merak etme şeker düğünümüzü bitirsek de biz burada olacağız. çoğumuz birbirimizi tanımasak da sanıırm güzel bir arkadaşlık, paylaşım başladı burada.
evet kızlar ya ben ekim geliniyim bu ay biterse herşey yaklaşacak walla
sizin düğünlere çok az kalacak artık sizin düğün bitince gelmezsiniz buraya ozamanda bende küsetim sizealsanaalsanasmile
hayırlı olsun canım benim de eşyalarım 2 hafta sonra gelecek. sadece halım kaldı. bende de bugüne kadar böylesine yoğun bir heyecan yoktu ama tarihe baktım hemen ağustosun 2 si olmuuş birden telaşlandım :))kızlarr ben evimi tuttum, bu hafta sonu evi temizlicez ve eşyalarım gelicekya bu arada ben mutluyum tamam ama ayrıca bi heyecan yok ya neden acaba sizdede öle mi kızlar ya normal bişey oluyomuş gibi davranıyorum :S
bendeee cok heycanlanmaya basladımmmmmmmmmm bugun fotorafcıdan be kuaförden randevu almaya gıdıcem iş cıkısındaa off keske nısanlım yanımda olsaydı bırlıkte yapsaydık hazırlıklarıı
bu hafta yıne bı gun cicler almaya cıkıcam pijama gecelık vs... bıde iç çamasırları bastan asagı yenılıycem bekarlıgımde kullandıklarımın hiç biri almıcam yanıma
oturma odası için şunda da karasız kaldım sizce hangisi kıslarr
Günaydın kızlar...
H.sonum güzel geçti ama sabah sabah moralim bozuldu yaaa....
Adetim önce oldu bu hafta doktora gidecektim malum doğum kontrol hapını adetin 2.-3. günü alınacakmış... İşe geldim alelacele poliklinikleri aramaya başladım hemen gidiyim doktora diye...
Evet canım aynen öyle. Koyu olmasın bencehannecim ben de onda younlaştım aslında çünkü halı da koyu olursa oda zaten küçük çok kapatır dimi canım yaa
meltemcim fiyatta iyi pazarlık yapmışsınız. içine sinen olur umarım. hayırlı olsun
şekerler !! size bir şey soracağım. oturma odama köşe aldık. koltuk fıstık yeşili yastıklar da turunculu - yeşilli karşık rente. perdeleri de turunculu yeşilli yaptırmaya karar vermiştim ama gece düşündüm çok mu karışık olur odanın görüntüsü acaba. bu akşam ölçü almya gelecekler. bir fikir verseniz bana kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?