Haklısınızı kızlar 200 kişiye çok para olur sanırım. artkadaşlar arasında tenha bir gece olsaydı çok rahat yapılabilirdi. Onun yerine evime bir şeyler alırım dediğiniz gibi. Bu aradaben gelin başım ve makyözüm için araştırmalara başladım. Çok para istiyorlar :SSS Aranızda kuaförünü ayarlayan var mı? Varsa kaça ayarladınız?
tavrının tuhaflıgının farkındaydım cnm merak etme
kızlar slmm valla geçmişi okuyayım derken bu anı kaçırıyorummm yeni bi gelişme varsa kusura bakmayın yazamadımm
du bi dk özel mesaj hala gitmedi de neden böyle düşündün anlamadım neden seni erkek sanayım ki bilmiyorumkismile neyim tuhaf soru sordum canım?
hoş geldin şekercim.
sadece ilk tavrın hoşuma gıtmedı ve imalı gıbıydı neyse cnmm önemli dgl
kaydirigubbakcemile3 yahu neden böyle dedim bak daha önce biri sormuştu sır mı ne demiştin ondan bende :1ninca: bunu kullandım :hulya: erkeksin evetgelinciğim alınganlık etme :1hug:
kızlarrr ben gelip gelip kaçanlardanımm... katılamasam da bu msjlerınızı genelde okuyorum... Kızlar sormak istediğim bir şey var.. Damatlıkları naptınız.?... Ne kadara ve nerelerden aldınız? Yardımcı olabilir misiniz :)
enimsecim nasılsınnn klibin çok güzel olmuşş :) nişanlın ile birlikte bir ömür geçirmniz dileğiyle nişanlınında doğum günü kutlu olsun :)
Tatlım biz onu aylar öncesinden halletmiştik. Ramseyden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 550-600 civarındaydı.
24 gun kaldı tatlımmmzemuszemus
hoşgeldin mavi peri nasılsın neler yapıyorsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?