2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

delicious_77 canım evet ben de kırmızaya bayılıorum illa bi kırmızı olacak bi yerlerde mutfaımın da çou şeyini kırmızı yaptım salonda da yastıkları kırmızı yaptım içim gidio kırmızıya nedense yaaaww çingenelik de yok ama ben dekaydirigubbakcemile3

canım bence sadece tek renk yaptır perdeni ya turuncu ya da yeşil yaptır ben perde yaptırmadım tülüm bambuya uysun die altın renginde simli oldu desenleri benim de tüller gelicek bakalım nasıl olucak valla çok merak ediorum yani ama bence perdelerini turunculu yeşilli deil de sadece turuncu veya sadece yeşil yaptır derim ben canım

günaydın hatunlar. herkese güzel bir hafta diliyorum.Ramazanöncesi umarım eksiklerimizin büyük kısmını hallederiz. HEAVEN tatlım eşyaların çok güzeller. Güle güle iyi günlerde kullanırsaın inşallah. Delicious ben de köşemi fıstık yeşili yastıklarımı turuncu istiyorudum ancak pembe ve mürdümde karar kıldım. Oturma odamda kapalı balkonum var oraya bir oturma bölümü yaptırıyoruz onlar yeşil ve turuncu oldu=)) birde oraya turuncu japon feneri düşünüyorum. Tüllerine gelince tamamen turuncu ya da yeşilden ziyade tülünde minik minik turuncu ya da yeşil desenler bulunabilir kırık beyaz fon üzerine.

fikrin için sağol canım.sanırım öyle daha ii olacak.

ççok güzel renk kırmızı insanı çekiyor bi şekilde :))

enimse kızımmm ben de burdayım :d
günaydın herkeşlerrreeeeeeeeeeee

geçmişe bakıcam şimdik ama hemen delcious uma bişi diimm.canımmmmmm odan krem rengi ya da beyaz renk bir tül kullan canım.içinde ufacık ufacık yeşil veya turuncu benek gibi mesela ama az yoğun olsun.aksi takdirde çok kapar

burdayım şekerim:)) bu arada evt 41 kere maşallah:))
bu arada haftasonu bizede perdeci geldi salon ve yatak odası için özeniyorum sadece çok güzel modeller seçtik diğer odalar boş olduğu için sadece güneşlik yapılacak bide mutfağıma stor perde yapılacak ama fiyat baya bi yüsek çıktı 2500 den zorla 1900 e indi bakalım umarım güzel olur..

meltemcim benim de gelinliğim 1300 şeker.herşey içinde.iyi bi fiyat diye düşünüyordum bence seninki de iyi bir fiyat.benim bele hatta basene kdr drape olacak.altı organze.göğüs kısmı dantel bi tek.hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım??
bu arada enimsecim son 41:)))
günaydın cnmmmmm bolum

ben de tül perdeden bahsediyordum canım ama buraya tül diye yazmayı unutmuşum. tül dışında bir de güneşli olacak başka kalın perede ben de yaptırmayacağım

hevaen cim eşyalrın hayırlı olsun.ama odan için ilk eklediğin resimdeki olsun.diğer karışık bir model boğar odanı

günaydın ozzy cim bu arada ikimizin gelinliği baya birbirine benziyo sanırım:)) sadece benimkinin üstü darpe üstüne inci ve savaroski taş olacak:))

günaydın ozzy cim bu arada ikimizin gelinliği baya birbirine benziyo sanırım:)) sadece benimkinin üstü darpe üstüne inci ve savaroski taş olacak:))

hımm ben öle taş istemedm bakalım ama desem mi heheheheeee.sade seviyorumda canım ben.seninki pırıltılı çok yakışır ama eminimopuyorumnanaktan

sana da günaydın canım. biz beyaz eşya almak için büyük bi mağazaya gitmiştik. halı - mobilya her şey satıyorlardı. o sırada da köşenin fiyatında çok güzel indirim yapmışlardı.renkleri de beğenmiştik. hiç düşünmeden evde koyacak bir yer buluruz elbet deyip bekletiyorduk. renk değiştirme durumumuz olmadı. önerin için teşekkürler opuyorumnanaktan

Kızlar bir şey soracam sizlere. Kına geceniz için şu internetten siparişi verilen kına kurabiyelerinden düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…