el emeği göz nuru olacak diyoruk senin davetiyen ama evet o da doru belki hayatında bi daha görmeyeceğin insanalra bile davetiye veriyorsun yeri gelince.modelini paylaş da cnm burda fikir edinelim ben de daha hiç bakmadım yaaa
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
Tatlım bunun gibi oluyor. Daha bir sürü değişik çeşitleri var. Kuruyemiş kınanın yanı sıra bunlardan da dağıtılıyor.
sikencubincim nerden siparişi verilio bunların ki delicious enimsecimin hangi cicileri ben geçmişi okumadım bilmiorum ondan kuşuuum ne cicileri ekledin seeen hangi sayfa bakem hemeen
oyy kuusmmm yazdım az önce sayfamı atladın acabaaenimse bana da pas vermiyor cicilerinle ilgili de yorum yapmıştım oysa ki :çok üzgünüm:
evet kusum bıde calıstıgı yerın yan tarafı hemenn evımız yakın olmasını sistiyo malum partıme calıstıgı ıcın gecelerıde işte oluo gunduzlerı evde tuhaf bıraz catlak amerıkalılarrr işleri güçleri yok yatıp kalkıp pizza yıyolar hayatlarının tamamı pizza olmuss özellıkle cuma aksam bı baslıolar eglenmeye pazar gecesıne kadar hafta içi yogun olmuo ama hafta sonralrı yıye yıye şişıolarr benım askımıda yoruyolarre canım yabancı ülke ne de olsa iyi kötü alışmşken bi ortama uzaklaşırsanız bi daha çevre edinmek zor.sana da hayırlı olsun eviniz
:))) saol cnm ya çok sade durmasın dedim bende sende araya attır biraz cnm dümdüz olmasın parla şöyle ışıl ışılkaydirigubbakcemile5
öle istiyodum kusum el emegı göz nuru olsun die ama bır suru kısıde elden ele dolasmasın davetıye yıne 50 -100 ttane bastırırım belkı ondan yakınlara vermek ıcın hatıra amaclı ama öle suyunun suyuna gerek yok bakalım cicegım inşş el emegı göz nuru olur bugun carsıya cıkınca gelınlıkcıyede ugrıcam camasırı nasıl alımm die malesef kendılerı satmıolarmıs gercı tanıdık orası olmazsa benle gelır bırlıkte alırızz camasırı gelınlık için
hiç görmemiştim canım bunlardan ama çook güzellermiş :))
öle istiyodum kusum el emegı göz nuru olsun die ama bır suru kısıde elden ele dolasmasın davetıye yıne 50 -100 ttane bastırırım belkı ondan yakınlara vermek ıcın hatıra amaclı ama öle suyunun suyuna gerek yok bakalım cicegım inşş el emegı göz nuru olur bugun carsıya cıkınca gelınlıkcıyede ugrıcam camasırı nasıl alımm die malesef kendılerı satmıolarmıs gercı tanıdık orası olmazsa benle gelır bırlıkte alırızz camasırı gelınlık için
Tatlım internetten sipariş alıyorlar sanırım.10-15 tanesine 75 lira istiyorlar. Ben acaba yapsam mı ki diye tereddütteyim. Bizim kına 200 kişilik olacak. erkek kız karışık ve bizim işgüzar aileler yemek vermek istiyorlar. Bunlardan da olursa çok mu abartı olur?
günaydın canım hayırlı olsun evin. ev olunca gerisi geliyor canım zaten. ne giydin kaynının düğünde şeker bir türlü karar verememiştin :))
sikencubincim nerden siparişi verilio bunların ki delicious enimsecimin hangi cicileri ben geçmişi okumadım bilmiorum ondan kuşuuum ne cicileri ekledin seeen hangi sayfa bakem hemeen
aslında bende resimli olsun istiyodum çok ama yüksek bi fiyat çıkar diye hiç sormadım gerçi daha davetiye bakmaya bile gitmedik ya( artık bu hafta gideriz heralde..
zemuszemusyakışır delicious uma
kopamamış arkadaşlarından :)) hayırlısı olsun canım . bu aradaa mesajı gördüm canım hepimize birden teşekkür etmişsin ya ben ismimi görmek istedim herhalde :))dilekcimmm hayırlı olsun evınız cnmmm bızım evımızde tutuldu buarada kızlarrr suan kaldıgı apartmanın üst katını tutmus bekar evıne yakın olmak ıstıyo heralde arkadaslarına neyse hayırlısı olsunn
bence çok pahalı canım. gerek yok oraya vereceğin parayla güzel evinize bişiler alırsınız.Tatlım internetten sipariş alıyorlar sanırım.10-15 tanesine 75 lira istiyorlar. Ben acaba yapsam mı ki diye tereddütteyim. Bizim kına 200 kişilik olacak. erkek kız karışık ve bizim işgüzar aileler yemek vermek istiyorlar. Bunlardan da olursa çok mu abartı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?