2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bende cıkıorum herkeslere ii aksamlarrrr cok dedıkodu yapmayın aksam heee yarın dolduralımm 1000i öpüyorum hepiniziii

İnşallah canımcım ya bakalım ne çıkacak ortaya,inşallah çok güzel olur.darısı başına tatlım,gönlüne göre bir ev bulursun inş.olumunekankayizsmile
amin cnm benim, isim cook zor daha tayin belli olmadi...Sonrasinda umarim yetistirebilirim hazirliklari..

hanne cmmmmmmmm evin çok güzel Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin
undocum senin de mobilyaların hayırlı olsun canımmmmm

enimse m yaaaaa aslında düzce de bulamazsan ben sana ankaradan yollayayım magic form marka çamaşır.sen bedenini sölersin bana olaldı geri yollarsın değiştiririim

bu arada korka korka 1000 yaptınız diye geldim ama yapmamşınız pek sevindim

evin güzelmiş cnmm benim eve benzioo. ya kızlar bişi dicem.. havalar çok sıcak ve bu düğün hazırlıkları falan filan çok bunaldım ben de tatile gitmek istiomm

Hannem ev süper ötesi bayıldım tek kelimeyle çok şık bi dekorasyonla o ev olur saray canım çok çok güzel mutlu günlerde huzurla oturun inş canım benim

amin cnm benim, isim cook zor daha tayin belli olmadi...Sonrasinda umarim yetistirebilirim hazirliklari..
Sıkma canını tatlım ya, halledersiniz. Daha bir sürü zaman var. Sen şimdiden dolaşıyorsun,kafanda vardır bir şeyler hem zaten 4 gün kaldı 6 Ağustosa canımcım.

Teşekkür ederimmm canımmmm,beğenmene sevindim. Aminnn canım, hepimiz mutlu mesut oturalım inşallah.

evin güzelmiş cnmm benim eve benzioo. ya kızlar bişi dicem.. havalar çok sıcak ve bu düğün hazırlıkları falan filan çok bunaldım ben de tatile gitmek istiomm

Teşekkürler canım. Ben de istiyorum tatile gitmeeek.

slm kıslar kimsecik yok yaww

evet yaa yine bomboş burası yaa. 1000 yapacaktık:roflol:
Hannem ev süper ötesi bayıldım tek kelimeyle çok şık bi dekorasyonla o ev olur saray canım çok çok güzel mutlu günlerde huzurla oturun inş canım benim

Canımmmm, ne güzel yaaaa beni çok mutlu etti yorumlarınız. Sağ olun var olun efendimzemuszemus. Allah razı olsun tatlım ya, inşallah yaaa. Bakalım seçtiğim eşyaları beğenecek misiniz? En son halini de koyacağım Allah nasip ederse. Darısı başına artık güzelim.

iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz hannecim evinin resimlerini eklemişsin çok güzel evin Rabbim ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım

iyi akşamlar kızlar ben geldim çok sıcak burası durulmuyor evde. Elcincim ayakkabını eklemişsin. Güzel görünüyor güle güle giy. Eminim gelinliğinin altında daha hoş olacaktır.

iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz hannecim evinin resimlerini eklemişsin çok güzel evin Rabbim ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım

İyi akşamlar canım. Sağ ol tatlım ya, amin inşallah. Hepimiz ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturalım inşallah. Aminnnnn.opuyorumnanaktan
Canım benim güle güle giy. Çok hoşlar, sana uğur getirsin bu ayakkabılarla attığın her adım.

iyi akşamlar kızlar ben geldim çok sıcak burası durulmuyor evde. Elcincim ayakkabını eklemişsin. Güzel görünüyor güle güle giy. Eminim gelinliğinin altında daha hoş olacaktır.
İyi akşamlar canımmm, hoş geldin. Aynen ya burası da öyle.:bbo:

elcintih ayakkabıların çok güzel hayırlı olsun
saolun şekerler o sizin güzelliginiz daha iyisi sizlerin olsun

günaydınlarrrr

tatlım saol ama denemeden olmaz malesef ama yınede saol cnmm bi gelınlıkcıye gıdıyımm olmazsa bende istanbula gıderım
günaydınnnnn sabah şekerleri kayıp yinee
günaydın tatlımm gec kalmısım bugun
günaydın şekerler :)) nasılsınız bakalım ?

günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

elcintih ayakkabıların çok şık. güle güle giy. ben de bu akşam gideceğim araştırmaya uygun bişi bulursam almma lazım. perşembeye provam var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…