2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hanne çok güzel bir evin var. Sağlıkla huzurla oturun. Banyon küçükmüş ama maşallah mutfağın çok ferah.
Teşekkür ederim canımmm, aminnnnn inşallah. Belki de ben abartıyorum bilmiyorum ki tatlım bizim evde banyo büyük olunca alışıyor insan.

hanne54 canım evin çok güzel mutfağına bayıldım çok kullanışlı mutlu mesut oturun inşallah :1hug:
Teşekkürler canım,aminnnnn inşallah. Hepimiz mutlu mesut olalım inşallh.

inşallah kendine ait çok daha güzel bir evin olur.Aylık kirası ne kadar?
Aminnnnn canım ya, Allah herkese nasip etsin. Biz bu evi 300'e tuttuk canım. Arada tanıdıklar olunca sağ olsunlar bayağı iyi tuttuk. Ev sahibi de tanıdıktı falan derken...Sıfır ev daha.
hanne canım çok güzel ferah... Hayırlı olsun tatlım... Rabiim güle güle kullanmayı yaşamayı nasip etsin....

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Aminnn, inşallah hayırlı olur bizim için. Aminnnn canım, Allah razı olsun.
hannecim evin çok güelmiş canım... allah ağzınızın tadı ile ömür boyu mutlu yaşamanızı naip etsin canım..
TTeşekkür ederim undomielciğim benim.Aminnn, inşallah ağzımızın tadı bozulmaz hiç. Hepimizin tabiki.

hanne cim çok güzel evin ferah. güle güle oturun. ben de en çok mutfağımı sevdim.
Beğenmene sevindim canımcım. Amin canım güle güle otururuz inşallah.

kızlar bugun cok konusmayalım yarın sabah yapırız 1000 i :
Ben 40 sayfayı doldurmak için 1den başlayıp artık ne kadar sayabiliyorsam sayacağımkaydirigubbakcemile3

bende evimle ilgili bişeyler yapmak istiyorummm :)
Az kaldı canım, biraz daha sabır.
hanne canım çok güzel ferah... Hayırlı olsun tatlım... Rabiim güle güle kullanmayı yaşamayı nasip etsin....
Beğenmene sevindim canımcım.Aminnnn, inşallah.

ben kaçar mesaim bitti evden devam ederim sizlere öpüldünüz şekerler

Görüşürüz şeker, öpüldün sen de.

Yuppiiii, kısa günün karı bir sürü dua aldım:lepi:. Sizleri seviyorummmmm, Allahın da izniyle sırtım yere gelmez benim:Saruboceq:.
Bu arada az önce elektrikler gitti, malum kablosuz olunca net... Kusura bakmayın kızlar cevap vermem uzun sürdü.bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
herkes susmus sayfa doldurmamak için sanırım hannecimm sen burdasın sanırım nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…