kızlar arkadaşımın begendiği bir gelinlik modeli vardı onu diktirecekti benim tanıdıgım gelinlikçi dikmiş aynısını yarın gelip denicek ama şöle bir sorun var şimdi bana soracak nasıl diye açıkcası ben gelinliği begenmedim hoşuma gitmedi ne dicem ben ona yaa moralim bozuldu walla
kızlar arkadaşımın begendiği bir gelinlik modeli vardı onu diktirecekti benim tanıdıgım gelinlikçi dikmiş aynısını yarın gelip denicek ama şöle bir sorun var şimdi bana soracak nasıl diye açıkcası ben gelinliği begenmedim hoşuma gitmedi ne dicem ben ona yaa moralim bozuldu walla
saol cnmm ben bı karar vermek ıstemıyorum ailelere bıraktım ben kararı onlar karar versın düğün için anlastılar ama yengem hiç bi şekılde fıkrını söylemıyo acıkcası bende yanına gıdıp bu konu hakkında bişi sormaıyorum cunku benım içinde cok zor o yuzden kafam cok karısıkcanım kıyamam ben sana ilk olarak başın sağolsun çok üzüldümm eğer yengen bişe demiyosa bence sana karışmak istemiyooo senin düğünün olduğu için ama sen yengenle iyice konuşşş fikrini al senin için çok önemli olduğunu söyle eminim ortak bi yol bulucaksınız düğün istiyosann bunuda söylee yengene kendini üzme halledilmicek bi konu değil güzelimm hayat bazen çok acımasız olabiliyoo ama naparsın devamda ediyoo
enimse canım yengenin verilen kararın aksine birşey söyleyeceğini zannetmiyorum... Aslında sorman iyi de olur... sonra demesin bana soran olmadı diye... gönlünü almış olursun...
enimsecim zor bi durum gerçekten evet zor bi konuşma olucak belki yengenle ama birde diğer tarafta nişanlın ve ailesi var onlarda bi cvp bekliyoor değilmi ? bence karara bağla ki sende rahat ett diğer tarafta evet bun söylemesi belki kolay uygulaması daha zor ama hayat iştee
canım beğenmemiş olabilirsin ama yinede arkadaşın beğendiysee bişe deme çünkü gelinlik bu çok hassa olabiliyoruzz ama senden fikir alıyorsa nasıl güzelmi diyee ozaman kırmadan fikrini belirt
Güzelim eğer arkadaşın beğendiyse fazla üsteleme... Yani senin hoşuna gitmeyen bi model onun hoşuna gittiyse çok fazla yorum yapma...Bu sefer yanlış anlayabilir...
işte cok az bı zaman kaldı ramazan göz acıp kapayana kadar gecer onlarda bı karar beklıo nişanlımm meselaa her gun soruyo bende bunaldım iyice
canım bunatma kendini bugün iyice bi düşün bi karar ver olmassa akşama konuş yengenle
cnm saol destegın için yenı aksesuarların cok güzelenimsecim bitanem bence de sen nezaketen de olsa yengene sor ayrıca otur güzelce dertleş konuş onunla bakalım fikri neymiş belki senin sormanı bekliordur kadın şimdi herkes düğün derken bişi diyemior olabilir bitanem belki karışmış olmamak için bence sen bizzat sor senin fikrin önemli benim için de tamammı bebeiimmm
bu arada kıslar evime yeni aksesuarlar aldım bakın sizce nasıl salonuma koyacam
canım bence yengeni al karşına konuş ne sen ömrünce düğün yapamadım de ne de yengen bana sormadılar desin kimse kırılmadan hallolsun mesele
hoşgeldın canımmm cok özledık senii ben butun ayrıntıları yakından takıpteyımselam kızlar... yine çok haraketli bir hafta geçirdim geçen hafta o yüzden pek gelemedim foruma.. enimsecim sen gelişmeleri biliyorsun canım.. evimiz boyandı bitti.. cumartesi günü bütün moilyalarımızı aldıkartık eve yerleşince hepsi size fotolarını ekleyeceğim :)
bu arada kızlar geçmişte şöle bi göz gezdiriyordum ama gözüme takılan bi kaç bişe oldu... nacizhane biraz eleştri yapacağım. kimse kimsenin özelini eleştirme hakkına sahip değil burda. sadece kurduğumuz diyaloglardan ötürü bazı rahatsız olduğumuz şeyleri kibarca birbirimize özelden mesaj atarsak forumumuzun ne tadı kaçar ne de tuzu... çok merak iyi değildir bence... hem burda nick name kullanmamızın amacı net ortamında kendimizi deşifre etmemek değil mi? bazı şeyleri çok uzatmayacağım. ama buranın tadını kaçırmayalım lütfen keyifle düğün zamanımız yaklaşırken yaşadıklarımızı paylaşalım, keyifli arkadaşlıklar kuralım..
cnmm yengeme alenen bişi denmedeı ama konusulurkende hep onun yanında konusuldu ama hiç tepkı vermedı sanırım bırabır knusma zaamanı geldı yanı herkes onun fıkrını merak edıo yanında kac kere düğün iptal edilsin diye kalktım gıttım ama hiç bi şekılde gelıp destek görmedım ondan bılmıorum artık buaksam bı karara baglanır bende artık rahat uyumak ıstıyorumenimse ailen düğün olsun diosa düğün olsun
yengende şimdi bişey demiosa düğünden sonra deme hakkına sahip değil bence
çünkü siz açık açık sormuşsunuz onunda bi fikri varsa demeli
başuınız saolsun buarada
ölüm doğum düğün herşey insan için yapcak bişey yok
elçin gelinliği bi arkadaşın denesin bakalım belki onda hoş durur
öyle şeyler olabiliyor çünkü
hakkaten üstünde güzel durmazsa ozaman dersin şurası sana uygun değişl sanki şurasını değişerek yaptır vs diye
bend e sevmem yalanı güzlese güldir kötüyse kötüa
hayrola undo ben de bişiler kaçırmışım:))
heaven özellikle mumluklarına bayıldım ben de istiyoruuum
eşyalarım gelsin alcam romantik romantik:)
he buarada endeki son gelişmeler
tv miz kuruldu denedik vs sevdik güzel tv Allah için hehe
bi de yatağımızı aldık eşek yükü ile parar verdik umarım değer
(tam görmemişin malı olmuş misali oldu bu cümle anma napiyimDD)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?