2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tamammm canıımmmm anladım ben seni bebeiiimmm bu arada ikimiz de ev konusunda bayaa ilerledik sanırım ama sadece facee koyma bitanem resimleri burda albüme de at ev resimlerini ben herşey yerleşsin evimin resimlerini çekip albüme koyucam baya bi eşyalar geldi bugün tüller takılıcak çarşamba yatak odam gelicek haftaya da yemek odası gelicek ramazanda heryeri yerleştiricez o zaman çekicem kuzularımmmm

canım yatak odan hayırlı olsun mutlulukla huzurla hep ilk gün ki heyecanla kullanın inşallah

kızlar bna biraz müsade... acıcık işim var. onları bi yapayım gelcem yine... mujuk şimdilik...

undomiel yatak odan çok şıkmış. uygun da almışsınız. Güle güle kullan. Herkes evini yerleştirmeye başlamış. Benimki de sanırım önümüzdeki haftadan itibaren yerleşmeye başlayacak.

selam şekerler nihayet gelebildim. davetiye işini görüştüm matbaacıyla. telefona kaydetmiştim katalogta bulamadılar. internetten de gösterdim onlara ama basım için küçük olur dediler. başka bişiyle birleştirip beni arayacaklar. bakalım artık [

öpüyorum senı canımmm delicioussssss [/QUOTE]
zemuszemus :))
selam canım 2 hafta sonra da ben aynı skıntıyı yaşayacağım. ama sadece kayınvalidem ve ben varız. daha ilk biz taşınacağız elektrik işlemleri bu hafta bitti evin. h.sonu baktık 2 kişi temizleyecek gibi değil. temizlik firmasıyla görüşsek nasıl olur diyoruz ama fiyat da kabarık olur mu acaba? 4 günde 2 kişi anca bitiriiz artık. lmaz:.

enimsecim bence yengenle açık açık konuş sen de bu sıkıntıdan kurtul ferahla. yoksa daha çok üzüleceksin. yengenin eşi senin de abin aynı acıyı sen de yaşıyorsun. çıkar bir yol bulursunuz inşallah canım

[/QUOTE]

kırmızıdan nickine bakmadan sen olduğunu anladım heaven cım :))

canım! sizi seven, nikahına gerçekten gelmek isteyen sabah 8 de de olsa gelir. kimseni ne dedğini umursama bence. öptüm seni

hayırlı olsunn zemuszemus

undocumm hoş geldin. hayırlı olsun yatak odan fiyatı da çok uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…