2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet kızlar ya ben ekim geliniyim bu ay biterse herşey yaklaşacak walla
sizin düğünlere çok az kalacak artık sizin düğün bitince gelmezsiniz buraya ozamanda bende küsetim sizealsanaalsanasmile
merak etme şeker düğünümüzü bitirsek de biz burada olacağız. çoğumuz birbirimizi tanımasak da sanıırm güzel bir arkadaşlık, paylaşım başladı burada.

kızlarr ben evimi tuttum, bu hafta sonu evi temizlicez ve eşyalarım gelicek ya bu arada ben mutluyum tamam ama ayrıca bi heyecan yok ya neden acaba sizdede öle mi kızlar ya normal bişey oluyomuş gibi davranıyorum :S
hayırlı olsun canım benim de eşyalarım 2 hafta sonra gelecek. sadece halım kaldı. bende de bugüne kadar böylesine yoğun bir heyecan yoktu ama tarihe baktım hemen ağustosun 2 si olmuuş birden telaşlandım :))

oo enimsecim çok işin var bugün. ama zevkli bir alışveriş yapacaksın. cicilerini güzel günlerde giy bakalım
benim düğün şehir dışında olacak. babamlar düğün salonunu 1ay öncesinden ayarladılar ama ne salonu gördük daha ne pastayla ilgili görüştük ne de orkestranın müziği nasıl bilmiyoruz. bu hafta davetiye işini bitirisek gidip görüşeceğiz. opuyorumnanaktan

kızlar herkese günaydın nabersiniz geçmişi hiç okumadan geldim direk sizlere halılarımı ekliim bakalım beenicekmisiniz dedim koltuklarla birlikte ekliim de yorum yapın bakalım uymuşmu die ok kıslar

bu oturma odamın koltuu

halısı

salon köşesi küçük yastıkları kırmızı yaptırdım

halısı

bu uzun hol için yolluk olanı olucak

bu da giriş için

bu kadar kıslar yatak odası ve mutfak için alıcaz daha

Beğendim tabi canım, özellikle salonun çok cici olacak koltuk takımın da orijinal ve güzel, öyle aksesuarlarla da hareketlendirince. Bayıldım bayıldım çok güzel canım.

Günaydın kızlar...

H.sonum güzel geçti ama sabah sabah moralim bozuldu yaaa....

Adetim önce oldu bu hafta doktora gidecektim malum doğum kontrol hapını adetin 2.-3. günü alınacakmış... İşe geldim alelacele poliklinikleri aramaya başladım hemen gidiyim doktora diye...

Kızlar bu arada c.tesi sabahtan nişanlımla mutfak dolabı banyo dolabı ve sürgülü vestiyerimizin siparişini onaylattık... Kaporamızı da bıraktık 15-20 günü bulacakmış gelmesi...

Öğleden sonrada modaevine gittik annem ablam ve ben. (nişanlım gelemedi işi vardı) Orada 3-4 model giydim zaten ilk söylenen gelinliğin yakışmadığı kimse yok oldu... İlk gelinliğimi giydim çok mutlu ve keyifliydi.. İçlerinden bitanesini beğendim ama göğüsten bele kadar drapeliydi... Göğüs kısmını dantel işli yaptırabilirmiş... Yalnız fiyatları biraz yüksek 2.650 TL dedi akrabamız olduğu için en son 1.600 yapabilirim dedi 2.000 den aşağı vermiyorlarmış.. Annem de zar zor 1.300 e kadar indirtti... Bi de yurtdışından getiriliyormuş kendileri dikmiyorlar... Kendileri sadece ilave eklenecek düzeltilecek şeyler varsa onları yapıyorlarmış...

Nişanlımla tekrar bakacaz o da görecek yani büyük bi ihtimalle o olur... Fotoğraf çekmeyi unuttuk keşke çekseydim diye hayıflandım ama yapcak bişi yok... Gelinliği halledersem büyük bi yük kalkacak...

heaven çok güzel seçimler yapmışsın. bizim de ilk tercihimiz kırmızı siyahtı. çok beğenmiştik .
halıya gelince 1.olan daha çok uyum sağlar. diğeri gözü boğabilir. köşen de çoook güzel olmuş. iyi günlerde oturun mutlu yuvanızda.zemuszemus
biz salonumuza siyah beyaz ağırlıklı mobilya aldık. ama kırmızı da hep akılmızda kalmıştı. o yüzden fon perdelerimi kırmızı yaptırıyorum. bitince eklerim fotoğrafları :))

Bugün hemen git doktora canım.

hannecim ben de onda younlaştım aslında çünkü halı da koyu olursa oda zaten küçük çok kapatır dimi canım yaa
Evet canım aynen öyle. Koyu olmasın bence

son 24 cnmmm ben düğün öncesi baska safaklar sayıyorummm
kızlarrrrrrr yoklama yapcam simdiiii

meltemcim fiyatta iyi pazarlık yapmışsınız. içine sinen olur umarım. hayırlı olsun

şekerler !! size bir şey soracağım. oturma odama köşe aldık. koltuk fıstık yeşili yastıklar da turunculu - yeşilli karşık rente. perdeleri de turunculu yeşilli yaptırmaya karar vermiştim ama gece düşündüm çok mu karışık olur odanın görüntüsü acaba. bu akşam ölçü almya gelecekler. bir fikir verseniz bana kafamçokkarıştı

İçime sindi de acele etmek istemiyorum canım...Fiyatıda annem zorladı 1.300 de gerçekten iyi fiyat gibi.. Kadın artık duvağı çiçeği felan benden olacak dedi napalım dedi...

Odanın görüntüsü karışık olur gibi... Perdeyi düz bişi yaptırsan daha iyi olmaz mı??? Köşe ile uyumlu olsun ama tek renk felan olsa daha iyi değil mi???

ZUZU,enimse, Perikızı2010, papatya2507, heaven, Selcan, bol, tuya, damla, Ceyda_1984, ozzy_mim, dilsadonder, duuuyyyggguuuu, gülse84, delicious_77, feoz, gul1984, ruzgarr, sedaemre, ashkmeleği, luxxor, undomiel, dilek_36, elvin06, sereia, honest, asiasena, papatya2507, hayal61, tomrukceylan, delicious_77, hanne54, ysmnmawi, elizha, clementine, ayaz, hatige, sirkencubin, miss_curious, sbnm, soulmate84, luxxor, ciğdemkok, mvldas, btl, papatya.06, izmirim, hilal, bhr20, heaven, lepi, pelerinli, cilek, sukut, meltem_d83, dyyser, dkb, meltemre, kanatsızangel, jasmin27, perimsin, Zeynep_ist21, fersoy85, bebikyüzlü, nektar, mayaiolp, emel_1988, maviperi86, emili07, perikızı2010, msore ,elcintih muhteşemmm eylül ekim gelınlerııı burdamııı hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…