2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

evet canım aynen oyle ben ilk hamılelıgımde 16 kılo ıle doğuma gırdım iki haftada 12 kılom gıtmıştı bıle ama ben felaket su toplamıstı vucudum

merhaba arkadaşlar,
Aldığınız kilodan ziyade, sağlık durumuzu düşünün... benim 20 haftada gebelik şekerimin yüksek olduğu anlaşıldı. ve 1.5 aydır çok sıkı bir diyet programı uyguluyorum diyetisyen gözetiminde... inanın hamileyken okadar zorki yasaklar..
oyüzden kilo her türlü verilir, yedikleriniizin kıymetini bilin... herşeyi ölüçüsünde yiyin. zaten herşeyin fazlası zarar... kilolarınızdan ziyade sağlık durumunuzu paylaşırsanız daha faydalı bir paylaşım olur... bende ilk zamanlar kilolarımı dert etmiştim hızlı kilo almaya başlamıştım dr dan her geldiğimde ağlıyordum... meğersem bu üzüntü nekadar yersizmiş. önemli olan sağlıkmış....
herkese sevgiler...

herhalde en fazla ben kilo almısım. önceden ucacaksın dikkat derlerdi simdi gel bakalım sisko anne diye seviyorlar yediklerimi kısmadım olacagıda buydu. 28 haftalık hamileyim 49 kilo ile hamile kaldım 63 kilo oldum. 14 kilo aldım. ilk 3 ay cok kilo almıstım. mide bulantım olmadı ve istahım acıktı. kendimi durduramıyordum. halada iştahım acık

evet canım aynen oyle ben ilk hamılelıgımde 16 kılo ıle doğuma gırdım iki haftada 12 kılom gıtmıştı bıle ama ben felaket su toplamıstı vucudum

canim bende ilk hamileligimde aynen senin gibi 16 kilo aldim ve 12 kilo verdim ilk haftada ve daha sonra isteyipte veremedigim kilolar bile gitti , yani kimse korkmasin asiri fazla kilo almadiginiz surece kilolar cabuk gidiyo kizlar

birde simdiki hamileligimle ilgili yazim, ben daha 12+2 deyim ama 1,5 kilo almisim, bence cok iyi, fazla abur cubur atistirmassam fazla kilo alacagimi sanmiyorum ama buyukte konusmamak gerekohaoldumsmile

Kızlar bende 6,5 aylık hamileyim ve 14 kilo almışım ohaoldumsmile
Doktorum bişey demedi ama vücudumda tuz kilosu çok varmış .
Eriğin ilk çıktığı zamanda tuzlayıp yedim de . lmaz:
Tuzu fazla kullanma , hamur işinden uzak dur dedi .
Bakalım ne olacak doğuma kadar .
Ama bana bakınca sadece göbek var ve az kilo almış gibi görünüyorum .
İnsanlar sorunca 14 kilo aldım diyorum inanmıyorlar . Hiç göstermiyor diye .
En fazla 7-8 kilo almış gibisin diyolar . Bu da beni sevindiriyo opuyorumnanaktan

bende 64 olmusum. ellerimde cok yok ama ayaklarım cok sis. 1 numara büyük aldıgım ayakkabılar bile artık denk gelmiyor

48.800 ıle basladım hamılelık seruvenıme:)

25+1 ıken : 54.700

6kg aldım

ınsallah bundan sonra hızlanmazzzzzzzzzzzzzzz

ben de 6.5 kilo aldım ama daha da hızlanacak alışım sanırım.eyvahedigeldismile hem kilolar hem sıcaklar arttıkça ne yapacağım bilmiyorum..tatile de gitmeye cesaret edemiyorum

ay bende hominigırtlaklardanım biri beni durdursun :) (eşim bu görevi üstelenmiş vaziyette ) zaten ömrü hayatımın en yüksek kilosu ile hamile kaldım şuan 28+2 ci haftamdayım ve14 kilo aldım gün geçtikçe alıyorm gerçi nasıl alıyorum onuda anlamıyorum:) dakikabaşı bişeyler atıştıran biride değilim ama galiba ekmek beni mahfetti ilk aylarımda da hiç bulantım kusmam olmadı ve direk kilo almaya başladım ilk aylarımda da dr vitamin ilacını içme dedi ilo alıyondedi:kedi: valla bana kalsa ben kan ilacını bil bıramıştım oda çok yediriyo beni valla sonum hayırı olsun hüsmen ağa gibi olucem sempatiksalakcinni

ikimiz aynıyız bende 28+2 yim bende çok yüksek kiloyla hamile kaldım ve hep diyordum dana gibi olacam diye kapılardan sığmam diyordum allahıma şükürler olsun ki 2kg hala yola devam ediyorum bakalım ilerde ne olacağım aşırı derecede yiyorum ekmeği hiç kesmedim

25+5 de 962 gr boyu 37 cm
26+5 de 1220 gr boyu 40 cm
28+1 de 1427 gr boyu 42 cm paşamın
doktorum 1.5 kilo gibi düşünebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…