canım okadar sevindim ki şansınız çok iyi gitmiş bir ömür böyle sürer inşallah bizimde istediğimiz gibi olur canım
saolll tatlım benım su 18 gun gecsede kurtulsam surdan nefret edıyorum artık yerıme gelcek olana allah sabırlık versın gercı herkes ben degıl benım gibi enayı degılkı katlansınnnn
çok tşk ederim canım aminnn inşallah çooook içine sinen bir ev olur maddi manevi tatlım.
gelin gideceğim ev olduğundan mıdır nedir öyle ısındım ki evime.inşallah hepimiz seve seve huzurla otururuz evlerimizde. :Saruboceq:
amerikada ne yapıcan canım bir süre dinlenirsin bu arada ordan da giriceksin dimi evlendim ben gittim yokkkklava:
bak bu iyi olmuş şekerimmay sabahtan beri bi sigara içmeye bile gıdemedım yaa
hemen yapıyorum gelin hanımlarr siz üzmeyin kendinizi :)
kızlar selam
video nasıl gönderebilirim
kızlar halılarımı aldığımız yer banyo setini hediye etti renk olarak sadece bu uyuyordu banyoma ama pek içime sinmedi sizce nasıl ben sade şeylerden hoşlanıyorum bu çok karışık desenli gibi geliyor bana kahverengi olan çiçek yerleri yaldızlı
ay kusm ordada calısırım artık ama hemen baslamam alısıyı bıraz tabı gırcem kusum nete ama saatlerımız farklı olabılır hohohoh
bak bu iyi olmuş şekerimm
bana da bol şekerli kahve yapar mısın pericim kaydirigubbakcemile5
dursun kenarda canım diğerini yıkadığın zamanlarda onu kullanırsın.
bence istediğin model renk varsa onu al
benim tarzım da değil pek
benm evimde bilgisayar olmayacak ilk etapta o yüzden eylülden sonra ben yokum annemlere geldikçe girebilcem kızlar sizi çok özleyeceğim
bende abine abii diyebilir miyimmmm
pericim bol şekerli diya yazmıştım ama gözden kaçırmışsın sanıırm
kızlar elektrik süpürgesinde karar veremiyorum. sulu mu toz torbalı mı alsam? bu hafta karar vermem lazım . siz aldınız mıı?
pericim bol şekerli diya yazmıştım ama gözden kaçırmışsın sanıırm
kızlar elektrik süpürgesinde karar veremiyorum. sulu mu toz torbalı mı alsam? bu hafta karar vermem lazım . siz aldınız mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?