bingo ! sitesi bile varmış Enes Ayakkab
Ayyyy canım benim, sağ olasınnn. Almış,göndermiş kadar oldun vallaopuyorumnanaktan. İnşallah aklımda bulunsun bakalım bu iş, yolum düşerse neden olmasınolumunekankayizsmile
İyi ya sevindim, idareci çok önemli ya. Olumlu-olumsuz tavırları etkiliyor insanı çok fazla. Öğrencinle kaynaşmanıza da sevindim. Akıl yaşta değil başta, İngilizce de yaşta değil baştadır tatlım:roflol:. Ciddiye alacak tabi, sen onun öğretmenisin.
valla sağolsunlar umarım hep böyle gider canım,valla yakın canım neden olmasın gel tabii başımın üstünde yerin var hannem benim :1hug:
Ayyy Allah razı olsun canım benim:1hug:.
Ben de beklerim Sakarya'ya yolun düşersekaydirigubbakcemile5
söz gelirim hannem,evlenince başka yere mi gitcektin yanlış mı hatırlıyorum?
şimdi ucuz doktor önlüğü bulma vakti hannecim çeyiz derdim olmasada uğraşıyorum yine bişeylerle kaydirigubbakcemile3
Hımm en azından fiyatını öğrenmiş oldum bi araştıracağım önce kuzenime sorayım ama o kimya mühendisi herhalde almıştır zamanında o kadar labda duruyor gamyoncuiremsu
Kesin almıştır canımcım. Ama bence sen önlük almasan da olurmuş be ya.
daha hevesimi alamadım hannem özeniyorumyıllar sonra karşılaşırmışız öğretmenlik mi aman aman der mişim kaydirigubbakcemile3
Tamam canım o zaman al bir önlük sen, hevesin geçince de giymek istemezsin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?