2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

31. haftadayım 76 kilo olmuşum 67 ile başlamıştım.bebişimde 2 kilo 40 gram olmuşturkbayragi

Son düzenleme:
34 haftalık hamileyim vee 15 kilo aldım,böle giderse 20 yi bulur dedi doktorum ama naaaapiiiiim,su içsem yarıyo:)

30+1 gunluk hamısım 63 kıloyla basladım smdı 73 kıloyum totalde 10 kılo aldım....bebıste 2 kg dı bugun dr soyledı

34.haftadayim 53 ile basladim 65 oldum kisacasi 12 kg ufff ya ama 8.aydan sonra anne kilo almaz diyor tum doktorlar vucut kendini doguma hazirliyacagi icin kilo alimi duruyormus ins durur daha fazla almam bide bunalri vermek var yani en gogusten gobekten kalcadan sistim bacakalrim ayaklarim kollarim halen ayni ..

bende 33+4 hamileyim 53 le başladım geçen hafta 68 kiloydum şimdi kaç oldu Allah bilir maşallahım var artık almasam bari yaakannehir

33+2 haftalığım tüm uğraşlarıma rağmen 6 kg alabildim.Malesef kızım da minumumda ilerliyor.Hergün kırmızı et , muz gibi gıdalar tüketiyorum ama nafile Neyse ki doktorum sağlıklı olduğunu düşünüyor.

bugün gittim doktora kilo alısım durmus. 49 ile basladım 66 oldum gecen ay 1 kilo almısım

50 ile başladım şimdi 62 oldum, henüz 36. haftadayız bakalım 40. haftada kaç oluruz. ama ayaklarım çok kötü, resman derim geriliyor o kadar şiş ki sizlerde de ayaklar aynı mı, üstelik elimdeki eklemler de bükünce acı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…