2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla sağolsunlar umarım hep böyle gider canım,valla yakın canım neden olmasın gel tabii başımın üstünde yerin var hannem benim :1hug:

Ayyy Allah razı olsun canım benim:1hug:.
Ben de beklerim Sakarya'ya yolun düşersekaydirigubbakcemile5

söz gelirim hannem,evlenince başka yere mi gitcektin yanlış mı hatırlıyorum?

şimdi ucuz doktor önlüğü bulma vakti hannecim çeyiz derdim olmasada uğraşıyorum yine bişeylerle kaydirigubbakcemile3

söz gelirim hannem,evlenince başka yere mi gitcektin yanlış mı hatırlıyorum?

şimdi ucuz doktor önlüğü bulma vakti hannecim çeyiz derdim olmasada uğraşıyorum yine bişeylerle kaydirigubbakcemile3

Beklerim canım beklerim. Yok burdayız birka sene daha tatlım.
Valla burda biz 25-30a alıyoruz önlükleri, orası ucuz memleket daha uyguna bulursun kesin.olumunekankayizsmile

Hımm en azından fiyatını öğrenmiş oldum bi araştıracağım önce kuzenime sorayım ama o kimya mühendisi herhalde almıştır zamanında o kadar labda duruyor gamyoncuiremsu

Hımm en azından fiyatını öğrenmiş oldum bi araştıracağım önce kuzenime sorayım ama o kimya mühendisi herhalde almıştır zamanında o kadar labda duruyor gamyoncuiremsu

Kesin almıştır canımcım. Ama bence sen önlük almasan da olurmuş be ya.

ii canım sen?
kızlar internetten bulabildiğim bikaç fotoğraf var çeyizimdekileri albüme ekledim

günaydnnn kızlar nasılsınız bakalımmm herkesegüzel bi hafta diliyorummmmm
ilerleyen saatlerde yoklama yapıcammm

günaydın şekerlerr !!
eylül gelinleri çok az zamanımız kaldııı . heyecan durumunuz nasıl ? :bbo:
ben acayip heyecanlandım. hemen ağustosun 2 si oldu galiba bu ay çok çabuk geçecek opuyorumnanaktan

dilsa hepsi çok güzel canım güle güle kullan hepsini şekerim
evet kızlar ya ben ekim geliniyim bu ay biterse herşey yaklaşacak walla
sizin düğünlere çok az kalacak artık sizin düğün bitince gelmezsiniz buraya ozamanda bende küsetim sizealsanaalsanasmile

kızlarr ben evimi tuttum, bu hafta sonu evi temizlicez ve eşyalarım gelicek ya bu arada ben mutluyum tamam ama ayrıca bi heyecan yok ya neden acaba sizdede öle mi kızlar ya normal bişey oluyomuş gibi davranıyorum :S

bendeee cok heycanlanmaya basladımmmmmmmmmm bugun fotorafcıdan be kuaförden randevu almaya gıdıcem iş cıkısındaa off keske nısanlım yanımda olsaydı bırlıkte yapsaydık hazırlıklarıı
bu hafta yıne bı gun cicler almaya cıkıcam pijama gecelık vs... bıde iç çamasırları bastan asagı yenılıycem bekarlıgımde kullandıklarımın hiç biri almıcam yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…