2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım benm nişanlım da havuz başı bir yer tutacak kına için ama onlar orda yapacak biz tarihi bir yer tuttuk onlar orda biz başka yerde yapcaz bence sizin gitmeniz olmaz erkek tarafı kınaya gelir çünkü nerde kalacak bunun heyecanı

ben de çok kızdım heaven cim yaaa en az bin kere kibarca dedim ki annemle konuşun ben bilmem bu işleri dedim.tmm tmm diolar çıt yokkkkkk.çok yoruldum ztn bu abukluklardan.poffffff

hep görev bana düşüyo ya perimmmm var ablaları fln ama onlara da kaç kere dedim düğün salonu tutmayın çok masraf gerek yok dedim.karta yazmayalım herkese kına yok diyelim gelmezler dedim ama işteeeeeee offfffffff

bana da pahalı geldi ama bilmediğim için yazayım dedim canım,ağzından bal damlıyor btanesin sen hannem çok sevdim seni ya valla :1hug: seninle sohbet edince mutlu oluyorum opuyorumnanaktan

Kalp kalbe karşıdır canım, ben de seni ok sevdimmm. Aynı duyguların tek taraflı değil.kaydirigubbakcemile3

Bence de canım konuşulsun bu konu, kınayı orda yapacaklarsa siz gitmeden olmaz yani. Ya iptal etsinler ya da orta yolu bulun tatlım.

Kan tahlili, test falan istediler mi senden canımcım. Ya benim sadece ultrasyon görünlülerime baktı öyle verdi hapı normal mi bu?

evet dilsad cım o zaman şöle yapmak olabilir tatlım demi.ben evde toplıcam ark larımı zatne.onlar 1 2 araba bize kına yakmaya gelsinler.kınam yakılsın sora gitsinler işte.napim onlar da misafirlerni ağırlasınlarrrrrrr.:uhm:

evet canım aynen öyle sizin gitmeniz olmaz

ozzycim sıkma canını sen hayatım nişanlınla konuşun ayarlayın gelsin nişanlının ailesi size oturmaya bu konuya kesin bir karar versinler canım

sağolun hannem heaven cim dilsad cım elcintih cim pericim fikirleriniz için

Rica ederiz canımcım ya.

hanne m bu arada dr kan testi istiyo aslında karaciğer de fln değerlere bakmak için cnm

Of ya sinir oldum bak şimdi, bir de bu doktoru methettiler hep bana ya. Bana yine hastane yolları göründü bu kez özel hastaneye gideyim ben ya, yaptırayım şunları da aklımda kalmasın.Çok mu takıntılıyım ben yaaa. Özel muayenehaneye gitmiştim ben tatlım, orda yapılacak şeyler değil mi de istemedi bu adam benden. Offfff ki ne offff.

alalalaaaaaaa hanne cim yaaa.ultrasaon sadece yumurtalık rahime fln bakar.yani testte bişi çıkmaz ama yapılması lazımdı.çünkü Allah korusun karaciğerde fln bişi varsa kullandırtmıyorlar sanırm.aklın kalmasın tabi cnm.

Kızlar bana ayrı bi kağıda yazdı ne yaptırmam gerektiğini...

Biyokimya (aç karna)
HBS - HCV - HIV
TSH

bunları yazmış artık kontrol içindir çünkü ilacı içmeden getir demedi... Sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar sonucu al bana getir dedi...

Bir ton para verdim bir de yaa. Giderdim özel hastaneye mis gibi tüm gerekenleri yaptırırdım o paranın yarısına. Allah korusun ya ben gideyim bugün yine hastaneye. Sağ ol tatlım.

enimsecim sizde durum nedir neye karar vardiniz nikah mı düğün mü tabi konuştuysan ?

tatlım dun gece bana düştü konusmak yıne yatıoduk dedım yenge ne düşünyosunn düğün için dedım
senın fıkrın önemli benım için dedım bana kala nıkah ama onlarında hevesını kıramam dedım
kafam cok karısık dedım saolsun oda cok yardımcı oldu
siz ne yapacgınızı iyi bilirsiniz dedi neye karar verecgınızı blırsınız dedı kestı attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…