aslında ilk bu modeli giydim ve bundan sonra 4 tane daha denedim ama bunu çok beğendim...
Her tarafı kabarık bi model mi olsa diyorum kafam karıştı çok mu sade olur böyle...
hanne nasılsın
Bence de gayet hoş canım.Eklediğin gelnilik gayet hoş. Bence oyle o kadar da sade bir model deil. eğer sade olduğunu düşünyorsan çiçeklerinin olduğu yerleri işleterek ışıltı katabiliriniz. Sen bu gelniliği diktiriyor muydun yoksa hazır mı alacaksın? Eğer diktiyorsan zamanla istedigin değişiklikleri yapabilirsiniz.
ben geldımmmmmm
İyiyim canım sağ olasın, sen nasılsın?
Bence de gayet hoş canım.
Kızlar alınan yeni eşyalar hayırlı olsun. undo yatak odan çok hoş ve inanılmaz ucuza almışsınız.Evler tutulmuş hayırlı olsun kızlar.
Biraz sonra geliyorum ben de ekleyebilirsem tuttuğumuz evin fotolarını göstereceğim sizllere. Öpüldünüz şimdilik.
ben geldımmmmmm
hoş geldin enimse birazdan 1000 leri devireceğiz
Hoşgeldin =)
nasılsın şekerr
Eklediğin gelnilik gayet hoş. Bence oyle o kadar da sade bir model deil. eğer sade olduğunu düşünyorsan çiçeklerinin olduğu yerleri işleterek ışıltı katabiliriniz. Sen bu gelniliği diktiriyor muydun yoksa hazır mı alacaksın? Eğer diktiyorsan zamanla istedigin değişiklikleri yapabilirsiniz.
iyiym tatlım sen nasılsın? Ofisteyim işleri bitirdim erken çıkmayı gözüm yemedi burası çok sıcak ofiste klima olduğundan hiç değilse 5 e kadar rahat rahat oturayım dedim.
yaaaa kızlar cumartesi denediğim gelinlik modeli buna benziyor... Göğüs kısmındaki drape yerine taşlı olmasını istedim ama tam karar veremedim... Sizce nasıl???
bu da arkası hoş benim giydiğim düğmeli değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?