günaydın tatlım hoşgeldınnnGünaydın kızlarrrr, ben de bugün alacağım ayakkabımı inşallah.
günaydın kızlarrrrhihoyyythihoyyyt
elcintih ayakkabıların çok şık. güle güle giy. ben de bu akşam gideceğim araştırmaya uygun bişi bulursam almma lazım. perşembeye provam var :))
delicious sende benı görmuonnnnn
görmez miyim enimsecim. acil bir yazı yazmam gerekti o da sana denk geldi. opuyorumnanaktan
aldın mı cicilerini. bak senden özendim ben de dün bir kaç tane cici aldım kendime şeker
günaydın tatlım hoşgeldınnn
günaydın tatlımmmmmm
Günaydın kızlarrrr, ben de bugün alacağım ayakkabımı inşallah.
saol şeker inş. sende gönlüne göre bulurusun tatlım ya bizim çok anlık oldu bunu almak hemde çok uygun aldık birtane alacaktık wazgeçtik bunu fiyatt baya iyi yani
size de günaydın şeker kızlar yerimseniben
elcintih cim ben de çok abart bi fiyatta almak istemiyorum. inşallah uygun fiyata bulabilirim kaydirigubbakcemile5
yok kusum yaa dun cok yorgundum uykusuzdumm bugun gidicem inşşşşş cnm zaten ben cicilerimi almaya ötekı hafta gidecem cnm dun fotorafcı ve kuaförden randevu için cıkıcaktımm
inş. kıslar bulursunuz ya gönlünüze göre
kızlar albüme saçımın kendi rengiyle olan fotomu da ekliyorum düğünde kendi rengime mi döneyim nişandaki gibi mi kalsın karar veremiyorum bakar mısınız
kızlar albüme saçımın kendi rengiyle olan fotomu da ekliyorum düğünde kendi rengime mi döneyim nişandaki gibi mi kalsın karar veremiyorum bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?