2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

anladım canım sağol. çoğu kişi sulu sistem öneriyor. ama hazneyi çıkarttıktan sonra iice kurutmazsan koku - küflenme yapabiliyormuş. o yüzden yanında parfüm veriyorlarmış galiba.

kıslar ben geldim önemli bişi varmı geçmişe gidemiyyorum işim varda
birde sizlere bişe soracam perdelerin hepsini erkek tarafımı aldım arkadaşımın nişanlısının ailesi demiş oturma odasını siz alacaksınız demiş onunda kafası karışmış benimkinin hepsini naişanlım gil aldı sizde nasıl oldu sölerseniz sevinirim bana diyorki sen kk sorsana diyor oda alıştı kk ya

canımm hiç öyle hangi taraf neyi alır bilgim yok. biz her şeyi ikimiz yapıyoruz.

saol canım onlarda ayrı ayrı her taraf walla nebilim kısında kafası takıldı görümcesi biraz anlarsınız öle yani cadııı

perdeleri genelde erkek tarafı alır ne fark edecekti o kadar perde yaptırıyor oturma odasını mı sorun etmişler yaaa... Garip oluyor bazen şu erkek tarafları...

kıslar benim son ayım işte 31 de ayrılıyorum kısmet olursa yoruldum artık çalışmaktan

Ohhhh darısı bana inşallah bende düğünden sonra bırakayım diyorum düğünden önceki hafta iznimi alırım düğün iznimi alırım sonra 2 hafta daha dururum çıkarım diyorum...

Başka planlarım var mali müşavirim belki kendi büromu açarım...

kıslar benim son ayım işte 31 de ayrılıyorum kısmet olursa yoruldum artık çalışmaktan

ya valla ne güzel keşke imkanım olsada bende ayrılsam diyorum bazen bazende evde oturup neyapacam diyorum ne bilim evde olunca aslında insan kafasında daha çok şey kuruyo sıkıntıdan çalışmak biyandan ii ama bazen sıkılıyorum işe gelmekten..
bu arada kızlar phılıpsin maraton modelini öneririm sizlere toz torbasız çok kullanışlı bir ürün suluyla her seferinde uüraşmak zor oluyo çünkü.

bol cum ben o modeli de araştırdım. çok memnunlar hatta sitede uygun fiyata buldum. h.sonu bosch ve fakiri de kafama taktım. bugün de sulu sistem gelince allak bullak oldu beynim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…