- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
hiç de büyük durmuyorsun canım. 21 yaşında da evlenmek için çok cesaretlisin şekerben bu seneye kadar hala düşünüyordum
canım biz 7 yıldır birlikteyiz daha fazla uzaması da doğru olmayacaktı birbirimizi yemeye başlamıştık ki nişanlandık da rahatladık :roflol:
kızlar günaydın
hemen konuya giriyorum bana fikir verin.
daha önce az bahsetmiştim.bizim bu nişanlım tarafında kınayı erkek tarafı yaparmış nese.ben en baştan beri kız evi erkek evi olsun diyorum ayrı ayrı olsun diye.nasısa yemekli düğün olacak diye.nnişanlım da hiç istemiodu kına olmasını.
ama annesi demiş ki ben evde onca insanı ağarlayamam bi yer tutulsun.
ama gecen bize geldiklerinde ablası konuyu açtığında annem kınaya gerek yok dedi.özlem 10 15 ark ını eve çağırcak öle olcak sizde 3 5 kişi kına yakmaya gelirsnizi ddi.annem knu kapandı sandı ammaaaaa kapanmadı.bunlar yer tutacak.anneme dedim ki bugün anne bi ara da dedim biz gelmeyiz de dedim.o da ben aramam ben o gün onlara söledim.zaten hiçbişi sormadan yappıolar ne biçim adetmiş bu kınayı erkek mi yaparmış.biz gitmeyiz.kendi kendilerine yapsınlar fln dedi.
napacam hatunlr ben yaaa.şimdi benim tutulan salona gitmem gerekmicek m?e annemler biz gelmeyiz diyolar.offfffffffffffffffffff delircem
canım biz 7 yıldır birlikteyiz daha fazla uzaması da doğru olmayacaktı birbirimizi yemeye başlamıştık ki nişanlandık da rahatladık :roflol:
kaydirigubbakcemile3 bende dün diyorum hadi nişanlanalım pasta keselim herkes alkışlasın ay çocuk gibi oluyorum bazen kaydirigubbakcemile3
kızlar limangoda indirim var sarev pamuk saten takımlar 148 tl :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 bende dün diyorum hadi nişanlanalım pasta keselim herkes alkışlasın ay çocuk gibi oluyorum bazen kaydirigubbakcemile3
ya hannem yaaaaa bu erkek tarafı sürekli böle yapıyooo hbr vermedenn karar veriyolalr benim aracılığımla iletiyorlar.ailem de ben de sinir oluyorum.bin kere dedim ki bana değil aileme sorun hala aramıyolar yaaaa annem de bozuluyor iyi insanlar aslında ama niye bu konuda böle yapıyolar bilmiyorum bi de annem dedi ablalarına yer tutmayın diye.
annesi de diyomuş ki kına yapmazsak herkes hayırlı olsuna gelir eve ben ağılayamam onları diyo.gücüm yetmez halim yok diyo.eee napalım hep onların adetine göre oldu yaaa
elcintih cm ikna olmaz ki o da.bi de ben de istemiyorum ya 1 gün arayla 2 düğün gibi off ne mantıksız.biz de kınayı kız yapar çünkü.kararı o verir.bi de şu zamana kdr düğün yerini de öle bizimkilere sormadan tarihi aldılar.onlara bozuk o konuda.tatsızlık çıkmasın diye bişi demediler ama bana çattılar :S:S:S:S
anladım canım hayırlısı olsun :lepi:
İndirimli değil hiç de çook pahalı bence canımcım.
Haydi en kısa zamanda inşallah, darısı başınaolumunekankayizsmile
ya hannem yaaaaa bu erkek tarafı sürekli böle yapıyooo hbr vermedenn karar veriyolalr benim aracılığımla iletiyorlar.ailem de ben de sinir oluyorum.bin kere dedim ki bana değil aileme sorun hala aramıyolar yaaaa annem de bozuluyor iyi insanlar aslında ama niye bu konuda böle yapıyolar bilmiyorum bi de annem dedi ablalarına yer tutmayın diye.
annesi de diyomuş ki kına yapmazsak herkes hayırlı olsuna gelir eve ben ağılayamam onları diyo.gücüm yetmez halim yok diyo.eee napalım hep onların adetine göre oldu yaaa
Kızlar günaydın
Geçmişi okuyamadım yeni geldim hemencecik bi soru sorayım dedim...
Kadın doğum doktoruna gittim üç beş soru sordu ultrasonla yumurtalıklarıma baktı iyi dedi ne kadar süre korunmayı düşünüyorsun dedi dedim en geç 1 yıl zaten çokta uzatma dedi... (Nedenini bilemedim) Biyokimya ve kan tahlili istedi ama benim adetimin bugün 2. olduğu için Yasmini yazdı adetinin ilk günü kullancan diyo ben diyom bugün 2. günüm... :)))
Tahlil sonuçlarını yaptırdığında getir bakalım dedi... Başlıyorum ama hala kafam karışık napsam acaba kızlar...
elcintih cm ikna olmaz ki o da.bi de ben de istemiyorum ya 1 gün arayla 2 düğün gibi off ne mantıksız.biz de kınayı kız yapar çünkü.kararı o verir.bi de şu zamana kdr düğün yerini de öle bizimkilere sormadan tarihi aldılar.onlara bozuk o konuda.tatsızlık çıkmasın diye bişi demediler ama bana çattılar :S:S:S:S
Günaydın kızlar,
Hannem, evin hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan
ozzy_mim, canım nişanlının ailesiyle konuşun bence, kına mekanını kız tarafı ayarlar, kuruyemiş vs.leri de erkek tarafı yapar benim bildiğim. Yani onların mekan ayarlaması ilginç olmuş, ama konuşarak çözebilirsiniz. olumunekankayizsmile
Kızlar günaydın
Kadın doğum doktoruna gittim üç beş soru sordu ultrasonla yumurtalıklarıma baktı iyi dedi ne kadar süre korunmayı düşünüyorsun dedi dedim en geç 1 yıl zaten çokta uzatma dedi... (Nedenini bilemedim) Biyokimya ve kan tahlili istedi ama benim adetimin bugün 2. olduğu için Yasmini yazdı adetinin ilk günü kullancan diyo ben diyom bugün 2. günüm... :)))
Tahlil sonuçlarını yaptırdığında getir bakalım dedi... Başlıyorum ama hala kafam karışık napsam acaba kızlar...
çok emri vaki iş yapmışlar canım. sinir olmamak elde değil ama 2 ailenin bir araya gelip konuşma durumu olmadı mı hiç?
düğüne az bir zaman kala böyle tatsızlıklar yaşanıyor ama nişanlınla siz sakin - sabırlı olup bir orta yolu bulun bence canım
günaydın soulmate cim.dediğin doru bizde de adet böle.ama bunlarda erkek tarafı yaparmış :Skonuşulacak bişi bırakmıyorlar ki.gıcık oluyorum.nişanlım da hiç ama hiç istemiyo.ama babası tutturdu.offfffffffffffffffffGünaydın kızlar,
Hannem, evin hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan
ozzy_mim, canım nişanlının ailesiyle konuşun bence, kına mekanını kız tarafı ayarlar, kuruyemiş vs.leri de erkek tarafı yapar benim bildiğim. Yani onların mekan ayarlaması ilginç olmuş, ama konuşarak çözebilirsiniz. olumunekankayizsmile
İndirimli değil hiç de çook pahalı bence canımcım.
Haydi en kısa zamanda inşallah, darısı başınaolumunekankayizsmile
Böyle yapmaları doğru değil canımcım o konuda haklısınız. Arayıp sormaları lazım. Heves mi ettiler anlamadım ki . Bir konuşun siz yine, yangına körükle gitmeyin tatlım. Ne kalmış şunun şurasında, kırmamaya çalışın birbirinizi. Anneni sakinleştirmeye çalış sen olur mu? Ama siz gitmeden de kına olmaz yani. Gitmeniz lazım, nerede yapılırsa yapılsın.
başla canım sen hemenn.eğer Allah korusun bişi çıkarsa sonuçlarda dr yönlendirir kesersin hapıKızlar günaydın
çok emri vaki iş yapmışlar canım. sinir olmamak elde değil ama 2 ailenin bir araya gelip konuşma durumu olmadı mı hiç?
düğüne az bir zaman kala böyle tatsızlıklar yaşanıyor ama nişanlınla siz sakin - sabırlı olup bir orta yolu bulun bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?