tatlım dun gece bana düştü konusmak yıne yatıoduk dedım yenge ne düşünyosunn düğün için dedım
senın fıkrın önemli benım için dedım bana kala nıkah ama onlarında hevesını kıramam dedım
kafam cok karısık dedım saolsun oda cok yardımcı oldu
siz ne yapacgınızı iyi bilirsiniz dedi neye karar verecgınızı blırsınız dedı kestı attı
teşekür ederim canım bu arada resimlerine baktım gelinlikte eğer saçını açmıcaksan topuz olucaksa siyah kalsın hem nişannlınlada uyuyosun :) eğer açık bi gelin başı olucaksa da nişandaki rengini yaptırabilirsinn bence
enimseeeeeeeeeeeeeee
sen ne diyosun benim durumaaaaaaaaa
tatlım dun gece bana düştü konusmak yıne yatıoduk dedım yenge ne düşünyosunn düğün için dedım
senın fıkrın önemli benım için dedım bana kala nıkah ama onlarında hevesını kıramam dedım
siz ne yapacgınızı iyi bilirsiniz dedi neye karar verecgınızı blırsınız dedı kestı attı
tatlım bence oturup konusun güzelce canınıda sıkmıslar belli ama kına kız tarafına aıttır yanı illa büyük bişi olmasıda gerekmıo kı kına normaldede kadınlar arasında yapılır
yanı sordum ama ynede kafamda soru işaretlerı var bır suru saolsun hiç yardımcı olmadı sonucta suan magdur durumda olanda benım destek olmasını beklerdım ben düğün yapsamda cok hevesle yapmıcam bölede karsılanınca iyice koyuyo yanisen sormussun açık açık cnmmm artık.sormadın diyemez.ayrıca o senin de abin.senin de yüreğin en az onun kdr yanıyor.sen gönlün ne istiyorsa ona karar ver heralde yengen pek taraftar değil ama senin de içinde kalmasın şekerim.
hımm anladım canım açıkçası sen sormuşun konuşmaya çalışmışın belki onun için erken bi konuşma olabilir ama seninde çok vaktin var sayılmaz bence içini ferah tutt sen yapman gerekeni yapmışınn senin içinden nasıl geçiyorsa ki tek tarfalı bi olay değil nişanlının da ilk düğün yapıcak öyle bir karar al ve uygula artık çok zamanın yok güzelim
yanı sordum ama ynede kafamda soru işaretlerı var bır suru saolsun hiç yardımcı olmadı sonucta suan magdur durumda olanda benım destek olmasını beklerdım ben düğün yapsamda cok hevesle yapmıcam bölede karsılanınca iyice koyuyo yani
yasadıgımızduruma göre evet erken ama cnm benımde 1 ayım kaldı bı sekılde karar verılıp ona göre davetıyeler hazırlancak falan
ya öle ama net bişi sölese içim rahatlayacakk hyr nikah olsun demesı bıle benı rahatlatıcak yanıı ama net bişi sölesın yeterkıenimsecim yengen sanırım üzgün olduundan pek fazla yoğunlaşamıor düğüne ne olursa olsun farketmez onun için öle düşünüor yani acısı ağır basıor belki de ama tavrından da anladıım kadarıyla düğüne taraftar deil fakat yine de sizin kararınıza saygı duyacaını belirtmek istemiş sen o zaman bundan sonra kalbinin sesini dinle yapman gerekeni yapmışsın canım sen zaten sormuşsun kendisine fikrini o da size bırakmış kararı o zaman bir problem yok kararın ne olursa olsun o bu karara saygı duyacak demekki canım
banada öle gibi gldi ama bilmiyorumm artık mantıklıda düşünemıyorummm yani hem üzgünüm hem gergınım stres bı tandan bıde benı rahatlacakları yerde yınede ben herkesın gönlünü yapmaya calsıyorummüzüldüm canım bak şimdi yaa. keşke biraz daha anlayışlı davransaymış sana karşı en azından açıkça söyleseymiş. ben yengenin o şekilde konuşmasından düğün istemediğini çıkarttım canım. yanlışım varsa düzelt
bende onu diyorum kuzumm çok az bi kavtin kalıyoo artık bi karar ver ve bidaha kararını sorgulama hayırlısı böyle dee
anlıorum bitanem ama şöle düşün sonuçta tek onun acısı deil senin de acın bu sonuçta neden sadece yengenin fikrine önem veriosun ki bitanem sen içinden geleni yap zaten kalbin sana doruyu sölicektir sen ne istiosan onu yap senin de için acıor sonuçta
ozzcim bence nişanlınla konuş ailesi ile konuşsun kınayı kız tarafı yapar sonuçta siz nasıl yapmak istiyorsanız saygı duymaları gerekir düğün yapıyor mecburen ağırlamak zorunda sizde ağırlayacaksınız bunlar düğün zamanı olacak şeyler ailende haklı canım orta yolu bulursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?