- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kızlar günaydın
hemen konuya giriyorum bana fikir verin.
daha önce az bahsetmiştim.bizim bu nişanlım tarafında kınayı erkek tarafı yaparmış nese.ben en baştan beri kız evi erkek evi olsun diyorum ayrı ayrı olsun diye.nasısa yemekli düğün olacak diye.nnişanlım da hiç istemiodu kına olmasını.
ama annesi demiş ki ben evde onca insanı ağarlayamam bi yer tutulsun.
ama gecen bize geldiklerinde ablası konuyu açtığında annem kınaya gerek yok dedi.özlem 10 15 ark ını eve çağırcak öle olcak sizde 3 5 kişi kına yakmaya gelirsnizi ddi.annem knu kapandı sandı ammaaaaa kapanmadı.bunlar yer tutacak.anneme dedim ki bugün anne bi ara da dedim biz gelmeyiz de dedim.o da ben aramam ben o gün onlara söledim.zaten hiçbişi sormadan yappıolar ne biçim adetmiş bu kınayı erkek mi yaparmış.biz gitmeyiz.kendi kendilerine yapsınlar fln dedi.
napacam hatunlr ben yaaa.şimdi benim tutulan salona gitmem gerekmicek m?e annemler biz gelmeyiz diyolar.offfffffffffffffffffff delircem
ben de çok kızdım heaven cim yaaa en az bin kere kibarca dedim ki annemle konuşun ben bilmem bu işleri dedim.tmm tmm diolar çıt yokkkkkk.çok yoruldum ztn bu abukluklardan.poffffffCanım çok haklısın kınayı kız tarafı yapar neden hep onların adedine uyucaksınız madem kayınvaliden evde misafir ağırlamak istemior o zaman kına yapmasın siz yapın kınayı hem düğüne gelcek insanlar ne die kına yapılmassa hayırtlı olsuna gelirler dioki düğüne gelince bir de hayırlı olsuna ayrıyetten mi gelicek millet ne saçma annen de sonuna kadar haklı neden hep tek tarafın isteine göre karar verilsin ki haber vermeden fikrini sormadan kafalarına göre bişi yapmaları bence de yanlış kınayı kız tarafı yapar hiç bi adette de görmedim ben erkek tarafının kına yaptıını tatlım nereli ki sizinkiler ne tuhaf adetmiş bu böle bence nişanlına iş düşüor konuşsun ailesiyle o ikna etsin bence ayrıca nie bir şey sölemek için seni aracı kullanıolarki oturup senin ailenle düzgünce konuşsunlar anlaşsınlar sen arada kalırsan çok yorulursun tatlım bence nişanlına ilet böle olmasını istemediini o konuşsun uyarsın ailesini tatlım çok kısdım şimdi bak yaa kötükedihüso alsanaalsanasmile
hep görev bana düşüyo ya perimmmmozzy_mim canım olur böyle şeyler demek onlarda adet öyleymiş ama ben bu zmana kadar hep kız kınası diye bilirim oyüzdende kızın istediği olur erkek çerez kına vb şeyleri getirir ama nasıl anlaşırsanız öylede olurr çok önemli değil senin nişamlının tarafında anlaştığın onlara da yakın biri varsa bi konuş onunlaa eğer yer tutulmadıysaa eğer tutulacaksada uygun biyer olsun yine büyük görev sana düşüyooo canım
bana da pahalı geldi ama bilmediğim için yazayım dedim canım,ağzından bal damlıyor btanesin sen hannem çok sevdim seni ya valla :1hug: seninle sohbet edince mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
Canım çok haklısın kınayı kız tarafı yapar neden hep onların adedine uyucaksınız madem kayınvaliden evde misafir ağırlamak istemior o zaman kına yapmasın siz yapın kınayı hem düğüne gelcek insanlar ne die kına yapılmassa hayırtlı olsuna gelirler dioki düğüne gelince bir de hayırlı olsuna ayrıyetten mi gelicek millet ne saçma annen de sonuna kadar haklı neden hep tek tarafın isteine göre karar verilsin ki haber vermeden fikrini sormadan kafalarına göre bişi yapmaları bence de yanlış kınayı kız tarafı yapar hiç bi adette de görmedim ben erkek tarafının kına yaptıını tatlım nereli ki sizinkiler ne tuhaf adetmiş bu böle bence nişanlına iş düşüor konuşsun ailesiyle o ikna etsin bence ayrıca nie bir şey sölemek için seni aracı kullanıolarki oturup senin ailenle düzgünce konuşsunlar anlaşsınlar sen arada kalırsan çok yorulursun tatlım bence nişanlına ilet böle olmasını istemediini o konuşsun uyarsın ailesini tatlım çok kısdım şimdi bak yaa kötükedihüso alsanaalsanasmile
Günaydın canım.
Geçen gün bende doktora gittim, bana farklı bir ilaç yazdı. Ama reglin 5. günü başlarsın dedi, ama bu ay başlama, 1 ay kala başla dedi. Ben bana yazdığı ilaç yerine yasmin kullanmayı düşünüyorum. 5. günde başlasan bi sorun olacağını sanmıyorum.
canım benm nişanlım da havuz başı bir yer tutacak kına için ama onlar orda yapacak biz tarihi bir yer tuttuk onlar orda biz başka yerde yapcaz bence sizin gitmeniz olmaz erkek tarafı kınaya gelir çünkü nerde kalacak bunun heyecanı
kızlar bu arada beyaz eşyalrımı aldımmm evimizin ilk eşyalarıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet dilsad cım o zaman şöle yapmak olabilir tatlım demi.ben evde toplıcam ark larımı zatne.onlar 1 2 araba bize kına yakmaya gelsinler.kınam yakılsın sora gitsinler işte.napim onlar da misafirlerni ağırlasınlarrrrrrr.:uhm:
kızlar bu arada beyaz eşyalrımı aldımmm evimizin ilk eşyalarıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ozzycim sıkma canını sen hayatım nişanlınla konuşun ayarlayın gelsin nişanlının ailesi size oturmaya bu konuya kesin bir karar versinler canım
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanın.
sağolun hannem heaven cim dilsad cım elcintih cim pericim fikirleriniz için
hanne m bu arada dr kan testi istiyo aslında karaciğer de fln değerlere bakmak için cnm
canım hayırlı uğurlu olsun
alalalaaaaaaa hanne cim yaaa.ultrasaon sadece yumurtalık rahime fln bakar.yani testte bişi çıkmaz ama yapılması lazımdı.çünkü Allah korusun karaciğerde fln bişi varsa kullandırtmıyorlar sanırm.aklın kalmasın tabi cnm.
enimsecim sizde durum nedir neye karar vardiniz nikah mı düğün mü tabi konuştuysan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?