ya kızlar hepiniz hapmı kullanacaksınız hap kullanmıcak olan yokmu ya
enimsecim madem herkesin fikri önemli nişanlında eğer düğün konusunda biraz hevesi varsa kırmaa bunu söylemek kolay olabilir uygulamsı senin ve ailen için çok zorr ama dönüşüde yok be güzelimm allah birkere evlendirmeyi nasip etsin bi ikincisi olmıcak yinede sen bize bakma kendin en iyi kararı vericeksin nasılsaolumunekankayizsmile
ben ilaç kullanmıcam canım konuştuk nişanlımla ilk gece ertesi gün hapı kullanıcam sora da o koruncak bi şekilde çocuk isteyene kadar
nasıl canım bu etesi gün hap diger haplar gibi deilmi analamadım ben
tatlım dun gece bana düştü konusmak yıne yatıoduk dedım yenge ne düşünyosunn düğün için dedım
senın fıkrın önemli benım için dedım bana kala nıkah ama onlarında hevesını kıramam dedım
kafam cok karısık dedım saolsun oda cok yardımcı oldu
siz ne yapacgınızı iyi bilirsiniz dedi neye karar verecgınızı blırsınız dedı kestı attı
Selam canım, hoş geldin...Selam hatunlar geçmişi okuyorum daha gelemedim. Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
canım ben akşam 10 gibi alıyorum haftaya ramazan başlıyor gündüz alamayacağım için akşam daha uygundu
ben :lepi: ama eylül-ekim gelini değilim burdaki arkadaşlarım kullansın onlara nasıl etki edecek acaba merak ediyorum ama burda konuşulanlardan bi sempatim oldu bilmiyorumkismile
enimsecim madem herkesin fikri önemli nişanlında eğer düğün konusunda biraz hevesi varsa kırmaa bunu söylemek kolay olabilir uygulamsı senin ve ailen için çok zorr ama dönüşüde yok be güzelimm allah birkere evlendirmeyi nasip etsin bi ikincisi olmıcak yinede sen bize bakma kendin en iyi kararı vericeksin nasılsaolumunekankayizsmile
elçin hap kullanmazsan ne yapılacak ki?
erkeklere bırakırsan işi tavşan olur çıkarsın :))
ben benimkiyle anlaştım baktım hap beni huzursuz
edio istemediğim etkiler yapıo bırakcam
meltem canım doktor bana 10:30 11 gibi al hatta saatini kur asla unutma dedi
akşam almayıda hem etkilerden az etkilenmek için hem de
gezme yemek oturma işleri bitmiş kafanı toprlamış olursun unutmazsın diye dedi
saat öenmli sanırım bi sabah bi akşam alınmicak yanii
hannecim kağıt yanımda olsa hangi testleri yaptıklarını diyiveriridim sana
ama hive hepatite kesinlikle bakıolar ama tabi aklında kalmasın seninde
sonuçta hepatitler karaciğerle alakalı
onlarda bişi çıkmazsa sorun yok demektir ciğerde
benim bi bakılmayan hormonlar var ama bakaşlım omladı baktırırım
Valla nişanlıma kalsa ilaç almamı istemediğinden ben korunurum demişti ama benim gönlüm razı gelmedi... Ne zamana kadar korunacak bi gün değil iki gün değil :))
slm kızlar ya dünden beri öldüm resmen adet oldum karnımın ağrısından mahvoldum dün akşamda ilk hapımı kullanmaya başladım yasmin kullanıyorum bakalım umarım sorun çıkarmaz.
enimsecim durumun gerçekten çok zor sölicek bişe bulamıyorum iki arada bir derede kalmışsın resmen evt geriye dönüp baktığında ogünü güzel hatırlamak isteyeceksin hep ama biryanın daima eksik olacak allah yardımcınız olsun canım ne diyim..allah kimseye yaşatmasın.
A.S canım sen de selam söylersin bizlerden.kızlar buarada dün zuzucuguma msj attım ohh keyfı yerındee denızden geldım havuza karsı yemek yıyorum dedı dedım benım yerımede dınlen cnmm hepinize cokk selam söyledıııı
aman ben hap filan hiç kullanmıcam ya napim kıslar hormonları etkiliyuo ya hiç gerek yok napim 1 yıl idare edecez sonra yaparız çocuk bizde
Afiyet olsunnnn.kıslar ben kaçar yemek molası gelinlikçiye gidecem de
kızlar buarada dün zuzucuguma msj attım ohh keyfı yerındee denızden geldım havuza karsı yemek yıyorum dedı dedım benım yerımede dınlen cnmm hepinize cokk selam söyledıııı
Bizi denek olarak kullanacaksın yani değil mi jean canımkaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi siz hap içiyorsunuz ne zamana kadar içeceksiniz bir sene yada 6 ay gibi bir kısıtlama var mı?:ecrin_bebek:
A.s dinlensin zuzucuk bizim yerimize de tatil yapsın
hımm şey eee hııı :bbo: birazda öyle olabilir 100 kişiye sordum onaylıyorum gibi olacak biraz,seviyorum sizi tavsiyelerinizi alacağım diyeyim kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?