2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım ben ayarladım kuaförümü gelin başı kına ve makyajlar 250 dedi hepsine bana uygun geldi fiyatı canım her zaman gittiim kuaföre gittim nişanımda ve sözümde de gitmiştim makyajı ve saçı güzel yapıolar can kuaför adı da

sadece ilk tavrın hoşuma gıtmedı ve imalı gıbıydı neyse cnmm önemli dgl

kaydirigubbakcemile3 yahu neden böyle dedim bak daha önce biri sormuştu sır mı ne demiştin ondan bende :1ninca: bunu kullandım :hulya: erkeksin evet gelinciğim alınganlık etme :1hug:

enimsecim nasılsınnn klibin çok güzel olmuşş :) nişanlın ile birlikte bir ömür geçirmniz dileğiyle nişanlınında doğum günü kutlu olsun :)

kaydirigubbakcemile3 yahu neden böyle dedim bak daha önce biri sormuştu sır mı ne demiştin ondan bende :1ninca: bunu kullandım :hulya: erkeksin evet gelinciğim alınganlık etme :1hug:

özel bişi oldugu için özel demıstım neyse saallla

kızlarrr ben gelip gelip kaçanlardanımm... katılamasam da bu msjlerınızı genelde okuyorum... Kızlar sormak istediğim bir şey var.. Damatlıkları naptınız.?... Ne kadara ve nerelerden aldınız? Yardımcı olabilir misiniz :)

enimse pastalarını buldun mu canım?video diyorlar ama ben görmedim kaçıncı sayfa?:ecrin_bebek:

Tatlım biz onu aylar öncesinden halletmiştik. Ramseyden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 550-600 civarındaydı.

enimsecim nasılsınnn klibin çok güzel olmuşş :) nişanlın ile birlikte bir ömür geçirmniz dileğiyle nişanlınında doğum günü kutlu olsun :)

teşekkür ederim tatlımmm sen nasılsın dun aksam netten kameralı görüştük malum saatler farkı ya o görmemıs daha bende sölemedım facebookta dogum gunu kutlamalarına bakarken videoyu gördu video yu izlerken bende onu izliyodummm cok mutlu oldu zaten yorumuylada belli etmıs sanırmmm memnunlugunu

zemuszemus
Tatlım biz onu aylar öncesinden halletmiştik. Ramseyden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 550-600 civarındaydı.

sağol canım cevabın için.. ya nişanlım illa son ay alalım kilo falan alırsam sonra olmaz dedi.. askerden geldiğinde çok zayıflamıştı aldırmak istemedi.. bu ay bizde bakıcaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…