2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

anladım canım sağol. çoğu kişi sulu sistem öneriyor. ama hazneyi çıkarttıktan sonra iice kurutmazsan koku - küflenme yapabiliyormuş. o yüzden yanında parfüm veriyorlarmış galiba.

evet canım koku yapabiliyor. Suyunu döktükten sonra kağıt havluyla silersen ya da haznesini takmadan evvel bi süre kurutarak takarsan hiç problem olmuyor. Kokuyu daha çok filtereden güzel kokular yaysın sen evi süpürürken diye vermişlerdir. Koku haricinde de hazneye birkaç damla yüzey temizleyicilerden damlatırsan onlar da güzel koku yayıyor=)) Annem böyle yapıyor =))

hmm tamam şekercim şimdi daha ii anladım koku olayını zemuszemus

bol cum ben o modeli de araştırdım. çok memnunlar hatta sitede uygun fiyata buldum. h.sonu bosch ve fakiri de kafama taktım. bugün de sulu sistem gelince allak bullak oldu beynim bilmiyorumkismile

phılıps modelleri çok güzel evdede kullanıyoruz gayet iyi delicious sen bi araştır bakalım bende ona göre alırım bide fakir süpürgede çok iyi diye biliyorumm

bol cum ben o modeli de araştırdım. çok memnunlar hatta sitede uygun fiyata buldum. h.sonu bosch ve fakiri de kafama taktım. bugün de sulu sistem gelince allak bullak oldu beynim bilmiyorumkismile

valla ttalım bizim evde sulu var ama çok uğraştıyo ya valla su koy,boşalt,yıka kurula ooooo:)))) oyüzden ben toz torbasız aldım rahat rahat kullanıcam allah izin verirse:))

valla ttalım bizim evde sulu var ama çok uğraştıyo ya valla su koy,boşalt,yıka kurula ooooo:)))) oyüzden ben toz torbasız aldım rahat rahat kullanıcam allah izin verirse:))

iyi günlerede kullan canım.

pericim sanıırm philips maraton alıcam. çıkışta da bi bakacağım
ayakkabıyı da alabilsem bari bugün çoook işim var çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…