2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimseciğim sağ olasın canım, düzelttim şimdi:).
mavi_peri_86 canım kendi evimiz değil. 2-3 sene burda otururuz Allah kısmet ederse, sonra kendi evimizi almak istiyoruz. Ama kendi evim gibi benimsedim valla evi

Hanne çok güzel bir evin var. Sağlıkla huzurla oturun. Banyon küçükmüş ama maşallah mutfağın çok ferah.

hayırlı olsun canım güle güle kullan şeker

ben de stellayı beğenmiştim canım. güle güle kullan

enimseciğim sağ olasın canım, düzelttim şimdi:).
mavi_peri_86 canım kendi evimiz değil. 2-3 sene burda otururuz Allah kısmet ederse, sonra kendi evimizi almak istiyoruz. Ama kendi evim gibi benimsedim valla evi

inşallah kendine ait çok daha güzel bir evin olur.Aylık kirası ne kadar?

elcintih canımmmm, sağ olasın. Amin inşallah hepimiz mutlu mesut, güle güle otururuz kızlar. Öpüldünüz hepiniz, iyi dilekleriniz için. Ben de bayıldım mutfağa büyük büyük,anca alır eşyalarımı.

hannecim evin çok güelmiş canım... allah ağzınızın tadı ile ömür boyu mutlu yaşamanızı naip etsin canım..

ben çıkıyorum şekerler. perdeciye gideyim de oturma odasının tül rengini tekrar seçeyim.
öpüyorum sizi. kaydirigubbakcemile

enimsecim merak etme daha 40 sayfa var.. bu saatten sonra olmaz diye tahmin ediyorum.. uff biz de bu akşam iş çıkışı eve gidip kilit değiştiricez. klozet kapağı alıcaz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…