Merhaba kizlar!topigi ben de yeni gordum:) guzzel bi topik olmus butterfly bende 52 kilo ile baslamistim gecen hafta 10 haftamda 56 olmusum sok oldum bu kadar cabuk alacagimi dusunmemistim:) ama normaldir ya, yeter ki bebislerimiz saglikli olsun!
KIZLAR merhaba benımde 8 haftalık bebiş 1 haftadır yemedıgım halde 400 gr fazla gösterıyor anlamadım nasıl oluyor şişkinlik falan mı oluyor neyden kaynaklanıyor çunku bulantıalrım var en sevdıgım çikolatayı bıle yıyemıyorum ekstradan kalorı aldıgım da bı durum yok yavas yavas yürüyüşe de basladım doktorum basla dedı 42,5 dum 1 haftadır 42.9 um yağlı bısey yıyemıyorum kı zaten anlamadım mıllet kılo verırmıs bulantılar varken bende simdiden çok fazla almaktan korkuyorum boy 1.50 olunca dıkkatlı gıtmem lazım ozellıkle 6 aydan sonra kılo artısına engel olunmuyormus bende o surece kadar kontrollu ve sağlıklı gıtmeyı ıstıyorum bı akslık olmazsa...
evet ya sevdes zaten cok zayifsin ve fazla da kilo almamissin. bence sen bebeginin sagligi icin alman lazim. zaten cok bisey yemesen de hormonal degisikliklerden dolayi biraz kilo alman normal. ben de hamila kalmadan oncekimden fazla yedigim yok ama 12 haftada 4 kilo aldim. ama hic takmiyorum (ki normalde cok diyet yapan kilomu cok takan biriyim) cunku en onemlisi cocugumuzun sagligi. eger cok yemememe ragmen hormonlarin etkisinden biraz kilo aliyorsam demek bu cocuk icin lazim diye dusunuyorum. yani gogusun buyuyor, karnin bebek yatarken daha guvenli olsun diye kalinlasyo. bence bunlarin hepsi dogal. sen cok zayifsin. cocugun icin biraz kilo almanin yarari var diye dusunuyorum en azindan takmamalisin..bence..
kızlar teşekkurler ama oyle çok zayıf durmuyorum yanı kalcam falan dolgundur bacaklarım da çok ınce degıl,boyuma gore ıdeal kılomdaydım tabıkı alıncak kılolar benım sıkıntım bebek yeterınce beslenmeyıp annenın asırı sekılde kılo alması sonrası bıze kalacak netıcede yoksa tabıkı bebek ıcın faydalı yararlı neyse yıcem ,yalnız su gunlerde maalesef yıyemıyorum hanı yemedıgım halde neden alıyorum dıye merak ettım
bide kilo sadece yemege bagli degil ya, ozellikle hamileyken hormon degisiklikleri de rol oynuyor. en azindan sut bezlerin buyumeye ve agirlasmaya baslyo ki.. bide rahimin buyumeye basladi onn da agirligi olacak bebegin kendisi de buyuyor etrafindaki su falan filan diye o kdr da kilo artmasi cok dogal ya. niye o kdr takiyorsun ki? en onemlisi bebis saglikli dogsun sonra da kendine bakan insan o kilolardan kurtulur diye dusunuyorum.
selam kızlar topiğinizi yeni gördüm.ohh şükür yalnız değilmişim.bende şimdiden 2 kilo aldım diye kendi kendimi yiyodum.bide karnımda şişkinlikte var.zaten 60 kiloydum 62 oldum şimdiden.çok fazla kilo almaktan korkuyorum ama kendimi asla kısıtlamıyorum herşeyi yiyorum.insan hayatında kaç defa hamile kalırki valla tadını çıkartıyorum.şımarıklığın en düst doruğundayım:)
ya kizlar ben aldigim kilolari takmaya basladim 13 hatayim ve 5 kilo aldim. millet kilo aldigin yuzunden belli diyo ben kilo aldigimda hep yuzumden belli oluyo yani yup yuvalrak oluveriyo suratim ( o yuzden kilo almayi hic sevmiyordum ve kendimi surekli kontrolde tutuyordum. neyi ne zaman yecegime cok dikkat ediyordum. simdi kendimi rahat biraktim ve bu rahatliga alisirim ve aldigim kiloyu veremem hatta dogumdan sonra da almayi devam edecem diye korkuyorum imdaaat eyvahedigeldismile
çok karışık geldı bu site bana bi girdiğim yeri bi daha bulamıyorum arkadaşlar.yeniyim bu sitede alışamadım..bende 2010 eylul annesıyım allah izin verirsee:ecrin_bebek: