2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim nete kaynımın düğünü vardı oradaydım bu arada evimizi tuttuk kızlar yarın anahtarları alacak nişanlım bundan sonra bizde hazırlıklara hız veririz inşallah zemuszemus

ozzy cim benim gelinlikte de swarovski taşlar var. çok güzel duruyorlar ışıl ışıl. ben sadelikten yanaydım ama gelinlikçiye bir girdim görünce dayanamadım. hayatta 1 kere giyeceğim gelinliği ışıltılı bişi olsun bari dedim. kaydirigubbakcemile3

yakışır delicious uma

kısss enimse hiç pas vermiosun bana bugüüüünnn canııımmm össlemedin mi benii aklinialirimsmile
ay kusum özlememmmii yavvvvvvv
enimse beni de tınlamıooooooooooo:1closedeyes::dilcikar:
oyy kızlar kıyamam sızlerreee canlarım tammm geldım burdayım
ya canımmmm sen aldın mı ya da dikime mi verdin gelinliğini bak senin modeli bilmiyorum ben

hehehe
süpriz olsun öelyse sekerlerr dikimde kusummm daha provaya gıtmedım ama hiç buaralar cagırırlarrr heralde öle umuyorum sabahtan beri netten davetıyelere bakıorum kızlar fıkrımı degıstırdım daha önce görmusmuydunuz bılmıorum davetıye yayınladım ben kendı yaptıgım davetıyeyıı onu düşünüyodum ama gel gör kii sonradan vazgectım herkesten benım fotomun ne işi var dedimm şimdide hzılı bı sekılde model bakıorumm

günaydın canım hayırlı olsun evin. ev olunca gerisi geliyor canım zaten. ne giydin kaynının düğünde şeker bir türlü karar verememiştin :))

o hazırladığın davetiye güzeldi ama bence de iyi düşünmüşsün canım .. Ben de fotolu istemiyorum davetiyemi

el emeği göz nuru olacak diyoruk senin davetiyen ama evet o da doru belki hayatında bi daha görmeyeceğin insanalra bile davetiye veriyorsun yeri gelince.modelini paylaş da cnm burda fikir edinelim ben de daha hiç bakmadım yaaa

dilekcimmm hayırlı olsun evınız cnmmm bızım evımızde tutuldu buarada kızlarrr suan kaldıgı apartmanın üst katını tutmus bekar evıne yakın olmak ıstıyo heralde arkadaslarına neyse hayırlısı olsunn

Günaydın gelinciklerim akşam hanneyle yalnız kaldık kaçtık diğer konuya ama yakalanmışız kaydirigubbakcemile3 olsun kardeş konumuz orası

e canım yabancı ülke ne de olsa iyi kötü alışmşken bi ortama uzaklaşırsanız bi daha çevre edinmek zor.sana da hayırlı olsun eviniz

yesinler senın savaroski taşınıı

hımm ben öle taş istemedm bakalım ama desem mi heheheheeee.sade seviyorumda canım ben.seninki pırıltılı çok yakışır ama eminimopuyorumnanaktan

:))) saol cnm ya çok sade durmasın dedim bende sende araya attır biraz cnm dümdüz olmasın parla şöyle ışıl ışılkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…