2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

milkie şu milletin ağzını bigün büzmeyi becersem ilk önce kendi çevremdekilerden başlicam ama daha yöntemi keşfedemedimakannehir

eğerki esas olan düğünün ise ve alterntif bi saat bulamadınsa tabiki 12 de yapacaksın
kim gelcek diyenler alternatifini söylesinde karşı çıksın

Son düzenleme:
kızlarrrr artık benım de evım var ntuttuk evimizi tam da gönlümüze göre oldu çok şükür ufak tefek begenmedıgım yerı var ama olsun sonucta kıra evi bu hem de salonu diğer odaları geniş esyalarım rahat rahat sıgacak hem de dükkanımıza cok yakın şükür allahıma işlerimizi rast getiriyorzemuszemus

canım hayırlı olsun... çok sevindim

ayy lepi'cim yok öle çok önemli bişe.. sadece topic de bi kaç kişi kendisin dedektif sanmaya başladı da.. neyse umarım gereken kişiler almıştır umarım cevabını...
neyse bugün çok keyifliyim :) böle aptalca şeylerle sıkmıcam canımı...

undocum özlettın kendını yaa senın ev işi bıttı değil mi var mı eksikler kızlar biz yatak odamızı aldık da içine ortopedik yatak lazım siz neler aldınız

hayırlı olsun cnm evinn

ve işte yatak odam dayanamadım mobilyacıda sizler için çektiğim fotoları koyayım dedim.. eve gelene kadar bekleyemicem
yanız yatak başlığı böle diil düz beyaz derden olucak... bi de abajurları adamdan hediye olarak aldım

Eklentiler

• $DSCN1033.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 27

yatağınızı güle güle kullanınn canım çok güzellopuyorumnanaktan

enimse şimdi okudum canım önce başınsağolsun mekanı cennet olsun canım önce yengenle konuş ondan sonra kararını ver derim

canım dedektiflik deil ben de üzerime alındım amaçünkü enimse ile biz de bir kullanıcıdan şüphelenmiştik sonuçta ama gerçi tadı kaçırmamıştık hiç biz ölesine sorduk kızda gülmüştü zaten ama sen bizden bahsetmiosun sanırım ben kaçırdım bişi herhalde ama neyse :uhm:

ayy dolabı da koymaya çalışıyorum ama olmuyo.. neyse kısmet olmıcak ama merak edenler için face de var diim ordaki hrupdan baksınlar artık :) bu arada biz bu yatak odası takımını 1600 TL ye aldık. ve içinde baza + full ortopedik yatak da dahil

Güzelim milletin söylediğine ne bakıyorsun gelmek isteyen bişekilde geliyor zaten gelmek istemeyen bahane üretebilir... Hem başka alternatif yok diyorsun... Boşversene takma hiçç onların lafını gönlünü ferah tut... 200km yol da az değil ki anca denk gelir...

undomiel canım merhaba hoşgeldin evi yerleştirmeye başlamışsınız hayırlı olsun tatlım yatak odanda çok güzel iyi günlerde kullan

yok kuzuummm yok o mevzuyu ilk ben dillendirdim zaten.. senin ve enimsenin ne yaptığını biliyorum... ben üstünüze alının diye sölemedim ki... o ya da onlar zaten kendilerini biliyorlar...

çok uyguna almışsınız canım nereden aldınız tatlım

çok iyi almışınız canım valla boshayallersmile

ayy cok iyi almıssınz canım biz 3 mılyara aldık takımı ama yatagı yok ilerlerde eklemstım belkı görmussundr cok güzlms bu arda iyi günlrde kullan

mavı perim cok saol canım iyi dileklerın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…