cnm ben hiç bi zaman kendımı saymam insanların gönlünü apmaya calısırım o yuzdende kendı fıkrıme deger vermem önem vrmem evet benım abım ama bı sekılde cevremdekılerın fıkrıde önemli vbenım için
enimsecim yengen düğüne taraftar olmasada senin kararınada saygı duyacaktır hiç istemese söylerdi herhalde canım hakkınızda hayırlısı olsun yengeninde bulunduğu bir ortamda tekrar ve son kez konuyu gündeme getir artık az bır zaman kaldı ona göre işlerinzi ayarlayacağını belirterek son kararınızı verin canım böylece sende bu muammadan kurtulursun
sen şimdi diyosunki ben etrafımdaki insanların fikirlerine değer verirrim diye iyi çok güzel tabiki dinle kafanın dikine gitmee ama bu DÜĞÜN SENİN DÜĞÜNÜN galiba bunun unutuyosunn sen herkese göre ortak bi karar almaya çalış ama herkesi aynı anda mutlu edemezsin sen üzülürsün söyliyeyim canım ya yengen için nikah yapıcaksın diğer tarf biraz gönül koyacak ya zatenn sende davullu zurnalı bişe yapmıcan ki usulunce yapar düğününü geçersin evine sen yinede içinden nasıl geliyorsa öylee yap çünkü ancak öyle mutlu olucaksın kuzum
kızlar merhaba
ben de doktora gittiğimde ultrasondfan baktı sorun yok dedi ilacı yazıd
dün başladım hatta
ama kan tahlili ben de istiyorum açıkçası gidip bi sağlık ocağından yaptırayım ozaman
hormon testi gerek sanırım
hıv e falan zaten nikah başvurusunbda bakmışlardı
sarılık hepatit testleri de yapılmıştı
ama hormon yapılmadı neyse yaptırırız artık
adetin 1. yada 5. günü farketmio sanırımki bana da doktor 5. günü başlattı
hatta günleri ayarladı balkayına gelmesin diye
enimsecim yengen düğüne taraftar olmasada senin kararınada saygı duyacaktır hiç istemese söylerdi herhalde canım hakkınızda hayırlısı olsun yengeninde bulunduğu bir ortamda tekrar ve son kez konuyu gündeme getir artık az bır zaman kaldı ona göre işlerinzi ayarlayacağını belirterek son kararınızı verin canım böylece sende bu muammadan kurtulursun
sen şimdi diyosunki ben etrafımdaki insanların fikirlerine değer verirrim diye iyi çok güzel tabiki dinle kafanın dikine gitmee ama bu DÜĞÜN SENİN DÜĞÜNÜN galiba bunun unutuyosunn sen herkese göre ortak bi karar almaya çalış ama herkesi aynı anda mutlu edemezsin sen üzülürsün söyliyeyim canım ya yengen için nikah yapıcaksın diğer tarf biraz gönül koyacak ya zatenn sende davullu zurnalı bişe yapmıcan ki usulunce yapar düğününü geçersin evine sen yinede içinden nasıl geliyorsa öylee yap çünkü ancak öyle mutlu olucaksın kuzum
inşş cnm gercektn ne uyku kaldı ne biişi süreklı mılyonlarca soruyla kafamı yatıga koyuyorumm
evet sorunda orda benım düğünüm ama ben baskalarını fıkrını önemsıyorumm
Peki kızlar hapı günün hangi saati almaya başladınız hani hep aynı saatlerde alınacakmış yaa ben akşam yada yatmadan önce almayı düşünüyorum olur değil mi? Hani etkisini gün içinde yaşamak istemiyorum...
saol cnmmBen de yeniden bir kadın doğumcuya gidiyorum ama talep çokmuş istediğim doktora haftaya salıya gün aldım. Testlerimi de yaptıracağım, içim rahat olsun. Biz nikah işlemlerine başlamadık henüz o yüzden hiiçbir fikrim yok, tereddüt ettim testsiz kullanma konusunda.
Katılıyorum canım bu yoruma.
Kesinlikle canım.
Allah yardımcın olsun tatlım, en doğru kararı verirsin inşallah pişman olmayacağın.
canım sana kafanın dikine git demiyoruzz nişanlının tarafı ne diyolar peki ? onlar ne düşünüyoo
Peki kızlar hapı günün hangi saati almaya başladınız hani hep aynı saatlerde alınacakmış yaa ben akşam yada yatmadan önce almayı düşünüyorum olur değil mi? Hani etkisini gün içinde yaşamak istemiyorum...
enimsecim az önce yazdımda silindi yazdıklarım hakkınızda hayırlısı olsun yengen pek taraftar gibi görünmüyor ama net olarak karşıda çıkmamış son olarak ailenle konuşur tam kararınızı verir ona göre hazırlıklarını yaparsın canım böylece bu muammalı durumdanda kurtulmuş olursun inşallah
ya kızlar hepiniz hapmı kullanacaksınız hap kullanmıcak olan yokmu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?