kuzuuumm bunları mobilyacıda sizlere göstermek için çektim :)
cumartesi günü geliyor mobilyalarım
Herkese merhaba
Herkese merhaba
slm kızlar...
selam canım 2 hafta sonra da ben aynı skıntıyı yaşayacağım. ama sadece kayınvalidem ve ben varız. daha ilk biz taşınacağız elektrik işlemleri bu hafta bitti evin. h.sonu baktık 2 kişi temizleyecek gibi değil. temizlik firmasıyla görüşsek nasıl olur diyoruz ama fiyat da kabarık olur mu acaba? 4 günde 2 kişi anca bitiriiz artık.Merhaba kıslar.
Nasılsınız?
Yoğun bir h.sonu geçirdim yine..
Evimizi temizleye gittik. Halam teyzem yengem kuzen ve ben..Bu kadar insan sabahın 10:30 undan akşam 20:00 a kadar çalıştı..Yerleştirmesini de yaptık..O yüzden uzun sürdü..Çok yorgun hissediyorum kendimi..
canım! sizi seven, nikahına gerçekten gelmek isteyen sabah 8 de de olsa gelir. kimseni ne dedğini umursama bence. öptüm seniKızlar merhaba... Bende 3 ekimde evleniyorum..
Nikah gününü 2 hafta önce aldık tek sorun saat 12de olması.. Hem başka saat alternatifi yoktu hemde aynı gün içinde 200 km uzaklıktaki başka bi şehirde düğünüm olucak... Nikahtan cıkıp düğün alanına gideceğim için saat 12 çok uygundu benim için.. Ama şimdi cevremdekiler 12 de nikah mı olurmuş pazar pazar kimse erkenden kalkıpta gelmez falan dediler.. Çok kararsız kaldım... Saat 12 nikah için çok mu erken?bilmiyorumkismile
hayırlı olsunn zemuszemuskızlarrrr artık benım de evım var ntuttuk evimizi tam da gönlümüze göre oldu çok şükür ufak tefek begenmedıgım yerı var ama olsun sonucta kıra evi bu hem de salonu diğer odaları geniş esyalarım rahat rahat sıgacak hem de dükkanımıza cok yakın şükür allahıma işlerimizi rast getiriyorzemuszemus
ayy dolabı da koymaya çalışıyorum ama olmuyo.. neyse kısmet olmıcak ama merak edenler için face de var diim ordaki hrupdan baksınlar artık :) bu arada biz bu yatak odası takımını 1600 TL ye aldık. ve içinde baza + full ortopedik yatak da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?