Sakın canım denemen bile hata bizim çok su içmemiz lazım susuz kalır bebegin..doktor oruç tutman cinayet gibi bişey olur dedi..
doğru canım haklısın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın canım denemen bile hata bizim çok su içmemiz lazım susuz kalır bebegin..doktor oruç tutman cinayet gibi bişey olur dedi..
Kızlar geçimişi okumadan yazıyorum...(Acelem var...Şirket yemeğine çıkıcaz güzel süslenirsek oğlumla foto koyarıs :)
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
Şuna bakarmısınız..
bu işin ortapediği falan varmı
arabadamı yoksa evdemi kullanılıyor?
Alsammı ne dersiniz...Araba için istiyorum..Gelince okurum..GRŞRZ opuyorumnanaktan
kızlar bu isim konusunu çok sıkıntı yaptım..ben ve eşim kayra ismini çok seviyoruz,koymak istiyoruz..kayınvalidem baştan beri bebege bir sürü isim koydu hemde siz ne koyacaksınız sizin fikriniz nedir diye hiç sormadan..en son mustafa diye sevmeye başladı şimdiden...mustafa kötü bir isim deil ama bebegin adını ne koyacaksınız diye sorduklarında hemen atlıyıp mustafa diyor..bende sinir oluyorum..sonuçta bizim çocugumuz ve heves ediyoruz..eşim sen anneme bakma en son karar senin sen ne istersen o olur dedi..bende çok iyi niyetliyim tamam mustafa kayra olsun anneni kırmayalım ozaman dedim...ama annesinin anlayışsız olması içim içimi yiyor..aklıma geldikce sinir oluyorum..eşimede söz verdim...ne yapsam bilmiyorum
canim cok yaniyo gogus ortam deliniyr oturma yat diyor yatamamki tum gun uff fya![]()
benimde kaburgam bir yandan sırtım bir yandan acıyor..yatmaktanda sıkıldım..eşime diyorum bedevadan çocuk sahibi oluyorsunuz herşeyi biz çekiyoruz
esim dogumu anlatiyo bana sancin olucak biraz sonra hoooooooop bebek geldi o kadar kolaysa sen yap dedim :) sanki su kabarcigi cikaricam ..
Kızlar saÇmalamayın yaa.. Oruç tutulurmu hiç...
HAmile ve emziren kadınlar oruç tutmutyor.. Kaza bile yapmıyoruz bildiğim kadarıyla...