2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

magic form marka iç çamaşırı önerdiler cnm bana sen de o markaya bak 80 lira civarı
cnmcmmm düzcede bulabılecegımı sanmıorum o markayı ama bakarım yıne nettende bakmak ıstemıorum denemeden olmazz çünküü

inşş tatlımmmmmm

canım sağol kına gecesinde nişan kıyafetimi giydim düğündede nikahta giydiğim kıyafeti giydim canım
en iyisini yapmışsın canım .
teşekkür ederim casnım :))
delicious beğendim bunu :1rolleyes:
mersi jeanim hoş geldin bu arada opuyorumnanaktan

:) tmm bi daha izimle hiatp etcem herkese

Haklısınızı kızlar 200 kişiye çok para olur sanırım. artkadaşlar arasında tenha bir gece olsaydı çok rahat yapılabilirdi. Onun yerine evime bir şeyler alırım dediğiniz gibi. Bu aradaben gelin başım ve makyözüm için araştırmalara başladım. Çok para istiyorlar :SSS Aranızda kuaförünü ayarlayan var mı? Varsa kaça ayarladınız?

kızlar yine çok hızlısınız ama ben buğün çok yogunum size yetişemicem haberiniz olsun habeleri sonra alırım sizleren oki hepiniz öpildünüz şekerlerr

Canım ben ayarladım daha evvel gittiğim bi kuafördü... Fiyatları biraz pahalı olduğundan bi ara bırakmıştım... Röflemi yapmıştı kesimi de çok güzeldi... Geçen ay görüştüm düğünden 2 hafta önce röflemi yapacak sonra gelin başı provası... Gelin başı için 150 tl istedi... Makyöz olarak 3 kişi varmış 50 tlye yapıyorlar benim anlaşmam var dedi... Ben makyöze henüz karar veremedim ama... Bakalım artık...

kuaför işini hiç sorma canım. benim manikür - kaş - ağdaya gittiğim kuaför abla var. salonda çalışmayoı bıraktı. belli müşterilerine evinde hizmet veriyor. nişanda da saç ve makyajımı o yapmıştı. herkes çok da beğendi. benim düğün şehir dışında olacağı için onu memlkete götürmeyi ikna etmeye çalışıyorum. yol mesafesi 1 saat 40 dk. memleketten yaklaşık 10 yıldır ayrıyım her şey çok değişmiş. kuaför tanımam bilmem. buna yıllardır alışığım o da benim ne istediğimi bilir. o gelmezse sanıırm ben saç makyajı izmirde yaptıırp öle gideceğim. mafoldumben

]

evet canım enimse iki isim birleştirdin de mi oldu ?birde amerikada nerde yaşıycaksınız?beni de alın :)

bunu sana özelden yazıyım ayrıca tavrında bıraz tuhaftıı merak etme erkek yada süpheli biri dglm zaten face de eklı arkadaslarda yakından tanıyolar beni özelden yolluorum okursun cnm

Çok güzel yaw. Ben de devamlı gittiğim evimize çok yakın bir kuaför var orayı düşünüyordum. Kendisi Ankaradaki en ünlü kuaförlerden birinde çalışıyordu oradan ayrılarak kendi mekanını açmıştı işini de baya iyi yapıyodu. Ama nişanımdan beri gittiğimde hep bozuk davranıyordu.Nişanda kayınvalidem ayarlamıştı olmaz diyemedim geri çeviremedim. Bir de çok sıkışıklığa denk geldi ayaralamya fırsatım bile olmadı. Geçen hafta kuaförümle tartıştık;acele edip saçımı şişirdi daha düğüne gitmeden ensemdeki lüleler bozuldu . Aradım gelsem iki dakika rötüş yapabilr misin dedim müşetrim var topuz yapıyorum sonra alabilirim dedi. Ben de bi daha gelmem dedim :SS Biliyorum gemileri yaktım ama napacam ben (

bunu sana özelden yazıyım ayrıca tavrında bıraz tuhaftıı merak etme erkek yada süpheli biri dglm zaten face de eklı arkadaslarda yakından tanıyolar beni özelden yolluorum okursun cnm

ohaoldumsmile canım sorun halloldu galiba neden böyle düşündün ki ;;?iki isim birleştirdin flan sandım merak ettim bilmiyorumkismile
tanıştığımıza memnun oldum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…