2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

elcintih ayakkabıların çok şık. güle güle giy. ben de bu akşam gideceğim araştırmaya uygun bişi bulursam almma lazım. perşembeye provam var :))

saol şeker inş. sende gönlüne göre bulurusun tatlım ya bizim çok anlık oldu bunu almak hemde çok uygun aldık birtane alacaktık wazgeçtik bunu fiyatt baya iyi yani

görmez miyim enimsecim. acil bir yazı yazmam gerekti o da sana denk geldi. opuyorumnanaktan

aldın mı cicilerini. bak senden özendim ben de dün bir kaç tane cici aldım kendime şeker

yok kusum yaa dun cok yorgundum uykusuzdumm bugun gidicem inşşşşş cnm zaten ben cicilerimi almaya ötekı hafta gidecem cnm dun fotorafcı ve kuaförden randevu için cıkıcaktımm

Günaydın kızlarrrr, ben de bugün alacağım ayakkabımı inşallah.

günaydın kızlarrrrhihoyyythihoyyyt

saol şeker inş. sende gönlüne göre bulurusun tatlım ya bizim çok anlık oldu bunu almak hemde çok uygun aldık birtane alacaktık wazgeçtik bunu fiyatt baya iyi yani

size de günaydın şeker kızlar yerimseniben
elcintih cim ben de çok abart bi fiyatta almak istemiyorum. inşallah uygun fiyata bulabilirim kaydirigubbakcemile5

yok kusum yaa dun cok yorgundum uykusuzdumm bugun gidicem inşşşşş cnm zaten ben cicilerimi almaya ötekı hafta gidecem cnm dun fotorafcı ve kuaförden randevu için cıkıcaktımm

hmm anladım canım. dün biizm perde ölçüleri de alındı. oturma odamın rengini değiştirdim şekerler. dediğiniz gibi turuncu yeşilli çok karşık olacaktı krem tonlarında güzel bir modelde karar kıldım.

kızlar albüme saçımın kendi rengiyle olan fotomu da ekliyorum düğünde kendi rengime mi döneyim nişandaki gibi mi kalsın karar veremiyorum bakar mısınız

günaydınn milleeettt kıslar düne vimin perdeleri takıldı çiçek gibi oldu ev yaa bir anda ev eve benzedi perde takılınca yarın yatak odam gelicek inş gelinlik için haftaya cumartesi randevum vaarr ayakkabılarımı almam lasım o zmana kadar kıslar hannecim evin çok güzel çok ferah tatlım büyük de bayaa güle güle otur sevdiceinle inş hayatım kıslar bu arada kırmızı merakımı bilmeyen kalmadı sanırım :) şimdi sizlere avize ekleyeceim bana seömemde yardımcı olurmusunuz kırmızı olanı beendim ama aydınlatmaz die düşünüorum bakalım hangisini beeneceksiniz işte resimleri

Bu da yatak odası abajuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…