amin cnm benim, isim cook zor daha tayin belli olmadi...Sonrasinda umarim yetistirebilirim hazirliklari..İnşallah canımcım ya bakalım ne çıkacak ortaya,inşallah çok güzel olur.darısı başına tatlım,gönlüne göre bir ev bulursun inş.olumunekankayizsmile
Sıkma canını tatlım ya, halledersiniz. Daha bir sürü zaman var. Sen şimdiden dolaşıyorsun,kafanda vardır bir şeyler hem zaten 4 gün kaldı 6 Ağustosa canımcım.amin cnm benim, isim cook zor daha tayin belli olmadi...Sonrasinda umarim yetistirebilirim hazirliklari..
hanne cmmmmmmmm evin çok güzel Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin
undocum senin de mobilyaların hayırlı olsun canımmmmm
enimse m yaaaaa aslında düzce de bulamazsan ben sana ankaradan yollayayım magic form marka çamaşır.sen bedenini sölersin bana olaldı geri yollarsın değiştiririim
bu arada korka korka 1000 yaptınız diye geldim ama yapmamşınız pek sevindim
evin güzelmiş cnmm benim eve benzioo. ya kızlar bişi dicem.. havalar çok sıcak ve bu düğün hazırlıkları falan filan çok bunaldım ben de tatile gitmek istiomm
slm kıslar kimsecik yok yaww
Hannem ev süper ötesi bayıldım tek kelimeyle çok şık bi dekorasyonla o ev olur saray canım çok çok güzel mutlu günlerde huzurla oturun inş canım benim
iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz hannecim evinin resimlerini eklemişsin çok güzel evin Rabbim ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım
Canım benim güle güle giy. Çok hoşlar, sana uğur getirsin bu ayakkabılarla attığın her adım.
İyi akşamlar canımmm, hoş geldin. Aynen ya burası da öyle.:bbo:iyi akşamlar kızlar ben geldim çok sıcak burası durulmuyor evde. Elcincim ayakkabını eklemişsin. Güzel görünüyor güle güle giy. Eminim gelinliğinin altında daha hoş olacaktır.
iyi akşamlar kızlar ben geldim çok sıcak burası durulmuyor evde. Elcincim ayakkabını eklemişsin. Güzel görünüyor güle güle giy. Eminim gelinliğinin altında daha hoş olacaktır.
İyi akşamlar canım. Sağ ol tatlım ya, amin inşallah. Hepimiz ağız tadıyla sağlıkla huzurla oturalım inşallah. Aminnnnn.opuyorumnanaktan
Canım benim güle güle giy. Çok hoşlar, sana uğur getirsin bu ayakkabılarla attığın her adım.
İyi akşamlar canımmm, hoş geldin. Aynen ya burası da öyle.:bbo:
saolun şekerler o sizin güzelliginiz daha iyisi sizlerin olsunelcintih ayakkabıların çok güzel hayırlı olsun
tatlım saol ama denemeden olmaz malesef ama yınede saol cnmm bi gelınlıkcıye gıdıyımm olmazsa bende istanbula gıderımhanne cmmmmmmmm evin çok güzel Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin
undocum senin de mobilyaların hayırlı olsun canımmmmm
enimse m yaaaaa aslında düzce de bulamazsan ben sana ankaradan yollayayım magic form marka çamaşır.sen bedenini sölersin bana olaldı geri yollarsın değiştiririim
bu arada korka korka 1000 yaptınız diye geldim ama yapmamşınız pek sevindim
günaydın tatlımm gec kalmısım bugungünaydınnnnn sabah şekerleri kayıp yinee
günaydın şekerler :)) nasılsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?