_bebek:

doktor pozisyon almış dönmüş dediğinden beri bende düşünüyorum düşünüyorum bunlar tepe taklak nasıl duruyo yahuuu kan beyinlerine gidecek CADIARZU

Kızlar dün eşime dedim ki üye olduğum kadınlar sitesi var ya; ordan biri doğurdu. Züleyhanın bilgilerini söyledim. Nasıl korktu anlatamam. Ama o beklesin daha ben ona korkunun büyüğünü yaşatıcam. Saadetin melek kocasına yaptığı herşeyin aynısını yapıcam. Hapşursun kafasında oklava kırıcam. Sadoşum şaka, biraz gülmeye ihtiyacım var da bitanem...

ayaklariyla kafasini aksiyo ha masallah ne sirin esnektir tabi simdi bebekler ama ben yinede dogdugunda cok dokunamam bebekelr kirilir gibi geliyo cok sirin ya :)

lila canim benim benim bildim ve doktorumdan ogrendim (misal denizin kalbi hep solumdaydi ctgtda cikmayinca sagima baktilar sonra dr,aciklama yapti aynen )
sunlari dedi bebekleirmiz tam anarahimimizde ve genelde kafa sallarlar en cok bu hareket yaparlar dogumdada direk yuz yukarida dielde yan dogarlar ebe yardimiyla
cunki rahimde kafa sabitlesti ya vucudunu ceviriyor yani sagindan soluna gece biliyor ama rahimde kafasi sabitir,sadece sallama hareketi yapar,ayakalri yani gobek delimizin ustunde yada heemncik cevresindedir, cok guzel demi yaa,,,,

bunları öğrendiğimiz iyi oldu canım inan bu konularda hiç bişiy bilmiyoruz.
doktora sorsak bunlara kafa yormayın der geçerler :dilcikar:
evet canım çok çok güzel yaaa :emir_bebek::ecrin_bebek:

ceylan gir artik yaaa nerde kaldiysa bugun ctg si varmis bebegin insallah guzel haberleriyle gelir amin,
ama uras akilli kesin annesini ve tezoslarini uzmes:=)))

melekcim hiç üzülme benimde ilk hamileliğimi burnumdan getirdiler şimdi bütün ipler elimde zamana bırak bende sinir olurdum şimdi keşke üzülmeseydim diyorum şimdi ne derlerse anında cevabını veriyorum onlar utanmıtorsa benim hayatıma karışmaya ben neden utanım cevap vermekten sende üzülme bebeğin için :ecrin_bebek:

melekcim hiç üzülme benimde ilk hamileliğimi burnumdan getirdiler şimdi bütün ipler elimde zamana bırak bende sinir olurdum şimdi keşke üzülmeseydim diyorum şimdi ne derlerse anında cevabını veriyorum onlar utanmıtorsa benim hayatıma karışmaya ben neden utanım cevap vermekten sende üzülme bebeğin için :ecrin_bebek:

Anlıyorum canım seni. Verilecek cevap çok fazla, ben detaycıyımdır herşeyi çabuk farkeder söylerim. Yalaka biri olamadım hiç. Kendimi sevdirmek için fazladan çaba sarfetmem asla. Ama daha bir yıl olmadı evleneli, arada mesafe var eşimin hatrına saygısızlık etmiyorum şimdilik ama benim de sonunda olacağım sen gibi. Zaman gösterecek...

Kızlar dün eşime dedim ki üye olduğum kadınlar sitesi var ya; ordan biri doğurdu. Züleyhanın bilgilerini söyledim. Nasıl korktu anlatamam. Ama o beklesin daha ben ona korkunun büyüğünü yaşatıcam. Saadetin melek kocasına yaptığı herşeyin aynısını yapıcam. Hapşursun kafasında oklava kırıcam. Sadoşum şaka, biraz gülmeye ihtiyacım var da bitanem...

kaydirigubbakcemile3ayy gulmekten oldum hahahahahakaydirigubbakcemile3katiliyorum canim bence burnundan getir bol bol naz yap,ah de vah de uh de burnundan gelsin onlarin,
oylede boylede asik suratlar ,,ya o dielde aklima takil keske soyl eguzel bir hamileler icin gece elbisesi abi s,bula bilsen ama g,antepde normal maza adi aklimda deil sadece abiye satiyor en buyuk bedenlerden bulsan giyersin sade ama abiye ins gonlune gore bulursun,

bende dün eşim gelir gelmez anlattım.
kilosunu, minicik olduğunu, herşeyi.
ayy kıyamam diyo.
bir sürü dualar etti yazık :Saruboceq:
önce sağlığını sordu annede bebekte iyimi dedi.
dedim 1 hafta olmuş doğum yapalı.
aman sağlıklı olsunlarda kilo alır dedi a.s
ee o şimdi 7 aylık bebek demi diyo.
evet dedim 2 ay bekleyemedi aceleci oğlumuz eylülde doğacakken temmuzda çıktı geldi :emir_bebek:

mihri canim hosgeldin nasilsiniz sekerim
cimcime hanim nasil:=)eminim sicaktan bunaldin ama ahh simdik hamileligim ilerlemeseydi adananin guzelim sicagindaydim:=(( malesef yagmurda psikolojimle bogusuyorum,,

kaydirigubbakcemile3ayy gulmekten oldum hahahahahakaydirigubbakcemile3katiliyorum canim bence burnundan getir bol bol naz yap,ah de vah de uh de burnundan gelsin onlarin,
oylede boylede asik suratlar ,,ya o dielde aklima takil keske soyl eguzel bir hamileler icin gece elbisesi abi s,bula bilsen ama g,antepde normal maza adi aklimda deil sadece abiye satiyor en buyuk bedenlerden bulsan giyersin sade ama abiye ins gonlune gore bulursun,

Bu akşam kesin giysi almaya çıkıcam zaten hiç çaresi yok. Şık veya abiye tarzı bişeyler alayım diyorum. Ama bi sorun var ayağıma 40 numara bile olmuyor. Yoksa güzel bi ayakkabı alırdımkaydirigubbakcemile3

kismetcim benimde midem geceleri çok yanıyor hemen şurup içiyorum ama benim midem zaten sorunluydu reflü vardı bende ondan herhalde şurup var ondan içiyorum kızlar birde dünden beri ayaklarım topacık oldu ev terliğim bile olmuyor acaaiyp şişti tuzluda birşey yemiyorum bugün terlik almaya gidecem şurda 20 gün kaldı ama ne yapim terliğim ayağımı acıtıyor mafoldumben

melek boz melos um canim onemi yok ayakkbani rahat edecen sekil al,sefan olsun dusmanlarin catlasin ohhhhh al vallahi amdem oyle iste boyle,

Evde 20ye yakın topuklu ayakkabım var hepsi 38 numara, bakıp iç geçiriyorum acaba bunları ilerde giyebilirmiyim diye. Heralde okula başladığımda giyebilirim. Şimdi almaya kalksam travesti mağazasından ancak bulurum 42 numara taşlı ayakkabı:1: Tabii bunun için de İzmire gitmem lazım...

Ben türkü dinlemeyi çok severim, biraz dinleyeyim bari. Oğuz Aksaç, Grup Çığ, falan bayılırım. Kızım da sevsin barikaydirigubbakcemile2

Valla yaa haketti bunlar, doktor dediklerini de sayarsa değme keyfime. Bi de gerçekten sancım tutarmış. Hakiki sancı olmazsa pazartesi burda anlatırım güleriz, söz yapıcam iyi getirdin aklıma. :lepi:

Melekcim, ama sakın surat asma eşine de ailesine de... Sanki nişanda olmaktan çok memnunmuşsun gibi gül, ara ara da sancın varmış gibi kıvran, sancın varmışda gene de belli etmemeye çalışıyormuşsun gibi davran....

Back
X