2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

benimde çok midem bulanıyo hala devam ediyo kilo alan arkadaşlara özendm valla ben devamlı veriyorum.bişey yiyimediğim gibi yediğimdede sanki atel yemişim gibi midem yanıyo resmen.bian önce bu günlerin geçmsini istiyorum yoruldum artık yaaaaaa

ben de uzun zaman sonra çok güzel yemek yedim bugün hep aç kalkıyordum masadan

ya kızlar drum 3 ayda 2 kilo almama kızdı.neden bu kadar çabuk kilo alıyosun dedi.8 kilo hakkın kaldı dedi.ben doğuma kadar 10 kilomu alacam ya.nedenki?bide pasta börek tatlı yok dedi.ben hamileyim ama neden kısıtlıyım kendimi anlamadım yani.

ben de pasta börek tarzı fazla yemeyi düşünmüyorum tatlı zaten yiyemiyorum miydem bulanıyor

valla kızlar bu hafta iştahım çok açıldı benim son 5 gündür resmen 2 hatta bazen 3 kişilik yiyorum:) Ne güzel kilo almıyorum derken 1 kilo aldım 1 haftada. Böyle giderse yandımmmm

kızlar şimdiden kilo hakkınızı dolurmayın bebişler canlanmaya başlayınca daha beter iştah yapıyomuş ozamana kalsın birazda:):):)

bende 9+5 haftalığım.58dim 2 kilo aldım 60 oldum.benim doktorumda kilo konusunda çok hassas, her seferinde ilk 3 ayda alacağım kiloların bana kalacağını söylüyor.hamur işini çok sık yemememi söyledi, haftada 2 gün balık, günde 3 bardak süt.hafta içi kontrole gidicez, umarım bebek sağlıklıdır

ayy kızlar...bende ilk zamanlarda hep mide veya boğaz yanması sebebiyle çorbadan başka bişey yemedım....ve hala yiyemıyorum.... 59 kilo idim 57 ye düştüm şıu anda 58,5 gibiyim oda son 1 haftadır bişeyler yiyorum sanırım ondan ama bu hızla gıdersem bende yusyuvarlak olacağım :)))

Konumuz beslenme,
ben folic asiti düzenli kullanamadım çünkü o hapı içtiğim an yanmalarım daha beter oluyordu...
sütte içemedım sadece yoğurtlu çorba iyi geliyor ... tek umudumda yoğutrtta zaten yoksa bebeğimin hiç vitamın alacak imkanı yok valla
şimidlerde daha ıyıyım cevız yıyorum çok faydalıymış sizde mutlaka deneyın....
bebeğin beyninin gelişmesine faydası olurmuş kendıde zaten beyin şeklinde dıkkat ederseniz.

sütte içmeye çalışıyorum...
bizim gunde en az 1000 mg süt ürünü almamız gerekli
bir bardakta 300 mg varmış ona göre hesaplayın... tabiki yoğurt ve peynırde olur.
ama kolayı süttür.

sebze ve meyve tabiki yiyebilen yesin...

slm bende bir iki haftadır griptim doğru dürüst hiçbirşey yiyemedim zaten süt ve peynir hiç yiyip içemiyorum ne yapmalıyım??

ben hiç kilo almamışım üstüne üstlük 1 kilo vermişim kızlar ( dr bebek sağlıklı ama bu aydan sonra verirsen kötü dedi bende ne bulursam yiyorum artık 51 dim 50 olmuşum bakalım doğuma kadar kaç olucam :)

47 kilodan 55e dogru gidiyorum. görenler suan cok iyi oldun güzellestin diyo demek ki önceden iskelet gibi görünüyordum. benim daha 3,5 aylık 9 aya kadar 65 rahat olurum herhalde. simdilik cocugu değil kendimi besliyorum

ben de 56 kilo ile başladım, iuan 55 kiloyum.
tiksiniyorum pek çok gıdadan maalesefbilmiyorumkismile yumurta, balık, ceviz, süt gibi gebelikte tüketilmesi zaruri gıdalardan hem de
oooof offffffff

ben de 56 kilo ile başladım, iuan 55 kiloyum.
tiksiniyorum pek çok gıdadan maalesefbilmiyorumkismile yumurta, balık, ceviz, süt gibi gebelikte tüketilmesi zaruri gıdalardan hem de
oooof offffffff

zorlama kendini şekerim...bende balık ve etten çok soğudum tiksinti kalıcak zorlarsam doktorum önemli değil zorlama kendini hiç yiyemezsin dedi 3. aydan sonra kendiliğinden geçer dedi bende bebeği besleyemiycem diye üzülüyordum yani.........bende bolbol beyaz ve keçi peyniri haşlanmış yumurta kaşar yoğurt süt ve ceviz tüketiyorum

Arkadaşlar ben ilk hamileliğimde tam 19 kilo aldım.54 Kg ile başladım 73 Kg ile doğuma gittim.Sonraki 3 ay içinde yavaş yavaş verdim kilolarımı.Tabi bu on sene evveldi.Şu an 61 Kg ile başladım bakalım sonu nereye varacak.Bu arada bende süt içemiyorum yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum.Ceviz,kuru kayısı,fındık tüketmeye çalışıyorum.Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi doğurur ve kilolarımızı veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…