2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

buarada nısanlım bızım evın fotolarını göndermedı hala

enimse canım sizin evde tutulmuş hayırlı olsun az önce okudum canım düğün olayına halen karar veremediniz galiba tatlım bencede yengenle konuş onunda onayını al yengeninde olumsuz birşey söyleyeceğini zannetmiyorum canım hakkınızda hayırlısı inşallah

Son düzenleme:

hayırlısı olur ıns cnm saol

iyiyim tatlım cumartesi evimizi düzdük çeyizim gitti herşey yerli yerinde artık biraz eksiklerimiz kaldı o kadar sen nasılsın canım

hayırlı olsun canım eksiklerinizide yavaş yavaş halledersiniz bende iyiyim çok şükür yoğun bir hafta sonu geçirdim kaynımın düğünü vardı nişanlımın memleketindeydim bu arada evimizide tuttuk inşallah bir kaç gün sonra bende bu telaşları yaşarım

undomiel canım listeyi yenilemişsin ben nikah tarihinide aldım onuda bi zahmet yazıver gülüm be 24 AĞUSTOS

canım eviniz hayırlı uğurlu olsun rabbim herşeyi içimize sindirsin hepimiz çok mutlu oluruz inşallah

yaaaa kızlar cumartesi denediğim gelinlik modeli buna benziyor... Göğüs kısmındaki drape yerine taşlı olmasını istedim ama tam karar veremedim... Sizce nasıl???

bu da arkası hoş benim giydiğim düğmeli değildi...

bi tarafı katlıyken diğer tarafı düz o biraz kafamı bulandırdı... bunun göğüs kısmındaki çiçekli alan benim giydiğimdekinde düz drape şeklindeydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…