2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

nazenin diyorum tatlım...

Luxxor sağol tatlım drapeli de güzelde denediğim diğer modellerin göğüs kısmı süslü olanlar daha bi hoşuma gitti ondan orayı öle tercih etcem...

line renk 1

Bence LINE(renk1) ama stella da güzel. Diğer nevresim takımların hangi renk? Hangi tonlarda yoksa onu seç derim ben.

Luxxor sağol tatlım drapeli de güzelde denediğim diğer modellerin göğüs kısmı süslü olanlar daha bi hoşuma gitti ondan orayı öle tercih etcem...
Anladım canım tabi öyle de güzel durabilir önemli olan üstündeki duruşu

Bence LINE(renk1) ama stella da güzel. Diğer nevresim takımların hangi renk? Hangi tonlarda yoksa onu seç derim ben.

Ben göremedim ya anasayfadan fotoğraf olarak koyabilir misin canım?

ayy kızlar sağolun ama şimdi dayım ile konuştum stella varmış 3 numaralı rengi... ama ben onu da beğenmiştim ki :) dayıcım sağolsun yaaaa....

dayım istanbulda sultanhamam da çalışıyor bi firmanın muhasebesinde de bu firma yan komşularıymış... ay çok sevindim. bu işler için hiç gezinmedim ya

nazenin güzel canım

kızlar ben birazdan çıkacağım sakın gece 1000 lere varmayın ben yokum bende olmak istiyom kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

ayyy yoruldum ya kaç saattir harıl harıl faturaların içindeyim.. kızlar bu arada ben mobilyalarımın hepsini aldım dedim ya..
aldıklarım tam olarak
yatak odası
salon takımı
oturma odası için tek bir kanepe
bir de yemek odası takımı (masa 6 sandalye ve bir konsol aldık.. bunda da ufak bir oynama yaptırdık üzerine LCD koyacağız boyunu biraz kısalttık enini uzattık )
İzmirde hala mobilya almamış kızlar varsa karabağlarda mutlaka seval mobilyaya baksınlar derim

Kızlarrrr, gelin size evimizi gezdireyim.
Burası giriş

ve koridor

Burası mutfak

Burası salon

Mutfaktan salona geçişi sağlayan sürgülü kapı

Banyomuz birazcık küçük malesef

Tuvaletin lavabosu

Yatak odası

Başka bir oda

Yine bir oda

Son düzenleme:
amin canım benim sağol hepimiz mutlu mesut otururuz yuvalarımızda :1hug:inşallah

Aminnnnn, inşallah.

Alla güle güle kullanmayı nasip etsin canım.
aminnnnnnnn canım benim aminn bu dilekler hepimiz için olsun hepimiz inşallah çok mutlu oluruz Rabbimiz bugünlerimizi aratmasın amin :1hug:

Aminnnn:Saruboceq:

evet gece bende olmuyorum sakın ha sakın bizsiz yapmayın 1000 i opuyorumnanaktan

Ben de olmayabilirim belki yaaa:gitme:

hannecim evine bayıldım heleki mutfak çok şıkk mutlu mesut oturun eşinle ? kendi evinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…