2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende yazamıyorum ama takipteyim kızlar... ödemeler felan var tek başıma koşturup duruyorum bakalım...

Bi yandan bizimkilerinde ödemelerini takip ediyorum tabii..

hmm anladım hayatım biz göremedik ama neyse tatlımmm güzel bi fikir video canım bu arada albümdeki pastalarnına baktım ımmm nefis görünüolar vallaaa ellerine sağlık dadluummm

hmm anladım hayatım biz göremedik ama neyse tatlımmm güzel bi fikir video canım bu arada albümdeki pastalarnına baktım ımmm nefis görünüolar vallaaa ellerine sağlık dadluummm
:) tatlım daha fazlası vardı ama hepsi silindi
şekerler ben çıkıyorum. şu davetiye işini bi görüşeyim bakalım. öpüyorum sizi

öpüyorum senı canımmm delicioussssss

Merhaba kıslar.
Nasılsınız?
Yoğun bir h.sonu geçirdim yine..
Evimizi temizleye gittik. Halam teyzem yengem kuzen ve ben..Bu kadar insan sabahın 10:30 undan akşam 20:00 a kadar çalıştı..Yerleştirmesini de yaptık..O yüzden uzun sürdü..Çok yorgun hissediyorum kendimi..

oyy kusummmm hoşgeldın cnmmmm nasılsnnn keske izin alabılseydın bugun iştesin dimi tatlımmm

tatlı yorgunlukkk canımm kendi evini yerleştirmişin darısı bizim başımızaaa yerimseniben

hoşbulduk canım iyiym valla sen nasılsın neler yapıyosunuz sizler bu ara yoğunsunuz ben daha pek bişe yapmıyorumm beyaz eşyalrı alıcaz bugünn anlaşştıık bi yerle bosch alıyorumm

tatlım sağol iyiyim bizde dün evimizi tuttuk bundan sonra dahada hızlanır hazırlıklar hayırlı olsun canım senin beyaz eşyalarla benimkiler aynı modeldi galiba bulaşık makinesi hariç canım iyi günlerde kullanırsın inşallah

off kızlar cok sıkıldım ve bunaldımm düğün konusundaaa artık kafayı yıcemm nısanlım düğünmü yapcaz nıkahmı die soruyo sürekli evdekıler tmm konustuk düğün olcak dio ama ben yengemın fıkrını almadan bişi demek istemiyorumm ölen kişi onunda kocası düğünden 2 gun sonra bişi derse niye düğün yapıldı die ben buna katlanamam iyice bunaldım artık yaaaaa

canım evdekilerle konuşmuşun onlar düğün dediyse bi sakıncası yok demek ama sen yiede rahat etmek istersen konuş yengenle bu arada ölen kim di ben bu konuyu bilmiyorum da ?

canım evdekilerle konuşmuşun onlar düğün dediyse bi sakıncası yok demek ama sen yiede rahat etmek istersen konuş yengenle bu arada ölen kim di ben bu konuyu bilmiyorum da ?

cnm yaklasık 40 gun öne abimi kaybettım

abımlerle aynı evde yasıodukk biz yengem suan yanımızda kafamda cok karısıkk düğünmü nıkahmı olacak die herkes bişi sölüyo yengem hiç bişi demıyo bende bunaldım iyice bişi sölemesını ıstıyorum fıkrı benım ıcın cok önemli cünküü erkek tarafıda heveslıydı sonucta ılla nıkah olsunda dıyemem bılmıorumm kendımı suannn atasım gelıooo

kızlar arkadaşımın begendiği bir gelinlik modeli vardı onu diktirecekti benim tanıdıgım gelinlikçi dikmiş aynısını yarın gelip denicek ama şöle bir sorun var şimdi bana soracak nasıl diye açıkcası ben gelinliği begenmedim hoşuma gitmedi ne dicem ben ona yaa moralim bozuldu walla

canım kıyamam ben sana ilk olarak başın sağolsun çok üzüldümm eğer yengen bişe demiyosa bence sana karışmak istemiyooo senin düğünün olduğu için ama sen yengenle iyice konuşşş fikrini al senin için çok önemli olduğunu söyle eminim ortak bi yol bulucaksınız düğün istiyosann bunuda söylee yengene kendini üzme halledilmicek bi konu değil güzelimm hayat bazen çok acımasız olabiliyoo ama naparsın devamda ediyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…