• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?

neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar :16:

Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)

yeni gördüm yazını canım ablam etlik tarafında keçiörene yakın baya,inşallah görüşürüz, iyi geceler...

Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?

merhaba canı 6422. sayfada aktif kullanıcıların bi listesi var. belki aklıma gelmeyen 1-2 kişi olabilir ama sık girenler bunlar. iyi geceler.. :3:

neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar :16:

herkese iyi geceler ben de çıkıyyorum :58:

Kizilcik Yagmurun son resmine bakiyorum simdi dikkat ettim dunki resminde 2 dis gorunuyor ben aksam anliyabildim gulen remsien bak 2 dis parliyor :):) miink canavarimda..

pazartesi burdayız hepimiz.fire vermek yok.ama ben şimdi kaçıyorum.eymen paşa kalktı.off ya offf ağlamk istiyorum artık.kimbilir kaçta yatar yaa:(:(

Back
X