anladım canım sağol. çoğu kişi sulu sistem öneriyor. ama hazneyi çıkarttıktan sonra iice kurutmazsan koku - küflenme yapabiliyormuş. o yüzden yanında parfüm veriyorlarmış galiba.
mafoldumben
evet canım koku yapabiliyor. Suyunu döktükten sonra kağıt havluyla silersen ya da haznesini takmadan evvel bi süre kurutarak takarsan hiç problem olmuyor. Kokuyu daha çok filtereden güzel kokular yaysın sen evi süpürürken diye vermişlerdir. Koku haricinde de hazneye birkaç damla yüzey temizleyicilerden damlatırsan onlar da güzel koku yayıyor=)) Annem böyle yapıyor =))
bol cum ben o modeli de araştırdım. çok memnunlar hatta sitede uygun fiyata buldum. h.sonu bosch ve fakiri de kafama taktım. bugün de sulu sistem gelince allak bullak oldu beynim bilmiyorumkismile
bol cum ben o modeli de araştırdım. çok memnunlar hatta sitede uygun fiyata buldum. h.sonu bosch ve fakiri de kafama taktım. bugün de sulu sistem gelince allak bullak oldu beynim bilmiyorumkismile
o zaman canım önce ankaraya bi merkez açmak lazım sonra il il şubeleri açarız... :)))
güzelde olur...
valla ttalım bizim evde sulu var ama çok uğraştıyo ya valla su koy,boşalt,yıka kurula ooooo:)))) oyüzden ben toz torbasız aldım rahat rahat kullanıcam allah izin verirse:))
kıslar siz 1000 bensizmi geçtiniz küstüm hepinizealsanaalsanasmile
iyi günlerede kullan canım.
pericim sanıırm philips maraton alıcam. çıkışta da bi bakacağım
ayakkabıyı da alabilsem bari bugün çoook işim var çook
tamam işte sen orda aç ilk önce bende burdan yürütürümm alkisalkisalkis
kıslar siz 1000 bensizmi geçtiniz küstüm hepinizealsanaalsanasmile
ok. anlaştık şekerim... vereliniortak
yardıma geleyim mi ?
ayy gelsen ne güzel olur pericim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?