kızlar size bir sorum olucak daha doğrusu bir konuda yardımınızı rica ediyorum.
bir nevresim takımı beğeneceğim ama karar veremedim bir türlü dayım hediye olarak yollıcak bunu bana seç beğen dedi ama karar veremedim bi baksanıza hangisi daha güzel..
Hobby Home Collection bu siteden ürünlerimiz kısmından ranforce kısmından size
* line (renk1)
* nazenin (renk1)
* stella (renk3) mü güzel???
bir nevresim takımı beğeneceğim ama karar veremedim bir türlü dayım hediye olarak yollıcak bunu bana seç beğen dedi ama karar veremedim bi baksanıza hangisi daha güzel..
* line (renk1)
* nazenin (renk1)
* line (renk1)
* nazenin (renk1)
Anladım canım tabi öyle de güzel durabilir önemli olan üstündeki duruşuLuxxor sağol tatlım drapeli de güzelde denediğim diğer modellerin göğüs kısmı süslü olanlar daha bi hoşuma gitti ondan orayı öle tercih etcem...
Bence LINE(renk1) ama stella da güzel. Diğer nevresim takımların hangi renk? Hangi tonlarda yoksa onu seç derim ben.
* line (renk1)
* nazenin (renk1)
kaydirigubbakcemile5
allah sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin canım
fe.oz hayırlı olsun evin allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin
amin canım benim sağol hepimiz mutlu mesut otururuz yuvalarımızda :1hug:inşallah
ayyy yoruldum ya kaç saattir harıl harıl faturaların içindeyim.. kızlar bu arada ben mobilyalarımın hepsini aldım dedim ya..
aldıklarım tam olarak
yatak odası
salon takımı
oturma odası için tek bir kanepe
bir de yemek odası takımı (masa 6 sandalye ve bir konsol aldık.. bunda da ufak bir oynama yaptırdık üzerine LCD koyacağız boyunu biraz kısalttık enini uzattık )
İzmirde hala mobilya almamış kızlar varsa karabağlarda mutlaka seval mobilyaya baksınlar derim
aminnnnnnnn canım benim aminn bu dilekler hepimiz için olsun hepimiz inşallah çok mutlu oluruz Rabbimiz bugünlerimizi aratmasın amin :1hug:
evet gece bende olmuyorum sakın ha sakın bizsiz yapmayın 1000 i opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?