2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kıs sen kaç yaşındasın bak ne dicem ben hep orjinallikten yanayım bence kendi saçına dön derim

canım 89 luyum ben 21 yaşındayım. bende kendi rengini istiyorum nişanlım da kendi rengin olsun saç renklerimiz aynı olsun fotolarda diyor ama büyükler nişandaki haliyle kalsın istiyor bilmiyorum kararsız kaldım

Günaydın gelinciklerim

Dilşad kocan ne diyorsa o olsun kaydirigubbakcemile3 cidden doğal halinde süper

Hannem evine tekrar tekrar baktım canım ya ay cidden ne kadar güzel inş benimkide öyle olur acayip süper evin var ne güzel bulmuşsunuz dün bizde ev mevzusunu konuştuk evlenince dedesinin evinde yaşayacağız evimizi alana kadar tabii eğer diğer 2 kardeşi onay verirse :) yayla gibi evmiş o ev de

kızlar günaydın
hemen konuya giriyorum bana fikir verin.
daha önce az bahsetmiştim.bizim bu nişanlım tarafında kınayı erkek tarafı yaparmış nese.ben en baştan beri kız evi erkek evi olsun diyorum ayrı ayrı olsun diye.nasısa yemekli düğün olacak diye.nnişanlım da hiç istemiodu kına olmasını.
ama annesi demiş ki ben evde onca insanı ağarlayamam bi yer tutulsun.
ama gecen bize geldiklerinde ablası konuyu açtığında annem kınaya gerek yok dedi. 10 15 ark ını eve çağırcak öle olcak sizde 3 5 kişi kına yakmaya gelirsnizi ddi.annem knu kapandı sandı ammaaaaa kapanmadı.bunlar yer tutacak.anneme dedim ki bugün anne bi ara da dedim biz gelmeyiz de dedim.o da ben aramam ben o gün onlara söledim.zaten hiçbişi sormadan yappıolar ne biçim adetmiş bu kınayı erkek mi yaparmış.biz gitmeyiz.kendi kendilerine yapsınlar fln dedi.

napacam hatunlr ben yaaa.şimdi benim tutulan salona gitmem gerekmicek m?e annemler biz gelmeyiz diyolar.offfffffffffffffffffff delircem

Son düzenleme:

tşk ettim tatlım a.s

canlarım evin resimleri yerleşince eklicem ben salon için düşünüorum hayatım hani hatırlarsanız bir köşe koltuk eklemiştim onun yastıkları kırmızı olucak ama salon mobilyaları bambu ve beyaz ağırılıklı masam tv ünitem hep beyaz o yüzden ona göre karar verin kıslar ben de kırmızıda içim kaldı ama kuşum o kırmızı olduu için aydınlatmaz fazla 1.sini daha bi beendim kıslar ben de

kızlar albüme saçımın kendi rengiyle olan fotomu da ekliyorum düğünde kendi rengime mi döneyim nişandaki gibi mi kalsın karar veremiyorum bakar mısınız

Ya bence ikisi de farklı bir hava katmış sana canım karar veremedim.

tatlım valla ne yalan sölim taşş gibi hatunsun ikiside güzel olmus bencee

Aynen aynen ikisi de güzel.

Günaydın tatlım, hoş geldin. Hayırlı olsun canım perdeler, dört gözle bekliyorum görmeyi. Teşekkür ederim canımcım ya, inşallah hepimiz güle güle otururuz. Ben birinciyi çok beğendim, bir de kırmızılı siyahlıyı canım. Abajur da çok hoş.

herkese günaydınnn
heaven ben 1. ve 4. beğendimm ama evine hangisi tam uyar bilemedim birde nereye kullanıcaksın bunları

Günaydın canımmm.
canım benim çok tatlıısn maşallah. koyu renk de güzel çok doğalsın. açık renk de farklı bir hava katmış. biraz daha genç kız havasına girmişsin

Bence deeee.

Günaydın canımcım. Teşekkür ederim jeancığım yaaaa.Allah senin de gönlüne göre versin.olumunekankayizsmile

Adaşım günaydın, hemen konuya gireyim ben de. Siz gitmeden kına mı olur canım ya, düğün üstü yapmayın byle oturun bir karara varın canımlmaz:

Bence de biiirrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…