• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar geçimişi okumadan yazıyorum...(Acelem var...Şirket yemeğine çıkıcaz güzel süslenirsek oğlumla foto koyarıs :)
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Şuna bakarmısınız..
bu işin ortapediği falan varmı
arabadamı yoksa evdemi kullanılıyor?
Alsammı ne dersiniz...Araba için istiyorum..Gelince okurum..GRŞRZ opuyorumnanaktan

valla canım bana sorarsan bilinen bişey al..çünkü ilk zamanlarını anakucağında geçirecek hem evde hem arabada..o yüzden ergonomisi ve kumaş cinsi önemli bence..hemde 1 yaşına kadar arabada kullanıcaksın az zman değil ..bi arkadaşımın bebeği evde bile ana kucağında uyuyor düşün..ben chicco nun aldım..arkadaşlarımın tavsiyesiyle..

merhaba kıslar bugün transferimin 4. günü kasıklarımda betmalar var göğüslerim sızlıyor
çok kendimi dinliyorum galiba dua edin bana nolurboshayallersmile

kızlar bu isim konusunu çok sıkıntı yaptım..ben ve eşim kayra ismini çok seviyoruz,koymak istiyoruz..kayınvalidem baştan beri bebege bir sürü isim koydu hemde siz ne koyacaksınız sizin fikriniz nedir diye hiç sormadan..en son mustafa diye sevmeye başladı şimdiden...mustafa kötü bir isim deil ama bebegin adını ne koyacaksınız diye sorduklarında hemen atlıyıp mustafa diyor..bende sinir oluyorum..sonuçta bizim çocugumuz ve heves ediyoruz..eşim sen anneme bakma en son karar senin sen ne istersen o olur dedi..bende çok iyi niyetliyim tamam mustafa kayra olsun anneni kırmayalım ozaman dedim...ama annesinin anlayışsız olması içim içimi yiyor..aklıma geldikce sinir oluyorum..eşimede söz verdim...ne yapsam bilmiyorum

kızlar bu isim konusunu çok sıkıntı yaptım..ben ve eşim kayra ismini çok seviyoruz,koymak istiyoruz..kayınvalidem baştan beri bebege bir sürü isim koydu hemde siz ne koyacaksınız sizin fikriniz nedir diye hiç sormadan..en son mustafa diye sevmeye başladı şimdiden...mustafa kötü bir isim deil ama bebegin adını ne koyacaksınız diye sorduklarında hemen atlıyıp mustafa diyor..bende sinir oluyorum..sonuçta bizim çocugumuz ve heves ediyoruz..eşim sen anneme bakma en son karar senin sen ne istersen o olur dedi..bende çok iyi niyetliyim tamam mustafa kayra olsun anneni kırmayalım ozaman dedim...ama annesinin anlayışsız olması içim içimi yiyor..aklıma geldikce sinir oluyorum..eşimede söz verdim...ne yapsam bilmiyorum

valla canım sen ne istiyorsan onu koy..kayınvaliden kendi çocuklarına koymuş zamanında daha hevesi vardıysa bir kaç tane daha çocuk yapıp onlara koyacaktı. ..çok sinir oluyorum bu büyüklerin karışma olayına doğrusu..biz ne bizimkilere nede eşiminkilere sormadık zaten onlarda böyle bişey yapmazdı sağolsunlar..hiç dert etme eşinle canınız ne istiyorsa onu
koy tatlım..

maşallah üçüncü bebişimizde doğdu demek kilosuda gayet iyi sağlıklı uzun ömürler diliyorum ona darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

evet sinir olmamak elde deil..yanına kayra koyucaz diyoruz hiç duymamazlıktan geliyor..yok kemal koyun diyor..insan deli oluyor..ama söz vermiş olmam kötü..dogrusu kendi çocugum için ne diye söz veriyosam
..

valla bende akşam eşime öyle diyorum sizin için kolay,,sebeb olmanız zaten zevkli bir durum:)) asıl olan bize oluyor çek dur ..ama olsun biz anneyiz söyelemesi bile ne güzel dime ama...canım yavrum için herşeye razıyım...

benimde kaburgam bir yandan sırtım bir yandan acıyor..yatmaktanda sıkıldım..eşime diyorum bedevadan çocuk sahibi oluyorsunuz herşeyi biz çekiyoruz

canim bende aynisini diyorum bedavadan baba oluyosunuz diyorum valla hic ne canalri yaniyo ne sancilari oluyor olan hep bize oluyor gelsin babasiin kizi olur :)

orası öyle tabi bu acılar küçük bile onlar için..ama kolay bişey olmadıgı bilsin diye devamlı dile getiriyorum...erkeklerin az bişey başı agrısın yataklık oluyolar hemen.bizimde elimize böyle bir fısat geçmiş nazlanalım nazlandıgımız kadar =)

esim dogumu anlatiyo bana sancin olucak biraz sonra hoooooooop bebek geldi o kadar kolaysa sen yap dedim :) sanki su kabarcigi cikaricam ..

:) :)

benim eşimde öyle kolay anlatıyor..ama acayip korkuyor geçen eşime şaka yaptılar ülküye ambulans çagırdık doguruyor diye..nasıl kötü oldu sesi gitti..ne yapıcagını şaşırdı..kendi dogursa ne yapar artık bilmem :)

Kızlar saÇmalamayın yaa.. Oruç tutulurmu hiç...
HAmile ve emziren kadınlar oruç tutmutyor.. Kaza bile yapmıyoruz bildiğim kadarıyla...

nası yaaa parmak hesabı??? neyse doğuma daha vardır heralde...herkese hayırlı iftarlar...tutamasak da:)

Kızlar saÇmalamayın yaa.. Oruç tutulurmu hiç...
HAmile ve emziren kadınlar oruç tutmutyor.. Kaza bile yapmıyoruz bildiğim kadarıyla...

Güç yettiremeyen hamileler ve emzirenler tutmaz özürlü sayılırlar.Ama özür durumu ortadan kalkınca kazasını tutarlar.Bunun için kefaret gerekmez...Bilgilerinizeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X