2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mihri bende oyle tak tak cevap veriyorum,
kaynanama vallahi umrumda diel ben dedikce kirmayim susum baktim kadin kudurdu hem maddi hem manevi somurdugu yetmiyormus gibi birde cenesini tutmuyor nankor cahil gorgusuz resmen ya daha bundan kotusu en olabilirki,
esimle hafif tartisayim eminim zil takip oynuyordur,cahil kari,,:=))
yaa ben çok vicdalığım aslında ama bunlar beni vicdansız etti hiç acımıyorum benikini görsen yüzüme birşey söyleyemez ama eşime diyormuş arkamdan eşimde bana söylüyor beni kayırdığını söylüyor ama bilmem artık

Saadet bende bitti o ağrılar kaydirigubbakcemile5
Sende kabızlık devam ediyormu?
eğer ediyosa bi ilaç al kaburga ağrından kurtulursun

kabizlik yok canim ama kaburga agrim halen var yani bir ay olucak hele sag tarafima hic yatamiyorum oturuyorumya bilgisayarla konusurken naisl canim yaniyo boyle bomba gibiyim her dakka sancim varya ondan ne zor ismis acic ekmek allah hastalara sifa versin..

evi supurdum sildim banyoyu temizledim haliyi cirptim geldimmmmmm :):)
benim hala ayakkabi numaram cocuk numarasi gibi 36 ama platform topuklu aykkabialri giyebiliyorum ince topuklu giyemiyorum belim feci agriyo birde cantama mutlaka babet koyuyorum yorulursam degsitiriyorum :)

Kız ne halı çırpması, delirdin mi sen:oklava::oklava: Dayaklıksın valla...

evi supurdum sildim banyoyu temizledim haliyi cirptim geldimmmmmm :):)
benim hala ayakkabi numaram cocuk numarasi gibi 36 ama platform topuklu aykkabialri giyebiliyorum ince topuklu giyemiyorum belim feci agriyo birde cantama mutlaka babet koyuyorum yorulursam degsitiriyorum :)

Biz her hafta sonu şehşr dışşındayız..
Görsen 4-5 çift ayakkabı alıyorum... 3-4 elbise..
altı stü 1saat deniz vs için kaydirigubbakcemile3

Kısmet tam size yetiştim geçmişi okudum...msj yazıyorum...aaaaa elektrik gitmiş... :1:
Ohhh süslenip püslenmişsin...
bende bayram sonrası kuaföre gidecem ...saçlarımı boyatacam...doğum öncesi.. oğlum beni güzel görsün bayanssulusmile

yuse canim hosgeldin a.s.
evet canim ya valalhi suslenince psikolojim degisiyor ,
iyi edersin yaptir vallahi birde hastanede kendini daha iyi hisedersin yeni imaj yeni dogum
insallah Allahim gonlune gore verir canim benim,
sevindim iyi oldunuza,opuyorumnanaktan

slm kızlar.dr kontrolüne hep kayınvalidem ile giderdik.asla yalnız göndermez.o şimdi memleketine gidiyor ve beni dr.a kayınpederimle göndermewk istiyorplan yapıldı.salı birlikte gidicez.ama ben onun yanında rahat edememki neden düşünmüyorlar.bende hep carlarım sesimi çıkaramadım bu sefer.offfmafoldumben

hoşgeldin canım...
benim annem bana bir tavsiyede bulunmuştu nefes egzersizi için,
1 büyük nefes alıp, 5 defada küçük küçük ver en sonuncusu uzun olsun,o zaman sancılarını hafifletiyor demişti...nefes çok önemliymiş normal doğumda... benim şimdiden sancım oldugunda yapıyorum...

Ben sancım olduğunda bilinçsizce.. iç güdüsel olarak derin nefes alıyorum rahatlatıyor

ben bebek gelsin oyle sacalrimi degsitiricem cunku ben acma veya boya akitma islemi istiyorum bazne diyorumki kizil yapiyim evde gitsin sonra diyorum az saret karamel yaparsin :)

bende kalın perma yaptırcam hayatımda hiç kıvırcık saç kullanmadım hep düzdü.
ama saçlarım çok gür ve kalı telli bonus olup çıkarsam kökten kazırım :roflol::roflol:
aman doğuyrayımda yapıcam bi güzellik.
zaten 6 ay sonra rejime ve spora başlıycam.
yaza kilo vermiş olmak istiyorum tatile falan gidecez nasipse inşallah .
bu arada 75 kilo oldum ben 60 la kalmıştım of yaaa offff senağlama

yaa ben çok vicdalığım aslında ama bunlar beni vicdansız etti hiç acımıyorum benikini görsen yüzüme birşey söyleyemez ama eşime diyormuş arkamdan eşimde bana söylüyor beni kayırdığını söylüyor ama bilmem artık

Tam pislik oluyor bunlar yaa, oğlunu elinden almışız gibi davranıyolar...

ama saçlarım çok gür ve kalı telli bonus olup çıkarsam kökten kazırım :roflol::roflol:

bende 65de kaldim 8.aydan sonra anne kilo almiyormus ama yinede toparlak oldum ya hic sevmiyorum bu halimi hele beyaz giyince top oluyorum resmen :)

Biz her hafta sonu şehşr dışşındayız..
Görsen 4-5 çift ayakkabı alıyorum... 3-4 elbise..
altı stü 1saat deniz vs için kaydirigubbakcemile3
yusecim sen ne yapıyorsun sıcaklarla bende du hafta denize gitmek istiyorum son defa bu gün eşimin yiğeni anlattı biliyorsan mersin yapraklı koyu oraya gitmişler süpermiş bende gitmek istiyorum canım istedi zemuszemus

ben sicak bakim kurleri aliyorum her banyoda yapiyorum duzlestiriciyi daha az kullaniyorum kullanmadan koruyucu sikiyorum sampouanim 2 yildir aynid egsitirmiyorum john frieda uclari yine kirik kirik alimde makas kesiyorum ertesi gun yine kirik sac icin vitamin gordum eczanede hamileyim diye almadim zararli falan olur ne olur olmaz ama uclar sanki kuruyo her gun kesiyorum kisaliyo malu sacalrim :( nefret ediyorum uzun sac istiyorum eskisi gibi olmazsa az kaynak ekletirim arada ama onalrda isnanin kendi saci gibi rahat olmuyoki :(

yusecim sen ne yapıyorsun sıcaklarla bende du hafta denize gitmek istiyorum son defa bu gün eşimin yiğeni anlattı biliyorsan mersin yapraklı koyu oraya gitmişler süpermiş bende gitmek istiyorum canım istedi zemuszemus

Biz bu yaz oraya gittik, eşim bayıldı resmen. O daha önce oraya hiç gitmemiş. Şahane belki seneye kızımla gideriz...

bende hiç düz kullanmadım hep kıvırcık ben bıktım etrafım çok beğeniyor ama kullanımı çok zor sürekli bakım istiyor zaten doğuma gitmeden kestirecem iyce kısalsın bakamam ameliyatlı ameliyatlı

Ya benim saçlar nolucak off, hani nişanda number one olucaktım? Neyse gerçekçi olayım, ikinci üçüncü de olsam olur heheheeh

slm kızlar.dr kontrolüne hep kayınvalidem ile giderdik.asla yalnız göndermez.o şimdi memleketine gidiyor ve beni dr.a kayınpederimle göndermewk istiyorplan yapıldı.salı birlikte gidicez.ama ben onun yanında rahat edememki neden düşünmüyorlar.bende hep carlarım sesimi çıkaramadım bu sefer.offfmafoldumben

canim merhaba hosgeldin,
ayy uzulme canim ama anlamadim neden esin seninle gelemiyor? randevu saatlerini ona gore al.yada aklim karisti :uhm:birsey olmaz uzulme o disarida bekler sen muayene olur cikarsin,
ben muayeneme hep eismle gidiyorum onun ynainda muayene oluyorum zaten
dogumumada eism girmisti kizimiz kocamin ellerine dogdu gobeginide esim kesti:=))

Geldim kızlarrrrrrrrrbayanssulusmileGeldim kısmet'mm geldim kambersiz düğün olurmu kaydirigubbakcemile3Ayy sabahın 08.30tan beri hastanelerdeyim Beni bulur ya tahlillerimi bekliyim dedim bekliyorum diye geç çıktı nst çekildim saa4 gibi dr.um sezeryanlarından sonra bakacak bakalım inşallah herşey normaldir
Sabah tokluk kan şekerim 107 çıktı hemde reçel yedim sabah çok merak reçel yersem ne kadar çıkar diye ama abartmadım Sonrasında düşmüştür ayyy bir yürümüşüz annemle mahvoldum ve dr.um yarın izne ayrılıyor gelene kadar allahın izniyle bir sorun olmasa

bende dün eşim gelir gelmez anlattım.
kilosunu, minicik olduğunu, herşeyi.
ayy kıyamam diyo.
bir sürü dualar etti yazık :Saruboceq:
önce sağlığını sordu annede bebekte iyimi dedi.
dedim 1 hafta olmuş doğum yapalı.
aman sağlıklı olsunlarda kilo alır dedi a.s
ee o şimdi 7 aylık bebek demi diyo.
evet dedim 2 ay bekleyemedi aceleci oğlumuz eylülde doğacakken temmuzda çıktı geldi :emir_bebek:

Bizde annemlerdeydik, eşim ve anneme söyleyince yüzleri döndü. "ayyy sende doğurma erkenden" diyerek panik oldular. bende dedim ki, o 31 haftayken doğmuş, kilosunu söyleyince içleri ürperdi :)

Back
X