hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişin.bende senin yaşadıklarını yaşadım ayene tatlıyı çok seven birisiydim şimdi limon yiyorum. etle aram yok şimdi haftada 2 kez yemege çalişiyorum.ceviz çok önemli hergün 1 avuç ceviz bebegin beyin gelişimi için çok önemli. çok fazla yemen gerekmiyo az az sık sık yesen daha iyi kendini zorlama tamam mı canım kendine ve bebişine iyi bak.selam kızlar bende aranıza yeni katıldım 7 hafta 3 günlük hamileyim. kısmetse eylül annesi olucam sizin gibi. :ecrin_bebek: Tatlıyı çok seven biri olarak nedense artık tatlıya karşı hiç isteğim kalmadı daha çok ekşi - tuzlu yiyecekleri canım çekiyor. sabah kahvaltı da peynir zeytin domates sonra arada ceviz, öğlen işyerinde ne çıkarsa artık:) öğle üzeri mutlaka meyve tabağı yapıyorum akşam da seze yemeği genelde ( pek etle aram yok maalesef) ara ara köfte yapıyorum hafta da bir balık yerdim şimdi onuda istemiyorumkilom 56-57 arasında gidip geliyor genelde yemek yemeyi seven biri olarak şu sıralar iştahsızlık ve tansiyon düşüklüğü başladı yiyemiyorum pek fazla. durumum normal mi sizce ?:CüvCüv:
hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişin.bende senin yaşadıklarını yaşadım ayene tatlıyı çok seven birisiydim şimdi limon yiyorum. etle aram yok şimdi haftada 2 kez yemege çalişiyorum.ceviz çok önemli hergün 1 avuç ceviz bebegin beyin gelişimi için çok önemli. çok fazla yemen gerekmiyo az az sık sık yesen daha iyi kendini zorlama tamam mı canım kendine ve bebişine iyi bak.
güzel konu olmuş..
benim iştahım çok fena.şimdi 58 kiloydum 59 a dayandım.
ne bulsam yiyesim geliyo.acaba hamilikle ilgisi var mı ki.
canım tabiki hamilelikle ilgisi var canım ye ama saglıklı beslenmeye dikket etgüzel konu olmuş..
benim iştahım çok fena.şimdi 58 kiloydum 59 a dayandım.
ne bulsam yiyesim geliyo.acaba hamilikle ilgisi var mı ki.
kızlar yememiz lazım ama çok yememize gerek yok azar azar yersek hem midemiz hemde biz rahat ederiz.bebişimiz açmı kalsın. yemek yemeye korkmayın yogurt ye ben yogurt yiyorum hem rahat ettiriyor hemde vitamin.
kızlar bu ne yaa herkes 45- 50 kilo kuşmusunuz siz öle hafifcecik sırnaşık şey ben maşaallah tam 72 kiloyum :roflol: 6 haftalık gebeyim ama ben yasmini bırakınca aldım kiloları.8 ay önce bıraktım yasmini 6 kilo aldım.allahtan hamile kaldımda bebekten deyip kurtarıyorum kaydirigubbakcemile3 ooyyyyyy annesine kiloda aldırırmış mercimeğim :ecrin_bebek:
hamile kalmadan önce 62 kiloydum şimdi tartıldım 64 olmuşum..hemen kilo alınır mı ki bu kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?