2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimsecim yengen düğüne taraftar olmasada senin kararınada saygı duyacaktır hiç istemese söylerdi herhalde canım hakkınızda hayırlısı olsun yengeninde bulunduğu bir ortamda tekrar ve son kez konuyu gündeme getir artık az bır zaman kaldı ona göre işlerinzi ayarlayacağını belirterek son kararınızı verin canım böylece sende bu muammadan kurtulursun

sen şimdi diyosunki ben etrafımdaki insanların fikirlerine değer verirrim diye iyi çok güzel tabiki dinle kafanın dikine gitmee ama bu DÜĞÜN SENİN DÜĞÜNÜN galiba bunun unutuyosunn sen herkese göre ortak bi karar almaya çalış ama herkesi aynı anda mutlu edemezsin sen üzülürsün söyliyeyim canım ya yengen için nikah yapıcaksın diğer tarf biraz gönül koyacak ya zatenn sende davullu zurnalı bişe yapmıcan ki usulunce yapar düğününü geçersin evine sen yinede içinden nasıl geliyorsa öylee yap çünkü ancak öyle mutlu olucaksın kuzum

inşş cnm gercektn ne uyku kaldı ne biişi süreklı mılyonlarca soruyla kafamı yatıga koyuyorumm

evet sorunda orda benım düğünüm ama ben baskalarını fıkrını önemsıyorumm

Peki kızlar hapı günün hangi saati almaya başladınız hani hep aynı saatlerde alınacakmış yaa ben akşam yada yatmadan önce almayı düşünüyorum olur değil mi? Hani etkisini gün içinde yaşamak istemiyorum...

Ben de yeniden bir kadın doğumcuya gidiyorum ama talep çokmuş istediğim doktora haftaya salıya gün aldım. Testlerimi de yaptıracağım, içim rahat olsun. Biz nikah işlemlerine başlamadık henüz o yüzden hiiçbir fikrim yok, tereddüt ettim testsiz kullanma konusunda.

Katılıyorum canım bu yoruma.

Kesinlikle canım.

inşş cnm gercektn ne uyku kaldı ne biişi süreklı mılyonlarca soruyla kafamı yatıga koyuyorumm

Allah yardımcın olsun tatlım, en doğru kararı verirsin inşallah pişman olmayacağın.

Hep aynı saatte alınacak diye bir kaide yokmuş canım ya, o saate yakın zamanlarda da alabilirmişsin. Ama insanlar hep gece yatmaya hazırlanıyorken alıyorlar. Çünkü gün içinde unutma ihtimalin çok yüksek koşuşturmacadan. Kafa rahatladığı zaman yani uyumaya yakın zamanda aklına gelmesi daha kolay oluyormuş, zamanı geldi diye bir biyolojik saat oluşuyormuş insanda. Bu yüzden gece alınması daha doğru sanırım.

saol cnmm
canım sana kafanın dikine git demiyoruzz nişanlının tarafı ne diyolar peki ? onlar ne düşünüyoo

onlar sız ne dersenız o olcak dıo ama heveslıler sonucta

Saat olarak günün herhangi bir saatinde başlayabilirsin canım. Genellikle akşam içilmesi tavsiye ediliyo, unutulmasın diye. Akşam başlarsan sürekli akşam içmek zorundasın. Ama sabah ya da akşam diye bi ayrım yok. Sabah başlarsan sabahları içmeye devam etmek zorundasın.

inş cnm saoll

canım ben akşam 10 gibi alıyorum haftaya ramazan başlıyor gündüz alamayacağım için akşam daha uygundu

ben ilaç kullanmıcam canım konuştuk nişanlımla ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam sora da o koruncak bi şekilde çocuk isteyene kadar

enimsecim madem herkesin fikri önemli nişanlında eğer düğün konusunda biraz hevesi varsa kırmaa bunu söylemek kolay olabilir uygulamsı senin ve ailen için çok zorr ama dönüşüde yok be güzelimm allah birkere evlendirmeyi nasip etsin bi ikincisi olmıcak yinede sen bize bakma kendin en iyi kararı vericeksin nasılsaolumunekankayizsmile

elçin hap kullanmazsan ne yapılacak ki?
erkeklere bırakırsan işi tavşan olur çıkarsın :))
ben benimkiyle anlaştım baktım hap beni huzursuz
edio istemediğim etkiler yapıo bırakcam

meltem canım doktor bana 10:30 11 gibi al hatta saatini kur asla unutma dedi
akşam almayıda hem etkilerden az etkilenmek için hem de
gezme yemek oturma işleri bitmiş kafanı toprlamış olursun unutmazsın diye dedi
saat öenmli sanırım bi sabah bi akşam alınmicak yanii

hannecim kağıt yanımda olsa hangi testleri yaptıklarını diyiveriridim sana
ama hive hepatite kesinlikle bakıolar ama tabi aklında kalmasın seninde
sonuçta hepatitler karaciğerle alakalı
onlarda bişi çıkmazsa sorun yok demektir ciğerde
benim bi bakılmayan hormonlar var ama bakaşlım omladı baktırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…