2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

inş cnmm saol destegin içinnn

kızlar şimdi siz hap içiyorsunuz ne zamana kadar içeceksiniz bir sene yada 6 ay gibi bir kısıtlama var mı?:ecrin_bebek:

Lepi canım o zaman bende akşam 10 da alsam olur değil mi hem uyumaya daha vakit var hem etkisini uyurken pek hissetmem hem unutmam... Her akşam 10 iyidir herhalde

nasıl canım bu etesi gün hap diger haplar gibi deilmi analamadım ben

cnm ertesı gun hapları cok fazdalı bişi degılmıs sık kullanılmazsa ii olur ama bazı ani durumlarda kullanılann bi ilaç cnmm hazırlıksız yakalandıgın zamanlarda diyebiliriz senı koruma ald-tına alıo hemen

canım ya biz konuştuk nişanlımla oda hap istemiyor bir şekilde artık olacak ama tavşanı kaçırmıcaz artık dikkat edecez napalım

slm kızlar ya dünden beri öldüm resmen adet oldum karnımın ağrısından mahvoldum dün akşamda ilk hapımı kullanmaya başladım yasmin kullanıyorum bakalım umarım sorun çıkarmaz.
enimsecim durumun gerçekten çok zor sölicek bişe bulamıyorum iki arada bir derede kalmışsın resmen evt geriye dönüp baktığında ogünü güzel hatırlamak isteyeceksin hep ama biryanın daima eksik olacak allah yardımcınız olsun canım ne diyim..allah kimseye yaşatmasın.

kızlar buarada dün zuzucuguma msj attım ohh keyfı yerındee denızden geldım havuza karsı yemek yıyorum dedı dedım benım yerımede dınlen cnmm hepinize cokk selam söyledıııı

aman ben hap filan hiç kullanmıcam ya napim kıslar hormonları etkiliyuo ya hiç gerek yok napim 1 yıl idare edecez sonra yaparız çocuk bizde

Selam hatunlar geçmişi okuyorum daha gelemedim. Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Selam canım, hoş geldin...

canım ben akşam 10 gibi alıyorum haftaya ramazan başlıyor gündüz alamayacağım için akşam daha uygundu

Yerinde bir karar ben de böyle düşünüyorum aynen tatlım.

ben :lepi: ama eylül-ekim gelini değilim burdaki arkadaşlarım kullansın onlara nasıl etki edecek acaba merak ediyorum ama burda konuşulanlardan bi sempatim oldu bilmiyorumkismile

Bizi denek olarak kullanacaksın yani değil mi jean canımkaydirigubbakcemile3

Amin canım, hakkında hayırlısı olsun enimseciğim.

Aynen canım ya benim nişanlım da en küçük bir yan etki göreyim kullandırtmam diyor. 3-4 ay kullanırım bırakırım olmadı. İlk zamanlar farklı oluyordur çünkü ya rahat edelim diye. Bir de düşünüyorum benim arkadaşlar daha evlenmeden başka sebeplerden kullanmaya başladılar bu hapları yok cilt sorunuydu başka bir şeydi. Memnunum dediler hepi
lepiciğim sağ olsın, ama bir ara söylersen de sevinirim tatlım.

Valla nişanlıma kalsa ilaç almamı istemediğinden ben korunurum demişti ama benim gönlüm razı gelmedi... Ne zamana kadar korunacak bi gün değil iki gün değil :))

Aynen:)

saol cnmm teşekkür ederimmm buarada gecmıs olsun cnmmm

kızlar buarada dün zuzucuguma msj attım ohh keyfı yerındee denızden geldım havuza karsı yemek yıyorum dedı dedım benım yerımede dınlen cnmm hepinize cokk selam söyledıııı
A.S canım sen de selam söylersin bizlerden.

aman ben hap filan hiç kullanmıcam ya napim kıslar hormonları etkiliyuo ya hiç gerek yok napim 1 yıl idare edecez sonra yaparız çocuk bizde

Hayırlısı canım ya..

kıslar ben kaçar yemek molası gelinlikçiye gidecem de
Afiyet olsunnnn.

A.s dinlensin zuzucuk bizim yerimize de tatil yapsın

Bizi denek olarak kullanacaksın yani değil mi jean canımkaydirigubbakcemile3

hımm şey eee hııı :bbo: birazda öyle olabilir 100 kişiye sordum onaylıyorum gibi olacak biraz,seviyorum sizi tavsiyelerinizi alacağım diyeyim kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.

kızlar şimdi siz hap içiyorsunuz ne zamana kadar içeceksiniz bir sene yada 6 ay gibi bir kısıtlama var mı?:ecrin_bebek:

var cnm aslında çok uzun süre tavsiye etmiyo doktorlar bana en fazla 6 ay dedi çünkü benim kistim var bakalım umarım sorun çıkarmazlar çok tereddütteyim zaten.

a.s sende bidahakine selma söyle bizdenn :)
benim arkadaşımda yasmin kullandıı düğün öncesi hatta bigün içmeyi unuttu bişe olmadıı yasmin de iyimiş galiba valla bende hapla ilgili hemö iyi hemde kötü şeyler duyuyorum iyi olması bi şekilde koruyomuş hastalıklardan kötü tarafı ise yumurtalıkları tembelleştiryomuş ama hayırlısı artıkk

Kızlar bu arada "yasmin" kullanan veya kullanacaklar "BEN:lepi:" şeklinde mesaj gönderebilirler mi? Çoğunluğa bakacağım da. Ben karar veremedim henüz.

BEN:lepi: ama kararsızım yaniii o olmazsa yaz 24+4 var suan onu araştırıyorumm

buarada slmlarınızı ıletırım kızlarr zuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…