Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aşağıdaki videoyu gördükten sonra benimde acayip alasım gelmişti yarın doktora sorayım..
YouTube - baby dancing to banjo in jumper seat| Baby Dancing
ya aşağıdaki videoyu gördükten sonra benimde acayip alasım gelmişti yarın doktora sorayım..
YouTube - baby dancing to banjo in jumper seat| Baby Dancing
Bende geldiiiiiimm :)))
neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar![]()
Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?
Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)
hosgeldinnn burayada takilalim arada :):)
Buraya gelmiyeli aylar oldu facebook cikti cikali ugramadik buraya halbuku hamileligimin 10.haftasinda gelmistim vay beee e gunlerdi kimler var kizlar?
neyse arkidişler geç oldu.. yatayım ben artık.. eğer doktora sormamı istediğiniz bişi varsa özelden yazın sabah bütün geçmişi okuyamayabilirim. herkese sevgiler.. iyi geceler.. tatlı rüyalar![]()
bende geldimmmmmmmmmm
bende geldimmmmmmmmmm