meltemcim fiyatta iyi pazarlık yapmışsınız. içine sinen olur umarım. hayırlı olsun
şekerler !! size bir şey soracağım. oturma odama köşe aldık. koltuk fıstık yeşili yastıklar da turunculu - yeşilli karşık rente. perdeleri de turunculu yeşilli yaptırmaya karar vermiştim ama gece düşündüm çok mu karışık olur odanın görüntüsü acaba. bu akşam ölçü almya gelecekler. bir fikir verseniz bana kafamçokkarıştı
fikrin için sağol canım.sanırım öyle daha ii olacak.İçime sindi de acele etmek istemiyorum canım...Fiyatıda annem zorladı 1.300 de gerçekten iyi fiyat gibi.. Kadın artık duvağı çiçeği felan benden olacak dedi napalım dedi...
vaktin varsa acele etme canım ama farklı modeller gördükçe de aklımız daha çok karşıyor.
Odanın görüntüsü karışık olur gibi... Perdeyi düz bişi yaptırsan daha iyi olmaz mı??? Köşe ile uyumlu olsun ama tek renk felan olsa daha iyi değil mi???
delicious_77 canım evet ben de kırmızaya bayılıorum illa bi kırmızı olacak bi yerlerde mutfaımın da çou şeyini kırmızı yaptım salonda da yastıkları kırmızı yaptım içim gidio kırmızıya nedense yaaaww çingenelik de yok ama ben dekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar...
H.sonum güzel geçti ama sabah sabah moralim bozuldu yaaa....
Adetim önce oldu bu hafta doktora gidecektim malum doğum kontrol hapını adetin 2.-3. günü alınacakmış... İşe geldim alelacele poliklinikleri aramaya başladım hemen gidiyim doktora diye...
Kızlar bu arada c.tesi sabahtan nişanlımla mutfak dolabı banyo dolabı ve sürgülü vestiyerimizin siparişini onaylattık... Kaporamızı da bıraktık 15-20 günü bulacakmış gelmesi...
Öğleden sonrada modaevine gittik annem ablam ve ben. (nişanlım gelemedi işi vardı) Orada 3-4 model giydim zaten ilk söylenen gelinliğin yakışmadığı kimse yok oldu... İlk gelinliğimi giydim çok mutlu ve keyifliydi.. İçlerinden bitanesini beğendim ama göğüsten bele kadar drapeliydi... Göğüs kısmını dantel işli yaptırabilirmiş... Yalnız fiyatları biraz yüksek 2.650 TL dedi akrabamız olduğu için en son 1.600 yapabilirim dedi 2.000 den aşağı vermiyorlarmış.. Annem de zar zor 1.300 e kadar indirtti... Bi de yurtdışından getiriliyormuş kendileri dikmiyorlar... Kendileri sadece ilave eklenecek düzeltilecek şeyler varsa onları yapıyorlarmış...
Nişanlımla tekrar bakacaz o da görecek yani büyük bi ihtimalle o olur... Fotoğraf çekmeyi unuttuk keşke çekseydim diye hayıflandım ama yapcak bişi yok... Gelinliği halledersem büyük bi yük kalkacak...
günaydın cnmmmmm bolumgünaydın kızlar,
nasılsınız bakalım??
bu arada enimsecim son 41:)))
canım bence sadece tek renk yaptır perdeni ya turuncu ya da yeşil yaptır ben perde yaptırmadım tülüm bambuya uysun die altın renginde simli oldu desenleri benim de tüller gelicek bakalım nasıl olucak valla çok merak ediorum yani ama bence perdelerini turunculu yeşilli deil de sadece turuncu veya sadece yeşil yaptır derim ben canım
meltemcim benim de gelinliğim 1300 şeker.herşey içinde.iyi bi fiyat diye düşünüyordum bence seninki de iyi bir fiyat.benim bele hatta basene kdrdrape olacak.altı organze.göğüs kısmı dantel bi tek.hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
günaydın cnmmmmm bolum
günaydın ozzy cim bu arada ikimizin gelinliği baya birbirine benziyo sanırım:)) sadece benimkinin üstü darpe üstüne inci ve savaroski taş olacak:))
yesinler senın savaroski taşınıı
günaydın hatunlar. herkese güzel bir hafta diliyorum.Ramazanöncesi umarım eksiklerimizin büyük kısmını hallederiz. ]Delicious[/COLOR] ben de köşemi fıstık yeşili yastıklarımı turuncu istiyorudum ancak pembe ve mürdümde karar kıldım. Oturma odamda kapalı balkonum var oraya bir oturma bölümü yaptırıyoruz onlar yeşil ve turuncu oldu=)) birde oraya turuncu japon feneri düşünüyorum. Tüllerine gelince tamamen turuncu ya da yeşilden ziyade tülünde minik minik turuncu ya da yeşil desenler bulunabilir kırık beyaz fon üzerine.
benim de drapeleri yesinler baribaşka bişiyi yok hahahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?