kızlarrrr artık benım de evım var ntuttuk evimizi tam da gönlümüze göre oldu çok şükür ufak tefek begenmedıgım yerı var ama olsun sonucta kıra evi bu hem de salonu diğer odaları geniş esyalarım rahat rahat sıgacak hem de dükkanımıza cok yakın şükür allahıma işlerimizi rast getiriyorzemuszemus
kızlarrrr artık benım de evım var ntuttuk evimizi tam da gönlümüze göre oldu çok şükür ufak tefek begenmedıgım yerı var ama olsun sonucta kıra evi bu hem de salonu diğer odaları geniş esyalarım rahat rahat sıgacak hem de dükkanımıza cok yakın şükür allahıma işlerimizi rast getiriyorzemuszemus
ve işte yatak odamdayanamadım mobilyacıda sizler için çektiğim fotoları koyayım dedim.. eve gelene kadar bekleyemicem
yanız yatak başlığı böle diil düz beyaz derden olucak... bi de abajurları adamdan hediye olarak aldım
canım hayırlı olsun... çok sevindim
ayy lepi'cim yok öle çok önemli bişe.. sadece topic de bi kaç kişi kendisin dedektif sanmaya başladı da.. neyse umarım gereken kişiler almıştır umarım cevabını...
neyse bugün çok keyifliyim :) böle aptalca şeylerle sıkmıcam canımı...
Kızlar merhaba... Bende 3 ekimde evleniyorum..
Nikah gününü 2 hafta önce aldık tek sorun saat 12de olması.. Hem başka saat alternatifi yoktu hemde aynı gün içinde 200 km uzaklıktaki başka bi şehirde düğünüm olucak... Nikahtan cıkıp düğün alanına gideceğim için saat 12 çok uygundu benim için.. Ama şimdi cevremdekiler 12 de nikah mı olurmuş pazar pazar kimse erkenden kalkıpta gelmez falan dediler.. Çok kararsız kaldım... Saat 12 nikah için çok mu erken?bilmiyorumkismile
canım dedektiflik deil ben de üzerime alındım amaçünkü enimse ile biz de bir kullanıcıdan şüphelenmiştik sonuçta ama gerçi tadı kaçırmamıştık hiç biz ölesine sorduk kızda gülmüştü zaten ama sen bizden bahsetmiosun sanırım ben kaçırdım bişi herhalde ama neyse :uhm:
ayy dolabı da koymaya çalışıyorum ama olmuyo.. neyse kısmet olmıcak ama merak edenler için face de var diim ordaki hrupdan baksınlar artık :) bu arada biz bu yatak odası takımını 1600 TL ye aldık. ve içinde baza + full ortopedik yatak da dahil
ayy dolabı da koymaya çalışıyorum ama olmuyo.. neyse kısmet olmıcak ama merak edenler için face de var diim ordaki hrupdan baksınlar artık :) bu arada biz bu yatak odası takımını 1600 TL ye aldık. ve içinde baza + full ortopedik yatak da dahil
undomiel canım merhaba hoşgeldin evi yerleştirmeye başlamışsınız hayırlı olsun tatlım yatak odanda çok güzel iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?