Teşekkür ederim canımmm, aminnnnn inşallah. Belki de ben abartıyorum bilmiyorum ki tatlım bizim evde banyo büyük olunca alışıyor insan.Hanne çok güzel bir evin var. Sağlıkla huzurla oturun. Banyon küçükmüş ama maşallah mutfağın çok ferah.
Teşekkürler canım,aminnnnn inşallah. Hepimiz mutlu mesut olalım inşallh.hanne54 canım evin çok güzel mutfağına bayıldım çok kullanışlı mutlu mesut oturun inşallah:1hug:
Aminnnnn canım ya, Allah herkese nasip etsin. Biz bu evi 300'e tuttuk canım. Arada tanıdıklar olunca sağ olsunlar bayağı iyi tuttuk. Ev sahibi de tanıdıktı falan derken...Sıfır ev daha.inşallah kendine ait çok daha güzel bir evin olur.Aylık kirası ne kadar?
hanne canım çok güzel ferah... Hayırlı olsun tatlım... Rabiim güle güle kullanmayı yaşamayı nasip etsin....
TTeşekkür ederim undomielciğim benim.Aminnn, inşallah ağzımızın tadı bozulmaz hiç. Hepimizin tabiki.hannecim evin çok güelmiş canım... allah ağzınızın tadı ile ömür boyu mutlu yaşamanızı naip etsin canım..
Beğenmene sevindim canımcım. Amin canım güle güle otururuz inşallah.hanne cim çok güzel evin ferah. güle güle oturun. ben de en çok mutfağımı sevdim.
Ben 40 sayfayı doldurmak için 1den başlayıp artık ne kadar sayabiliyorsam sayacağımkaydirigubbakcemile3kızlar bugun cok konusmayalım yarın sabah yapırız 1000 i:
Az kaldı canım, biraz daha sabır.bende evimle ilgili bişeyler yapmak istiyorummm :)
Beğenmene sevindim canımcım.Aminnnn, inşallah.hanne canım çok güzel ferah... Hayırlı olsun tatlım... Rabiim güle güle kullanmayı yaşamayı nasip etsin....
ben kaçar mesaim bitti evden devam ederim sizlere öpüldünüz şekerler
herkes susmus sayfa doldurmamak için sanırımhannecimm sen burdasın sanırım nasılsınnn
Az kalmıstır canım sık dişini.bende iyiyim tatlımmmmm maelsef işteyim yaz yazık bizeeeeee
enimsecim senle başbaşa kaldık canımmm
Az kalmıstır canım sık dişini.
Basbasa bırakmadım sizi.ha ha ha.
ben cok begendim canım.olumunekankayizsmileUndo benim gelinlik modeli hakkında bişi demedin sen...
zemuszemusyeterkı sen gel kusum yaa ama cok özlemısım undoyu şimdide zuzu hanım yok msj attım cvp bılem vermedı yahuuu
ay sağ ol canımcım ya,amin insallah tatlımolumunekankayizsmilehannecimm evinee bayıldımm özellikle mutfağınaa allah ağız tatıyla oturmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
Canım Miss'im benim,begenmene çok sevimdimm.Amin tatlım insallah hepimiz mutlulukla otururuz.olumunekankayizsmilehannem ev super cnm valla,mutlulukla oturun insallah...Bayildim bayildim......alkisalkisalkis
Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar size... opuyorumnanaktan
Canım Miss'im benim,begenmene çok sevimdimm.Amin tatlım insallah hepimiz mutlulukla otururuz.olumunekankayizsmile
coook guzelmis cnm benim,yeni esyalarla daha bi gusel olur kesinlikle...
hannecımm mutlulukla oturun ıns .Çok güzeell 2 kişiye yeter de artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?