kısss enimse hiç pas vermiosun bana bugüüüünnn canııımmm össlemedin mi benii aklinialirimsmile
yesinle kusummmm benımde drape ve dantellerimi yesınle barıııııı
ben şahsen düşünmüyorum canım.ama egüzel bi fikir olabilirKızlar bir şey soracam sizlere. Kına geceniz için şu internetten siparişi verilen kına kurabiyelerinden düşünüyor musunuz?
hopppaaaaaaakaydirigubbakcemile2hadi kızlarr biraz eğlenelimm herkesin günü iyi geçsiin hadi dansa hihoyyyt :roflol:
Salsa kaoma -lambada | İzlesene.com
hayırlı olsun dilekcimmma.s.günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim nete kaynımın düğünü vardı oradaydım bu arada evimizi tuttuk kızlar yarın anahtarları alacak nişanlım bundan sonra bizde hazırlıklara hız veririz inşallah zemuszemus
ozzy cim benim gelinlikte de swarovski taşlar var. çok güzel duruyorlar ışıl ışıl. ben sadelikten yanaydım ama gelinlikçiye bir girdim görünce dayanamadım. hayatta 1 kere giyeceğim gelinliği ışıltılı bişi olsun bari dedim. kaydirigubbakcemile3
ay kusum özlememmmii yavvvvvvvkısss enimse hiç pas vermiosun bana bugüüüünnn canııımmm össlemedin mi benii aklinialirimsmile
oyy kızlar kıyamam sızlerreee canlarım tammm geldım burdayımenimse beni de tınlamıooooooooooo:1closedeyes::dilcikar:
ya canımmmm sen aldın mı ya da dikime mi verdin gelinliğini bak senin modeli bilmiyorum ben
günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim nete kaynımın düğünü vardı oradaydım bu arada evimizi tuttuk kızlar yarın anahtarları alacak nişanlım bundan sonra bizde hazırlıklara hız veririz inşallah zemuszemus
ay kusum özlememmmii yavvvvvvv
oyy kızlar kıyamam sızlerreee canlarım tammm geldım burdayım
hehehe
süpriz olsun öelyse sekerlerr dikimde kusummm daha provaya gıtmedım ama hiç buaralar cagırırlarrr heralde öle umuyorum sabahtan beri netten davetıyelere bakıorum kızlar fıkrımı degıstırdım daha önce görmusmuydunuz bılmıorum davetıye yayınladım ben kendı yaptıgım davetıyeyıı onu düşünüyodum ama gel gör kii sonradan vazgectım herkesten benım fotomun ne işi var dedimm şimdide hzılı bı sekılde model bakıorumm
dilekcimmm hayırlı olsun evınız cnmmm bızım evımızde tutuldu buarada kızlarrr suan kaldıgı apartmanın üst katını tutmus bekar evıne yakın olmak ıstıyo heralde arkadaslarına neyse hayırlısı olsunn
yesinler senın savaroski taşınıı
hımm ben öle taş istemedm bakalımama desem mi heheheheeee.sade seviyorumda canım ben.seninki pırıltılı çok yakışır ama eminimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?